Poradna duly
Jana Čurdová
lokofa píše:
Kočárek, vybraný mám. Kupovat budeme nejspíš v dubnu, jak vrátí peplatky z daní.
HappyBirds píše:
A???lokofa píše:
Kočárek, vybraný mám. Kupovat budeme nejspíš v dubnu, jak vrátí peplatky z daní.
Brio go
lokofa píše:HappyBirds píše:Brio go
A???lokofa píše:
HappyBirds píše:
Tak ten jsem měla taky v užším výběru, ale pak jsem četla docela hrozný recenze. Ale líbí se mi hrozně, nejvíc ten zlatohnědej. Co tě přesvědčilo??? Třeba to ještě přehodnotím
A???lokofa píše:
Tyr ecenze jsou staré. Nově zatím mám zjištěné jen spokojenost.
A já na recenze nedávám, každém uvyhovuje něco jiného a to co vadí jiným, nemusí vadit mně.
mně se líbí, super se mi s ním jezdí a má bezkonkurenční váhu.
lokofa píše:HappyBirds píše:Tyr ecenze jsou staré. Nově zatím mám zjištěné jen spokojenost.
Tak ten jsem měla taky v užším výběru, ale pak jsem četla docela hrozný recenze. Ale líbí se mi hrozně, nejvíc ten zlatohnědej. Co tě přesvědčilo??? Třeba to ještě přehodnotím
A???lokofa píše:
A já na recenze nedávám, každém uvyhovuje něco jiného a to co vadí jiným, nemusí vadit mně.
mně se líbí, super se mi s ním jezdí a má bezkonkurenční váhu.
já taky hodně přemýšlím nad x-lander,ale zatím to mám tak vybraný jen na internetu,takže stejně až s chlapem vyrazíme někam do města tak se teprv pořádně podíváme.
zuzana29 píše:
já taky hodně přemýšlím nad x-lander,ale zatím to mám tak vybraný jen na internetu,takže stejně až s chlapem vyrazíme někam do města tak se teprv pořádně podíváme.
HappyBirds píše:
Zuzi, já nejdřív nemohla x-lander ani cítit, ale tenhle xq má i otočný sezení a je na něj prý minimum reklamací. A cena taky docela dobrá:-)zuzana29 píše:
Když mně na něm vadí jak je do oblouku.
A koušela jsem ho v pompu a ta korbička se na tom rámu strašně kinklá. To bych se posrala strachy, že spadne
lokofa píše:
A koušela jsem ho v pompu a ta korbička se na tom rámu strašně kinklá. To bych se posrala strachy, že spadne
HappyBirds píše:
Tak to já ještě tak daleko nejsem, ošahat si je půjdu až tak v březnu:-), zatím se pohybuju v teoretický rovině. Jak myslíš do oblouku?????lokofa píše:
No to madlo od podvozku, je tvarově a vypadá do oblouku.
ahoj Holky, pokud neva přidám se k vám do diskuze. Mi se líbí kočárky DorJan, zkuste mrknout!!!
jinak přeju krásně rostoucí bříška ![]()
Darwin píše:
ahoj Holky, pokud neva přidám se k vám do diskuze. Mi se líbí kočárky DorJan, zkuste mrknout!!!
jinak přeju krásně rostoucí bříška
Je těžký. Vzhledově podobné by se možná daly najít i váhově níž.
Taky se mi zdá těžký, zkoušela jsem ho u kámošky a moc mě neoslovil, strašně těžkopádná manipulace… zkoušela jsi ho??
zkoušla a přišlo mi, že je poměrně lehký a dobrá manipulace. ještě mě zajímá, velikost korbičky, DorJan má zhruba vnitřek 82-84 cm…máte typ na větší korbičku:-)?