Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
7.1.12 11:47
lokofa píše:
A nakoupené nemám nic a ani hned nakupúovat nebudu. Nejdřív po 28 týdnu

tak to ju… no já se bojim by sme to pak všechno zvládli aby sme toho neměli naposlední chvíli moc:D takže ted chci nakoupit jen takovou tu základní výbavičku neutrální a pak taky ještě budu čekat no…:)
a ty už máš nějakého toho prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.1.12 11:58

Loko, to mi přesně řekla dr. 50 na 50:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.1.12 12:05
liliannoel píše:
lokofa píše:
A nakoupené nemám nic a ani hned nakupúovat nebudu. Nejdřív po 28 týdnu
tak to ju… no já se bojim by sme to pak všechno zvládli aby sme toho neměli naposlední chvíli moc:D takže ted chci nakoupit jen takovou tu základní výbavičku neutrální a pak taky ještě budu čekat no…:)
a ty už máš nějakého toho prcka?

Mám dva.

• Citovat
  • Upravit
1317
7.1.12 12:58

Já myslím, že pohlaví se určuje až od 16. týdne. Alespoň v Podolí mi to tak říkali.
Nakupovat nic moc nebudu až podle toho jestli to bude holka, protože na kluka mám všechno. Jediný co koupím bude odsávačka na mléko Medela, kočárek a chůvička. To mi po Honzíkovi nevydrželo.
Holky a kde budete rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
7.1.12 13:03

Pimpi u Apolináře.

Nám třeba dr. pohlaví řekla, s tím, že bylo miminko dobře natočené a bylo to hezky vidět :nevim: Asi záleží jaký je utz,natočení mimča a ochota dr.....ale 100% jistota bude až u porodu. Zatím to beru s rezervou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
7.1.12 13:04

Pimpi: tak já mám mimčo první takže já musim nakupovat všecko:D jinak sem z Mostu a nevim jestli mám rodit tady nebo v kadani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
7.1.12 13:06

Lili to je jasný. Já jsem u prvního nakupovala jak divá. Už jsem se nemohla dočkat až budu vědět pohlaví a pak jsem drancovala obchody.
Já budu opět rodit v Kolíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
7.1.12 13:36

Ahoj holky,

já počítám s pohlavím až za 2 měsíce. Ale včera v noci se mi zdálo, že mi doktor dělal UZ a říkal, že tam je krásně vidět kávové zrno a určitě to bude holka. Na tom UZ měla už i culíčky. :lol: Takže myslím, že je jasné, že ve skutečnosti to bude kluk. ;) Nakupovat začnu taky až po pohlaví, po Ríšovi jsem si toho moc nenechala.

Jinak mi včera vyšel porodní deníček, ale stejně se chystám rodit ve stejné porodnici, v Žatci.

Lili, já bych v Mostě asi nerodila. Prý tam cikánka kouří na záchodech a nikdo s tím nic nedělá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
7.1.12 15:09

Ahoj budoucí maminy. Já jsem sice o pár týdnu dozadu,ale právě proto jdu na poradu k Vám.
Jde o to,že jsem ve středu byla na UZ-jsem po IVF,takže v CAR a potvrdil mi těhotenství 6+2,přesně,jak mi to odpovídá podle MS. Viděl už i srdíčko. Ale od včera mi připadá,že je mi tak nějak „netěhotně“,prsa moc nebolí,únava sice je,ale taky to už to není tak hrozný. Jsem jako na houpačce,jednou si říkám,že je to OK,pak se zase začnu pozorovat a je zle. :cert: Mám už jedno zamlklé těhu za sebou-před 5ti lety, 1.ivf skončilo potratem ještě před tím,něž byla akce,proto jsem pořád jako na trní. Jediné co přetrvává je břicho jako když jsem v 5.měs. Mizely Vám také příznaky a pak se zase objevovaly?? Na příští UZ jdu až 17.1. Nechci otravovat dřív,když se jinak nic neděje. :think:
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
4162
7.1.12 15:39

Rozárková, pro klid si skoč k doktorovi, za to nic nedáš. Ale já se taky cítím absolutně netěhotně, navíc ve srovnání s prvním těhu, které jsem si pěkně vyžrala. Taky mám pochybnosti, tak neboj, je to normální. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
7.1.12 15:50

Že mi není špatně se ani nedivím,nebylo mi ani u dvojčat,ale spíš mi je divný,že i ty prsa povolily..... Ale to jsem měla i před UZ,myslela jsem si,že tam ani nic nebude… Pak mě zase začaly bolet docela dost. Ale teď už druhý den téměř nic. Pouze na dotek. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
4162
7.1.12 16:33

Buď ráda. :mrgreen: Já teda jsem. :lol: A neboj, dobře to dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
7.1.12 17:11

Kéž bys měla pravdu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1317
7.1.12 18:10

To tě můžu uklidnit. Já mám tohle taky. Pár dní prsa bolí a je mi špatně od žaludku a pak jako když utne a několik dní nic. Tak si myslím, že je to prostě normální. Uvidíě, že bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
7.1.12 19:09
Pimpi píše:
To tě můžu uklidnit. Já mám tohle taky. Pár dní prsa bolí a je mi špatně od žaludku a pak jako když utne a několik dní nic. Tak si myslím, že je to prostě normální. Uvidíě, že bude vše OK.

A měla jsi to tak i v 7tt?? Nebo až teď? Koukám,že už jsi docela daleko. Kéž bych už taky byla aspoň 12tt. Tohle je mé kritické období. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex