Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
4.1.12 09:51

ahoj holky to máme dneska zase počasíčko :evil: já jsem dneska 14 týden nějak to rychle utíká zdá se mi termíny mám 3 1.7,3.7,a 4.7 no tak babo rad takže nejspíše jsem dneska 14 a cca 3 dny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 09:54
nemolka píše:
ahoj holky to máme dneska zase počasíčko :evil: já jsem dneska 14 týden nějak to rychle utíká zdá se mi termíny mám 3 1.7,3.7,a 4.7 no tak babo rad takže nejspíše jsem dneska 14 a cca 3 dny :mavam:

Noo, měla jsem mít ve měste scuka s kamarádkou a její malou, ale jak lije sedíme doma.

• Citovat
  • Upravit
3950
4.1.12 09:57

no my v Ostravě mám pocit že snad celou zimu sedíme doma max do obchodu a zpět bud je tu smogová situace kdy se ven nemá nebo lije nebo fučí tak že mi to moje místo chození lítá ve větru už jsem zlá nemám ráda zimu snih atd ale než toto tak radej ten sníh a boby a je to děti se vyblbnou rodiče taky a je nám fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.1.12 10:11
lokofa píše:
JaninkaJa píše:
Lokofa no vidíš to, ale počítám s tím, že to určitě není poslední termín :-)já jsem přesně 11+5tt, už se těším na screening, až zase uvidíme mimi :-)
Jak mužeš být 11+5, když máme stejně termín porodu dle ms???Musíš být stejně jako já 12+2
Je to rozdíl jen 4 dnů … divné to je, ale nebádám v tom:-) poslední MS jsem měla 10.10., čekáš druhé mimi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 10:14
JaninkaJa píše:
lokofa píše:
JaninkaJa píše:
Lokofa no vidíš to, ale počítám s tím, že to určitě není poslední termín :-)já jsem přesně 11+5tt, už se těším na screening, až zase uvidíme mimi :-)
Jak mužeš být 11+5, když máme stejně termín porodu dle ms???Musíš být stejně jako já 12+2
Je to rozdíl jen 4 dnů … divné to je, ale nebádám v tom:-) poslední MS jsem měla 10.10., čekáš druhé mimi?

No, dokonce jsi ms měla ještě dřív, než já, takže podle ms musíš být ještě o den navíc 12+3.
Ne nečekám druhé. Čekám třetí

• Citovat
  • Upravit
1174
4.1.12 10:21

Lokofa :-( jukla jsem do TP a podle první prohlídky bych dokonce měla být 11+2. Uvidíme co řeknou na screeningu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 10:25
JaninkaJa píše:
Lokofa :-( jukla jsem do TP a podle první prohlídky bych dokonce měla být 11+2. Uvidíme co řeknou na screeningu …

Podle utz. Jinak to nesedí.
hele termín bych si ohlídala aby byl správně.
V nemocnici hledí na termín dle ms a aby tě pak nehnali na vyvolávačku,že přenášíš nebo nedrželi, že rodíš dřív,než máš, kvuli tomu, že nesedí termín o týdne.

• Citovat
  • Upravit
23033
4.1.12 10:42
lokofa píše:
nemolka píše:
ahoj holky to máme dneska zase počasíčko :evil: já jsem dneska 14 týden nějak to rychle utíká zdá se mi termíny mám 3 1.7,3.7,a 4.7 no tak babo rad takže nejspíše jsem dneska 14 a cca 3 dny :mavam:
Noo, měla jsem mít ve měste scuka s kamarádkou a její malou, ale jak lije sedíme doma.

my meli mit dneska taky s cuka s kamaradkou a jejim 3m miminem, jenze Gitka vcera chytla ve skolicce kasel a rymicku a dotho teplotkuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.1.12 10:57
lokofa píše:
JaninkaJa píše:
Lokofa :-( jukla jsem do TP a podle první prohlídky bych dokonce měla být 11+2. Uvidíme co řeknou na screeningu …
V nemocnici hledí na termín dle ms a aby tě pak nehnali na vyvolávačku,že přenášíš nebo nedrželi, že rodíš dřív,než máš, kvuli tomu, že nesedí termín o týdne.
Tak jsem zkoušela googlit a vychází to kolem toho 18.7., mám z toho hlavu jak pátrací balón. Podle ms, to správně je … tak nevím, jak to Ti Dr.počítají. Kdybych vážně byla 12+něco, nebude to snad mít vliv na screening, na který jdu 11.1.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 11:02
JaninkaJa píše:
lokofa píše:
JaninkaJa píše:
Tak jsem zkoušela googlit a vychází to kolem toho 18.7., mám z toho hlavu jak pátrací balón. Podle ms, to správně je … tak nevím, jak to Ti Dr.počítají. Kdybych vážně byla 12+něco, nebude to snad mít vliv na screening, na který jdu 11.1.

No já jdu na screening v pátek. Ale v podstate jen proto,že dřív jsem neměla hlídání.
Fakt to máš blbě. Mi to tak počítá i gravidmet(to kolečko) i metříky. I na centru púrediko jejich kalendář

• Citovat
  • Upravit
1174
4.1.12 11:17

Lokofa podle Predika jsem 12+2tt, termín porodu 16.7.2012 :? 19.1. jdu na gyndu, nechám si to vysvětlit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 11:35
JaninkaJa píše:
Lokofa podle Predika jsem 12+2tt, termín porodu 16.7.2012 :? 19.1. jdu na gyndu, nechám si to vysvětlit …

No vidíš :-)

• Citovat
  • Upravit
63
4.1.12 14:13

no holky já jsem 14tt+6 a termín mám 4.-7.7.2012 počítám ty týdny podle poslení MS protože mi to podle UTZ pokaždé nesedí přesně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
4.1.12 16:15

Ahoj holky, když jsme většina tak nějak +- stejně, už jste byly na screeningu na zjištění vývojových vad? Já ano, ale dr. mi ještě nedal výsledky. Kdy je tak čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 16:19
Aniralk píše:
Ahoj holky, když jsme většina tak nějak +- stejně, už jste byly na screeningu na zjištění vývojových vad? Já ano, ale dr. mi ještě nedal výsledky. Kdy je tak čekat?

Já jdu vp áetek. a výsledky budu vědět hned. i v minulém těhu jsem je měla hned.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex