Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11725
15.12.11 18:21

Velikost asi od 56 :nevim: Aspoň tak jsem měla pro holky, tak měsíc, 2 ji užili a to nebyly žádní drobečci, jedna měla 3,4kg a druhá 3,6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.12.11 21:57

no urcite, mensi nez 56 nema smysl kupovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.12.11 10:12
Saricat píše:
Tak já jsem po screeningu, všechno je, jak má být a mrňous si v bříšku při tom hezky poskakoval (sranda je, že se odráží zadkem :D).

D:D:D tak to je super:D to bude asi veselej člověk:D :potlesk: mě screening bude teprve čekat, ted pujdu na krev a v lednu na utz, tak doufám že bude taktéž ve vpořádku…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
17.12.11 20:07

Lili, určitě bude všechno v pohodě. :) Rodit se chystáš v Mostě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.12.11 22:58
Saricat píše:
Tak já jsem po screeningu, všechno je, jak má být a mrňous si v bříšku při tom hezky poskakoval (sranda je, že se odráží zadkem :D).

Moc gratuluju. Je bezva, když to mrně vidíš řádit :o)))

Holky jak je to s tou genetikou? Ve kterém týdnu se chodí na tu první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
18.12.11 10:38
tetakata píše:
Saricat píše:

Jee, tak to je pěkné :) Já jdu ve čtvrtek na kontrolu, tak mi snad taky naplánuje screening, říkala minule něco o lednu, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.12.11 20:22

Caute babulky,
asi zdochnem. Cudujem sa co mi je tak soufl a ono je to fakt tlak, zacala som merat a moj tlak je plus-minus 100/60, klepe ma zima a uz stvrty tyzden boli gebula. Chjo, co s tim......... skapinam a kavu nepijem....... :zed: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.12.11 19:16

Grace: no snad jo:D akorád se furt zamotávám v tom vyšetření krve, v usti mi řeknou že mi to odebere doktorka, doktorka mi řekne že mi krev odeberou tam tak nevim:D
jinak ještě nevim. puvodne sem byla rozhodnutá pro kadaň, ale raději juknu i na mosteckou porodnici, kdyby náhodou, navíc mám furt strach z toho že kdyby náhodou byly náký komplikace tak mi ho budou převážet do mostu a převozem by se to mohlo jen zkomplikovat a tak… takže ještě sama pořádne nevimXD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.12.11 19:30
tetakata píše:
Saricat píše:

Holky jak je to s tou genetikou? Ve kterém týdnu se chodí na tu první?

no hned ze začátku 10týden by ti měli odebrat krev… sama ale ještě nevim jak to chodí teprve mě to taky čeká ale už mám na to vypsanou žádanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.12.11 21:39

Zlatínka moje, tak já se jdu rozloučit :,( Dnes u doktora zase průšvih - našel žloutkovej váček, ale mimčo nee. Nechápu to. Celý to moje těhotenství je celý nějaký na hovno (omlouvám se za ten výraz). Vzali mi krev a zítra v 9 se tam mám zase ukázat. Ale už není nic moc co řešit. Je to asi hodina, co jsem začala krvácet. Ani se neobtěžuju jezdit do nemocnice. Doktor říkal nepřestávejte doufat a nepropadejte panice, ale ani mi nevrátil těhotenskou průkazku. Tak si tu tak sedím a bulím krokodýlý slzy. Musím to ze sebe dostat teď dokud Miška spinká, abych mu zítra byla zase dobrou mámou. Nechci aby chudák doplácel na mámino neštěstí. Všem vám děkuji za podporu. Byly jste na mě moc hodné. Budu vám všem v červenci držet palečky, aby se vám narodila zdravá mimuška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.12.11 07:10
liliannoel píše:
tetakata píše:
Saricat píše:

Mně sestra odebírala krev tedka v 9+3.
Ale na stránkách genetického centra mi to vycházelo až někdy tento týden, tak nevím.

Holky jak je to s tou genetikou? Ve kterém týdnu se chodí na tu první?
no hned ze začátku 10týden by ti měli odebrat krev… sama ale ještě nevim jak to chodí teprve mě to taky čeká ale už mám na to vypsanou žádanku
  • Citovat
  • Upravit
4162
20.12.11 13:15

tetakata, tak to je mi líto? :hug: Půjdeš na nějakou kontrolu ještě?

Lili, znáš někoho, kdo v Mostě rodil? Na tu krev se pořádně doptej, kámoška s tím taky měla nějaký trable, že byl pátek, ale myslím, že jí to brali v Ústí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.12.11 17:08
tetakata píše:
Zlatínka moje, tak já se jdu rozloučit :,( Dnes u doktora zase průšvih - našel žloutkovej váček, ale mimčo nee. Nechápu to. Celý to moje těhotenství je celý nějaký na hovno (omlouvám se za ten výraz). Vzali mi krev a zítra v 9 se tam mám zase ukázat. Ale už není nic moc co řešit. Je to asi hodina, co jsem začala krvácet. Ani se neobtěžuju jezdit do nemocnice. Doktor říkal nepřestávejte doufat a nepropadejte panice, ale ani mi nevrátil těhotenskou průkazku. Tak si tu tak sedím a bulím krokodýlý slzy. Musím to ze sebe dostat teď dokud Miška spinká, abych mu zítra byla zase dobrou mámou. Nechci aby chudák doplácel na mámino neštěstí. Všem vám děkuji za podporu. Byly jste na mě moc hodné. Budu vám všem v červenci držet palečky, aby se vám narodila zdravá mimuška :srdce:

zenska drz se! :hug: :hug: :hug: :hug: a neprestavej doufat! a dvere tu mas vzdycky otevrene. drz se

btw. kdyby tam opravdu nic nevidel, tak te posle rovnou na revizi, takze taky poradjeste doufa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
21.12.11 16:26

tak u nas dneska podle UTZ 9+1 CRL 23mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.12.11 13:35
Monjie píše:

zenska drz se! :hug: :hug: :hug: :hug: a neprestavej doufat! a dvere tu mas vzdycky otevrene. drz se

btw. kdyby tam opravdu nic nevidel, tak te posle rovnou na revizi, takze taky poradjeste doufa

Revize proběhla včera :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital