Poradna duly
Jana Čurdová
Monjie, to už je přeci jen půl roku rozdíl… Třeba už tandem potřeba nebude, ale já si to maluju, že třeba oba usnou venku a já si budu moct sednout s volnýma rukama - tělem.
Monjie: Dnes by to mělo být 8+3 počítáno podle posledních MS. Tak uvidíme. Jinak koukám, že jestli to výjde, tak na tom budeme hodně podobně, protože ten lumpík, co už ho mám doma bude mít v termín porodu 2roky a 1 měsíc
A stejně tak budu řešit, jak to provést s kočárem…
Grace píše:
Monjie, to už je přeci jen půl roku rozdíl… Třeba už tandem potřeba nebude, ale já si to maluju, že třeba oba usnou venku a já si budu moct sednout s volnýma rukama - tělem.
A kafííčkem:D
děkuji. Určo písnu… Holky jak to bude dobrý tak se snad ožeru z dětskýho šáňa ![]()
A kafíčkem samozřejmě. ![]()
No jo, dětský šampus to jistí, díky těhu a kojení budu 4 roky v kuse abstinent a já se tak těšila.
teto: a ja z cernyho kozla, cucam ho tyden. A dedek si prinesl vcera z nachodskeho pivovaru asi 6 lezaku, stout, nejakou 24, lezaky grrr
![]()
kocunka píše:
taky jsem řešila,jestli koupit dvoj kočár,ale kašlu na to a koupíme skate ke kočáru
ja myslim, ze taky nebude, nebo se hold bude vozit vepredu na prednim kole
![]()
Monjie píše:
V 8tt si fotit pupky![]()
![]()
Mon, když ten muj vypadá jak ve 20tt
No mezi nama, ja s tim kojenim nevim. Posledne s tema Gckama celkem problem, ale to bych neresila, spis je problem v tom,jak na tom budu po porodu aby mi to nerozjelo zase mrchu.Posle jsem kojila dva mesice a pak jsem musela nastoupit lecbu, tudiz z toho seslo. Takze uvidim, no. A pokud mi to bude dovoleno, tak urcite porizuju avent via isis elektrickej, jelikoz mam komplet po Gite vybavu. No, vzdy to ten nutrilon jisti,ze?
lokofa píše:Monjie píše:Mon, když ten muj vypadá jak ve 20tt
![]()
Loki jako vedle. To je dobre, muj tak v 50tt uff
ale bricho jeste zatahnu, je to dobry.
ty bláho.. tak to se držíš dlouho. Já bohužel s malým nevydržela dlouho kojit, takže jsem si do teď rok užívala, toho že sem si mohla dát pívečko, kafíčko, cigárko… hmmm. No a už mám zasejc utrum. Ale kupodivu mi to nechybí.
Monjie: ty jo černýho kozlíka bych si hned dala, ale jen si ho vybavím a už mě pálí žáha ![]()
lokofa píše:Monjie píše:Mon, když ten muj vypadá jak ve 20tt
![]()
Na me to nebylo s Gitou videt,dva dny pred porodem. Se se mnou hadala baba, kdyz jsem po ni chtela, at me pusti sednout:D
Monjie píše:lokofa píše:Loki jako vedle. To je dobre, muj tak v 50tt uffMonjie píše:Mon, když ten muj vypadá jak ve 20tt
![]()
ale bricho jeste zatahnu, je to dobry.
Já už ne.
Včera jsem zjistila, že ani nezapnu přes břicho kabát, když pod něj dám svetr nebo mikču. Tak holt smula.