Poradna duly
Jana Čurdová
luli: proste to tak melo byt:) a mas dva paradni pomocniky:D
Monjie píše:
zdravim Vas, vedle se nejak nechytam, hlavne s dvacitkama probirat jak jim je strasne spatne a boli je brisko a to je tak neco na me:)muzu k Vam?:D
Se mi libi ty legendy u metriku, clovek si teda pekne pocte:D
![]()
Já jsem všechny věcičky půjčila kamarádce, co čeká v únoru. To bude koukat, jak rychle to bude muset vrátit, taky jsme to ještě neplánovali. ![]()
Monjie píše:Btw. nevite jestli se vyrabi manduca pro tlustoprdy?:D
Nevím, jak Manduca, ale kamarádka má „velký“ Beco".
Já jsem se taky bála, že na mojí postavu ergonomické nosítko nebude, tak jsem zvolila šátek. A teď kámošce to Beco závidím. ![]()
lokofa píše:
Já zase nechápu, jak může někdo kupovat v 10-13 tt kočár.
narážíš snad na někoho? ![]()
Monjie píše:
Tetokato: u me taky videl jen vacek, a v 6+3 bilo krasnetak hlavne se nestresuj, urcite to bude v poradku!
Na Beco se podivam, dekuji za tip. Ja mam taky satek 5 m:D, uvazu v rekordnim case kriz s kapsou, ale kolibka mi nikdy nesla, takze uvidime, zkusim nejakej priblblej kurz ![]()
ad veci: Tak po Gitce mam hafo, nektery jsem zrusila na hadry,nektere podarovala.
A klucici ma pucene kamaradka, takze pokud to bude kluk vrati mi ty me a rikala, ze me taky zasobi, takze pohoda. Jenze zcela urcite jeste neco dokoupim:D
tetakata píše:
Děkuji za slova naděje. Zítra se konečně dočkám výsledku. Upřímně řečeno… stále doufám.Monjie píše:
Tetokato: u me taky videl jen vacek, a v 6+3 bilo krasnetak hlavne se nestresuj, urcite to bude v poradku!
Musime doufat a verit! ![]()
Me pred 14dny videla jen prazdny vacek, tak me poslala za tyden a srdicko uz
![]()
Holky podle mě je pěkná kravina kupovat věci tak dopředu. Koukněte na mě. Člověk vážně nikdy neví…
Jinak teda smekám před váma dámy, co čekáte třetí. Na tři bych si asi netroufla. Ale na druhé jsem připravená, co se věciček týče, bravůrně. Malej má 17 měsíců, takže všechno doma aktuální. Jen vyhrabu ty menší věcičky ze spod skříně zase nahoru ![]()
Monjie fakt? A ve kterém jsi týdnu? To je v podstatě to samo, co se stalo mě. Nevydržela jsem to a dnes ráno si dělala těhu test a vyšel absolutně jasně pozitivní. Někde na netu jsem četla, že kdyby to těhu bylo zamlklé, tak hladina hormonu klesá a asi by to na tom testu už nebylo znát… Ježiš ať už je zítra!!! ![]()
Oblečení jsem si neschovávala, protože je toho tolik a říkala jsem si, že se to určitě narodí v jinou roční dobu a jiný pohlaví, takže nemám nic, jen pár neutrálních kousků. Ríša je 11.11. a teď bude letňátko, tak jsem skoro ráda, že jsem se oblečení zbavila. Ale na ty nákupy už se těším.
Akorát po zkušenostech už jsem měla vymyšlený nový kočár a takhle brzy po sobě (20 m.) budu potřebovat tandemový. ![]()
Ja taky resim,jestli tandem-ale prijde mi to uz zbytecny, nebo bude stacit skateboard, ale zas bude mit 2roky ,dva mesice v nejhorsim bude chvili jeste ve sportaku a malej v satku …no kazdopadne odrazedlo nebo motocykl na provazku to jisti:D to jisti ![]()
Příspěvek upraven 12.12.11 v 13:55
tetakata píše:
Monjie fakt? A ve kterém jsi týdnu? To je v podstatě to samo, co se stalo mě. Nevydržela jsem to a dnes ráno si dělala těhu test a vyšel absolutně jasně pozitivní. Někde na netu jsem četla, že kdyby to těhu bylo zamlklé, tak hladina hormonu klesá a asi by to na tom testu už nebylo znát… Ježiš ať už je zítra!!!
Ted jsem posle posledniho UTZ 7+3 sekla jsem se sama o tyden,posledne kdyz videl srdicko tak meril a stanovil TP.
Ale pred 3tydny, dvema jeste poradne srdicko videt nebylo… takze klid:) ![]()
Ty jsi kolik momentalne?
Ahoj holky, tak já jsem na tom s výbavou podobně. Všechno mám sice na kluka, ale když to přeberu,t ak určitě nějaký neutrální kousky najdu. Jediný co budu teď kupovat je hluboký kočár a kvalitní odsávačku MM. Ale samozřejmě, když to bude holčička, tak sem tam nějaký ten hadřík koupím.
Pro tetakata: určitě bude vše OK. Zítra dej hlavně vědět.
taky jsem řešila,jestli koupit dvoj kočár,ale kašlu na to a koupíme skate ke kočáru