Poradna duly
Jana Čurdová
Monjie- já se těším až v létě usnou všechny 3 na terase a já hodím nohy na stůl ![]()
Monjie píše:
V 8tt si fotit pupky![]()
![]()
Monjie taky jsme byly prvorodičky. Teď už to bereme trochu jinak. Ale u prvního těhu jsem se taky radovala , že mi vylízá bříško a všechno na sobě pozorovala, u druhého to už bylo vlažnější a teď nemám čas se pozorovat ![]()
Jitu: ja vim, ale prijde mi to ujetz no spis nemam cas se tak kontrolovat a vecne fnukat. Boli me kde co, je mi na bliti porad
a co jako?:D lepsi uz to asi nebude.
Jooooooooooo holky, ze pupek, no ja vyzeram jak pred porodom, lebo som zase musela prestat fajcit a nemozem sa vytototo, nech robim co robim, a permanentne ma zduva, takze som jak vzducholod.
Ked som sla rodit Kubika, tak kukali na mna jak na vola, ze co tam robim, pri Viki to uz som mala vacsie pandero a ostalo mi 8 kg, ja som bola celozivotny chrt, ale teraz som riadna gula a co bude pred porodom
![]()
Grace
moj kubko je tiez 11.11 a medzi kubikom a viki je presne 20 mesiacov rozdiel
![]()
add dvojkociar
ja som nepotrebovala, viki v kociku a kubi lietal na odrazadlach, potom na bicykli a potom som uz musela obut korcule,lebo som za nim nestihala, takze vizualne genialny obraz, ja na korculiach s kocikom a kubi na bicykli, xixixixi
Monije
hod link na tie dvadsiatky, aj ja sa cem troska pobavit, xixixi, no som hnusoba, ja viem............ ![]()
no na tie hieroglify pod metrikami by som potrebovala tlmocnika............. inac viete co? ja odkedy som tehotna, klepe so mnou taka zima jak das, v baraku 23 stupnov, a ja naobliekana jak eskimo a klepem sa furt. Nuz kazde tehu je ine, ale toto faaaakt nepoznam...........
Luli já to mám taky, jinak je mi pořád horko,ale teď mi je neustále chladno a doma je přitom teplo. Jen nevím jestli to třeba není tím neustálým zvracením.
Monjie píše:tetakata píše:Leukemie.
Monjie, aby ti to nerozjelo co?
Tetokato: drzim dneska pesti.
A ja odpoledne konzilium, tak taky drzte pls.