Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdaaaaaaaaaaaaaaarek,
no jo sa mate baby, mne prosim pekne nic neni ani neviem ze som tehu. Akurat moj synator mi pred dvomi tyzdnami priniesol zo skolky zelene sople a zapal ocnych spojiviek, takze mam obidve deti uz treti tyzden doma, stale si to vymienaju a ani von nemozeme poriadne. No a jasne ze som tie sople schytala a uz dva tyzdne sa neviem odsoplit a dva tyzdne mi ide rozdrapit hlavu, mam dvojite videnie a nemozem si ani nic na to dat. Sa mam co? A o upratovani, vareni a inych veciach ani nehovorim...........
Monjie, obrateny zaludok a bolesti bruha uplna klasika, no nie? Existuje vobec nejaka tehulka ktoru neboli brucho?
No kedze je jedenast a ja nemam navarene, tak supajda k sporaku, dufam ze s tou mojou hlavou uvidim aspon do hrnca
![]()
Loko no nechapes? No kupuje sa tak skoro preto, aby pol roka zavadzal a sadal na neho prach
A v zadade dotycna mamincka v deviatom mesiaci zisti ze kupila hovadinu, ze mohla kupit ovela lepsi, xixixi, to
nehovorim z vlastnej skusenosti ale z kamoskynej, xixixi
Já jsem asi divná, ale u první jsem vše kupovala až po 30tt. Měla jsem nějakou výbavičku od ségry,ale tu jsem vytáhla asi až v 32tt a vyprala, kočárek jsme kupovali až 2 týdny před porodem pač jsem pořád vybírala a přebírala ![]()
Luli mně jde spíš o to, že před 13tt něco kupovat je hovadina, už z důvodu, že těhotenství nemuís vyjít.
Dneska jsem si kupovala těhu triko. No těhu triko, prostě obyč tričko, akorát na bocích mělo nařasené ty boky dolu.
A měli tam výprodej, protože ruší prodejnu. krásný košík pro mimčo, který si pak budu kupovat za poloviční cenu, asi 1900. Taky jsem ho nekoupila proto, že je ted levnější
Loko, no jasne ze je blbost tak skoro kupovat, a tehu nemusi vyjst. Ja som pri prvom drobcovi kupovala vecicky od piateho mesiaca, postupne z kazdej vyplaty nieco, aby toho nebolo naraz vela a kocik tusim v osmom mesiaci. No a kedze sme toto tretie neplanovali a vsetkych mimi veci som sa uz zbavila, tak teraz zacinam nanovo,
![]()
luli píše:
Loko, no jasne ze je blbost tak skoro kupovat, a tehu nemusi vyjst. Ja som pri prvom drobcovi kupovala vecicky od piateho mesiaca, postupne z kazdej vyplaty nieco, aby toho nebolo naraz vela a kocik tusim v osmom mesiaci. No a kedze sme toto tretie neplanovali a vsetkych mimi veci som sa uz zbavila, tak teraz zacinam nanovo,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky jsem všechno prodala a nemám vůůůbec nic.
lokofa píše:
Luli mně jde spíš o to, že před 13tt něco kupovat je hovadina, už z důvodu, že těhotenství nemuís vyjít.
lokofa píše:
Dneska jsem si kupovala těhu triko. No těhu triko, prostě obyč tričko, akorát na bocích mělo nařasené ty boky dolu.
A měli tam výprodej, protože ruší prodejnu. krásný košík pro mimčo, který si pak budu kupovat za poloviční cenu, asi 1900. Taky jsem ho nekoupila proto, že je ted levnější
hele me je vsechno normalne jsem se dneska vlezla do rifli 48 to je nejaky dobry znameni, treba jeste do porodu zhubnu z 200kg na 100 ![]()
Me to taky prijde s tim kocarem non-sense, hlavne to neprinasi stesti, mit doma kocar, ne ze bych byla poverciva..
No jinak po Gitce bude mit okousanou postylku akorat poridim asi fisher price houpatko:D jinak asi vsechno mame.
Btw. nevite jestli se vyrabi manduca pro tlustoprdy?:D
luli píše:
A vy cakate tretie a tiez neplanovane?
Třetí, ale plánovaně.
Jenže když manžel se k tomu prvně stavěl jako rezolutně třetí ne, prostě už nikdy, tak jsem všechno prodala.
Monjie
ja mam manducu a tusim sa da roztiahnut na pas 120 cm. Neviem teda aky mas pas. Ale moje dve deti tam nechceli vobec byt.
no to bych se eventuelne vesla. Ja mam sice satek, jako kriz s kapsou super, ale kolibku jsem teda nezkousela:D musim nekde nacvicit.
Loko, no my sme chceli tretie, ale az tak o dva - tri - styri roky, xixixxi, takze nase v podstate nie je nechcene, len je troska skor nacasovane
![]()