Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andrejka88
29.11.11 09:37
Tak to jsme na tom stejně, já ho mám teda přesně od 6tt. Určitě to pomůže a bde to ok. Už ti tam bije :srdce: a prcek je velkej bojovník. Může to být cokoliv, i nachlazení to způsobuje…
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
Jéé co bych dala „jen“ za špinění :D Já mám pocit, že mám normálně menzes, ale nemám žádné bolesti, krev je tmavá, tak se prostě nenervuji. MS mívám cca 4 dny, dneska je to 2. den, tak už by měla slábnout. Snad odejde jen to, co má a mimčo se udrží. Prášky beru poctivě, přidala jsem si ještě železo, který beru jen při MS a v pondělí se uvidí. Musím myslet pozitivně. Kamarádka mi říkala, že její maminka měla normálně MS do 4. měsíce.
A tobě dali nějaké léky?
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
Dobré ráno těhulky, tak jak se cítíte? :mavam: :mavam: :mavam:
No já nic moc.
Od včera zase špiním…tak nervy pracujou
Beru od 4tt duphaston a ascorutin
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
29.11.11 09:39
Andrejka88 píše:
Tak to jsme na tom stejně, já ho mám teda přesně od 6tt. Určitě to pomůže a bde to ok. Už ti tam bije :srdce: a prcek je velkej bojovník. Může to být cokoliv, i nachlazení to způsobuje…
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
Jéé co bych dala „jen“ za špinění :D Já mám pocit, že mám normálně menzes, ale nemám žádné bolesti, krev je tmavá, tak se prostě nenervuji. MS mívám cca 4 dny, dneska je to 2. den, tak už by měla slábnout. Snad odejde jen to, co má a mimčo se udrží. Prášky beru poctivě, přidala jsem si ještě železo, který beru jen při MS a v pondělí se uvidí. Musím myslet pozitivně. Kamarádka mi říkala, že její maminka měla normálně MS do 4. měsíce.
A tobě dali nějaké léky?
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
No já nic moc.

Nejsem nachlazená. Nenamáhám se.
Prostě t tak někdy bývá. Znamenat to nic nemuís ale taky může. Stejně to nijak neovlivním.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
29.11.11 09:56
Přesně tak, stejně to nejde víc ovlivnit než být v klidu a ládovat se tím, čím máš. Ale špinění určitě nic hrozného neznamená. Sama mi Dr. říkala, že pokud by přišla jasně červená krev, tak je zle, jinak to není ještě ztracené. Já jsem hrozně zvědavá, jak dopadnu v pondělí. To bude asi takový zlom. Pokud to bude tam, kde má a povyrostlo to, tak bude krize zatím zažehnána, pokud ne, tak mám hold smůlu. Ale jak říkáš, víc pro to udělat nemůžeme…
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
A tobě dali nějaké léky?
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
No já nic moc.
Nejsem nachlazená. Nenamáhám se.
Prostě t tak někdy bývá. Znamenat to nic nemuís ale taky může. Stejně to nijak neovlivním.
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
29.11.11 09:58

No jasně červená krev.
Třeba u zamlkleho nemuiss mit zadny priznak toho, ze neco neni v poradku.
nebo treba jen to mirne zaspineni, pak nic a taky je to už blbě.

Tak jsem to měla poprvé, když jsme přišli o mimčo

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
29.11.11 10:12
Tak uvidíš ve čtvrtek, ale já myslím, že to bude v pořádku, tak jako na minulé kontrole…
lokofa píše:
No jasně červená krev.
nebo treba jen to mirne zaspineni, pak nic a taky je to už blbě.Tak jsem to měla poprvé, když jsme přišli o mimčo
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
29.11.11 10:13
Andrejka88 píše:
Tak uvidíš ve čtvrtek, ale já myslím, že to bude v pořádku, tak jako na minulé kontrole…
lokofa píše:
No jasně červená krev.
nebo treba jen to mirne zaspineni, pak nic a taky je to už blbě.Tak jsem to měla poprvé, když jsme přišli o mimčo

To uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
29.11.11 13:05

Tak já jsem nakonec volala na gyndu, že pořád krvácím, když jdu na záchod, ale už je to slabší než včera a ona mi zvedla dávku Duphastonu a pozvala mě na zítra na další UZ. Tak uvidíme…

• Citovat
  • Upravit
1160
29.11.11 18:11

Pekny vecer babulky,
ja som dnes nestihala na net.
No tak borka uplne negativna, padol mi kamenisko zo srdca, miminku este :srdce: nebije este je vraj skoro, no a maternica zatial silna, pevna bez akychkolvek strbiniek. Takze nie je dovod na prerusenie, tak hura na tretie mimco,

Baby s tym krvacanim zatial nezufajte, moja susedka mala normalne do konca 4 mesiaca menzes a ked prisla na to ze je tehu tak uz bola na zaciatku 5 mesiaca.

Andy, na zajtra drzim palceky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
29.11.11 18:56
To je super!!!!!!!!!!! Strašně moc ti gratuluji!!!!!!!!!! Takový nádherný zprávy :potlesk: Teď ještě to :srdce: a můžeš si to hezky užívat :-)
Jinak díky za podporu, snad to dobře dopadne :-)
luli píše:
Pekny vecer babulky,
ja som dnes nestihala na net.
No tak borka uplne negativna, padol mi kamenisko zo srdca, miminku este :srdce: nebije este je vraj skoro, no a maternica zatial silna, pevna bez akychkolvek strbiniek. Takze nie je dovod na prerusenie, tak hura na tretie mimco,

Baby s tym krvacanim zatial nezufajte, moja susedka mala normalne do konca 4 mesiaca menzes a ked prisla na to ze je tehu tak uz bola na zaciatku 5 mesiaca.

Andy, na zajtra drzim palceky.
  • Citovat
  • Upravit
11725
29.11.11 20:38

Ahojky,
tak mám dnes po KO a :srdce: krásně bilo :) Další Ko 19.12 a 29.mě rovnou objednala na sceening. Trochu se mi ulevilo.

Luli super, že krev byla v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
29.11.11 22:18
No to je paráda! Moc gratuluji a tiše závidím ;)
jitule_b píše:
Ahojky,
tak mám dnes po KO a :srdce: krásně bilo :) Další Ko 19.12 a 29.mě rovnou objednala na sceening. Trochu se mi ulevilo.Luli super, že krev byla v pořádku :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
30.11.11 06:47

No to je super. Gratuluju k dobrým výsledkum

No jo MS v době kdy máá být není nic neobvyklého. Ale špinit v podstatě uplně mimo už divné je, ale taky ne nenormalní

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
30.11.11 14:47

Tak jsem se právě vrátila od doktorky. Ta mi řekla to stejné, co v pondělí. Je tam vidět počátek těhotenství a vzala mi znova krev na porovnání. Mám přijít znova v pondělí. Pokud bych měla bolesti nebo začala víc krvácet, tak mám jet do nemocnice. Jinak budeme čekat, jestli se to bude vyvíjet…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
30.11.11 17:03
Andrejka88 píše:
Tak jsem se právě vrátila od doktorky. Ta mi řekla to stejné, co v pondělí. Je tam vidět počátek těhotenství a vzala mi znova krev na porovnání. Mám přijít znova v pondělí. Pokud bych měla bolesti nebo začala víc krvácet, tak mám jet do nemocnice. Jinak budeme čekat, jestli se to bude vyvíjet…

To čekání je na prd. Bohužel se to jinak nedá no.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
1.12.11 11:21

Tak jak se dnes máte těhulky? :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení