Poradna duly
Jana Čurdová
no baby ja tiez nechapem ako co vymysla ta doktorka s mimodeloznim, tak bud to vidi v maternici, alebo mimo nej, nechapem. No jedine, ze by to oplodnene vajicko este nebolo uhniezdene a plavalo kade tade........
Ale hlavne Andy nestresuj, pekne oddychuj a papaj lieciky a kup si aj kyselinu listovu. drzim palceky aj nechty
nemolka píše:
holky teda jak vás čtu tak mě děsíte andrej ty buď v klidu teda hlavně
luli píše:
no baby ja tiez nechapem ako co vymysla ta doktorka s mimodeloznim, tak bud to vidi v maternici, alebo mimo nej, nechapem. No jedine, ze by to oplodnene vajicko este nebolo uhniezdene a plavalo kade tade........
Ale hlavne Andy nestresuj, pekne oddychuj a papaj lieciky a kup si aj kyselinu listovu. drzim palceky aj nechty
luli píše:
Tak zase kdyby nebylo uhnízděné, neměla by pozitivní testy. HCg se vytváří až po zahnízdění vajíčka.
luli píše:
Lokofko
no to ano, hcg by nebolo, preto tomu nerozumiem
Je to jednoduché.
Mimi je kde má, krásně roste.
Já s tou poslední variantou taky nepočítám, když to na UZ viděla tam kde měla, tak teď bude záležet jen na tom, jestli se to mimčo udrží. Musíme bojovat.
Andrejka88 píše:
Dobré ráno těhulky, tak jak se cítíte?![]()
![]()
No já nic moc.
Od včera zase špiním…tak nervy pracujou
lokofa píše:Andrejka88 píše:No já nic moc.
![]()
Andrejka88 píše:
Jéé co bych dala „jen“ za špiněníJá mám pocit, že mám normálně menzes, ale nemám žádné bolesti, krev je tmavá, tak se prostě nenervuji. MS mívám cca 4 dny, dneska je to 2. den, tak už by měla slábnout. Snad odejde jen to, co má a mimčo se udrží. Prášky beru poctivě, přidala jsem si ještě železo, který beru jen při MS a v pondělí se uvidí. Musím myslet pozitivně. Kamarádka mi říkala, že její maminka měla normálně MS do 4. měsíce.
A tobě dali nějaké léky?lokofa píše:Andrejka88 píše:No já nic moc.
![]()
Beru od 4tt duphaston a ascorutin
Hlavně se nenervuj. Vím jak je to těžký, včera ráno jsem byla uzlíček nervů, ale možná se mi to taky spustilo po té sobotě, jak jsem se vynervovala s tím testem, takže už netestuju vůbec…
Andrejka88 píše:
Hlavně se nenervuj. Vím jak je to těžký, včera ráno jsem byla uzlíček nervů, ale možná se mi to taky spustilo po té sobotě, jak jsem se vynervovala s tím testem, takže už netestuju vůbec…
No to je těžko po tom, čím jsme s miminkama prošli.
Uvidím ve čtvrtek. jestli to bude ok a pak ještě někdy budu špinit, už si řeknu, že to tak prostě mám.