Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
28.11.11 10:33

no baby ja tiez nechapem ako co vymysla ta doktorka s mimodeloznim, tak bud to vidi v maternici, alebo mimo nej, nechapem. No jedine, ze by to oplodnene vajicko este nebolo uhniezdene a plavalo kade tade........
Ale hlavne Andy nestresuj, pekne oddychuj a papaj lieciky a kup si aj kyselinu listovu. drzim palceky aj nechty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
28.11.11 10:34
Děkuji :hug: Já tě nechtěla vystrašit :-D Jen to nemám moc s kým probírat, když o tom nikdo neví a tady už přece jenom mají holky leccos za sebou…
nemolka píše:
holky teda jak vás čtu tak mě děsíte andrej ty buď v klidu teda hlavně :hug:
  • Citovat
  • Upravit
Andrejka88
28.11.11 10:35
Díky :) Listovku už mám tu beru už dlouho, tak snad už jsem pro to udělala maximum a teď děj se vůle Boží :)
luli píše:
no baby ja tiez nechapem ako co vymysla ta doktorka s mimodeloznim, tak bud to vidi v maternici, alebo mimo nej, nechapem. No jedine, ze by to oplodnene vajicko este nebolo uhniezdene a plavalo kade tade........
Ale hlavne Andy nestresuj, pekne oddychuj a papaj lieciky a kup si aj kyselinu listovu. drzim palceky aj nechty
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
28.11.11 10:36
luli píše:
Ale hlavne Andy nestresuj, pekne oddychuj a papaj lieciky a kup si aj kyselinu listovu. drzim palceky aj nechty

Tak zase kdyby nebylo uhnízděné, neměla by pozitivní testy. HCg se vytváří až po zahnízdění vajíčka.

• Citovat
  • Upravit
1160
28.11.11 10:43

Lokofko
no to ano, hcg by nebolo, preto tomu nerozumiem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.11.11 10:44
luli píše:
Lokofko
no to ano, hcg by nebolo, preto tomu nerozumiem

Je to jednoduché.
Mimi je kde má, krásně roste.

• Citovat
  • Upravit
1160
28.11.11 10:46

jo, tiez si myslim ze je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
28.11.11 10:55

Já s tou poslední variantou taky nepočítám, když to na UZ viděla tam kde měla, tak teď bude záležet jen na tom, jestli se to mimčo udrží. Musíme bojovat.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
29.11.11 09:16

Dobré ráno těhulky, tak jak se cítíte? :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
29.11.11 09:17
Andrejka88 píše:

No já nic moc.
Od včera zase špiním…tak nervy pracujou

• Citovat
  • Upravit
kofola3
29.11.11 09:17

A ty?

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
29.11.11 09:34
Jéé co bych dala „jen“ za špinění :D Já mám pocit, že mám normálně menzes, ale nemám žádné bolesti, krev je tmavá, tak se prostě nenervuji. MS mívám cca 4 dny, dneska je to 2. den, tak už by měla slábnout. Snad odejde jen to, co má a mimčo se udrží. Prášky beru poctivě, přidala jsem si ještě železo, který beru jen při MS a v pondělí se uvidí. Musím myslet pozitivně. Kamarádka mi říkala, že její maminka měla normálně MS do 4. měsíce.
A tobě dali nějaké léky?
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
No já nic moc.
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
29.11.11 09:35
Andrejka88 píše:
Jéé co bych dala „jen“ za špinění :D Já mám pocit, že mám normálně menzes, ale nemám žádné bolesti, krev je tmavá, tak se prostě nenervuji. MS mívám cca 4 dny, dneska je to 2. den, tak už by měla slábnout. Snad odejde jen to, co má a mimčo se udrží. Prášky beru poctivě, přidala jsem si ještě železo, který beru jen při MS a v pondělí se uvidí. Musím myslet pozitivně. Kamarádka mi říkala, že její maminka měla normálně MS do 4. měsíce.
A tobě dali nějaké léky?
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
No já nic moc.

Beru od 4tt duphaston a ascorutin

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
29.11.11 09:36

Hlavně se nenervuj. Vím jak je to těžký, včera ráno jsem byla uzlíček nervů, ale možná se mi to taky spustilo po té sobotě, jak jsem se vynervovala s tím testem, takže už netestuju vůbec…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
29.11.11 09:37
Andrejka88 píše:
Hlavně se nenervuj. Vím jak je to těžký, včera ráno jsem byla uzlíček nervů, ale možná se mi to taky spustilo po té sobotě, jak jsem se vynervovala s tím testem, takže už netestuju vůbec…

No to je těžko po tom, čím jsme s miminkama prošli.
Uvidím ve čtvrtek. jestli to bude ok a pak ještě někdy budu špinit, už si řeknu, že to tak prostě mám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex