Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
3.12.11 21:16

jáá se hláásím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
3.12.11 23:49
Saricat píše:
Tady to nějak umlklo… komu je špatně (jako mně), přihlaste se ;) :mavam:

já už dva dny nezvracím… héééč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.12.11 08:19

No mě bylo taky včera líp, ale nechci to zakřiknout!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.12.11 09:39

já nezvracím ;) ale bývá mi dost šoufl hlavně odpoledne a večer nejhorší. Musím jíst ještě těsně před spaním, jinak neusnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
4.12.11 10:29

už se tady nikdy nechlubím… jsem to pěkně zakřikla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
5.12.11 10:13

nehubnu,jsem stále na nule… přidávám fotečku z dnešní kontroly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
5.12.11 10:20

krásná fotka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.12.11 10:21
kocunka píše:
nehubnu,jsem stále na nule… přidávám fotečku z dnešní kontroly :srdce:

jůůůůůůůůůůůů

• Citovat
  • Upravit
9223
5.12.11 10:39

když se na to pořádně zadíváte,jsou tam před tělíčkem vidět ručičky,jak s nima mimi šermovalo,má 21,9mm :srdce: jo a taky mi konečně mudra sdělila předpokládanej termín porodu (4.7.),dostala jsem těhu průkajdu, jen mě teda mrzí,že na další kontrolu jdu až 2.1. to je hrozně dlouho :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
5.12.11 11:30

Kocun, to je nááádherná fotka! Já si dneska koupila novou váhu, protože ta stará se mi rozbila a myslím, že jsem už určitě něco přibrala:-/ v prvním to bylo asi 25 kg, po týdnu, co jsem šla domů z porodnice jsem měla -16 kg (porod byl masakr:-( a do roka jsem byla na mínus pěti kilech oproti výchozí váze. Teď mám +10 kg, tak jsem na to zvědavá :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
5.12.11 12:21
HappyBirds píše:
Kocun, to je nááádherná fotka! Já si dneska koupila novou váhu, protože ta stará se mi rozbila a myslím, že jsem už určitě něco přibrala:-/ v prvním to bylo asi 25 kg, po týdnu, co jsem šla domů z porodnice jsem měla -16 kg (porod byl masakr:-( a do roka jsem byla na mínus pěti kilech oproti výchozí váze. Teď mám +10 kg, tak jsem na to zvědavá :think: :dance:

já měla před porodem +25,při odchodu z porodnice -asi 5 ale vyžrala jsem si je z5,tak jsem pěkně tlustá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.12.11 12:53
kocunka píše:
nehubnu,jsem stále na nule… přidávám fotečku z dnešní kontroly :srdce:

téda Ty máš krásnou fotečku :potlesk: , já jdu ve čtvrtek, tak snad už taky uvidím mimi tak jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.12.11 12:59
Saricat píše:
Holky, chci se zeptat… taky hubnete? Mě už je to fakt divný, teď jsem zjistila, že mám o další kilo míň (pořád na stejný váze i umístění). Za posledních 6 týdnů už mám -4,5kg, přitom mám pocit, že žeru jak bezedná, protože když se nenajím, udělá se mi hned špatně. Navíc vůbec nevím, kde to ubývá, protože podbřišek mi roste a roste (kalhotky mě začínají škrtit). Doufám, že mi mimi nevykrádá kosti ;), ale vápníku mám snad dost, nechávala jsem si dělat test.Když jsem chtěla zhubnout před těhotněním, tak to nešlo a to jsem jedla zdravě, často a málo a teď když bych měla pozvolna nabírat a luxuju samý sladkosti, tak to jde… :think:

tak hubnutí tiše závidím, u mě nehrozí. Už teď vypadám jako kdybych byla v 5.tém měsíci :( Já jsem v prvním těhu přibrala 15 kg, dolů šlo celkem jen 13 kg ale nejsem žádná opuchlá nit, takže už teď se děsím toho kolik přiberu teď a kolik mi pak zůstane :(

Na příští kontrole se zeptej doktorky, jestli je vše ok, že Ti jde tak váha dolů i když jíš. Já musím taky non-stop jíst protože jinak je mi pak špatně, ale u mě jde váha nahoru, minimálně 2kg určitě :roll: Ale to je z toho nočního jezení, to jsem dřív nedělala ani u prvního těhu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
5.12.11 20:47

Zdravíčko ženy :mrgreen: Zatím jako anonym neb nevím jestli mě vezmete mezi sebe… srpen ještě asi není založený a já teprve dotestila a potvrdila si tu super novinu, že mám v bříšku špuntíka :lol: Poslední MS jsem měla 1.11. a podle mých výpočtů TP okolo 10. srpna. Dnes jsem se objednala k doktorce a jdu 14.12. takže super překvápko pro celou rodinku pod vánoční stromeček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
5.12.11 20:48

jééé nejsem anonym, hodilo mě to na můj pravěký nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie