Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11725
27.11.11 10:25

Krásnou neděli všem :mavam: , teda aspoň u nás je nádherně, sluníčko a celkem i teplo- na listopad :lol:

Vítám Andrejku- neboj, bude vše OK, pokud nešpiníš tak bych se asi na krev vykašlala a počkala na kontrolu :nevim: Příjde mi to zbytečné. Ani u jednoho těhu jsem na krvi nebyla.

Lili- já bych si o screening klidně řekla, ne všichni dr. ho sami nabídnou a pak je pozdě. Dělá se kolem 11-13tt. Já na něj určitě půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
27.11.11 11:23
jitule_b píše:
Krásnou neděli všem :mavam: , teda aspoň u nás je nádherně, sluníčko a celkem i teplo- na listopad :lol:

Vítám Andrejku- neboj, bude vše OK, pokud nešpiníš tak bych se asi na krev vykašlala a počkala na kontrolu :nevim: Příjde mi to zbytečné. Ani u jednoho těhu jsem na krvi nebyla.

Lili- já bych si o screening klidně řekla, ne všichni dr. ho sami nabídnou a pak je pozdě. Dělá se kolem 11-13tt. Já na něj určitě půjdu.

tak to děkuji… no já když pujdu na kontrolu tak budu v 9tt, takže to budu mít tak akorád… a to ji mám řáct že by jsem chtěla jít na první screening??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
27.11.11 11:23
lokofa píše:
liliannoel píše:
ahojky holky:) chtěla sem se zeptat… kdy pujdtete, jestli pujdete, na prvotrimestiální screening? musíte si o něj zažádat?? už sem v 7+1tt a na další prohlídku jdu za 14dní… a tam mi prý budou brát krev a náký další věci, tak nevim jestli je to přímo už ono, a nebo je to jen náký základní…:/
nE TO URČITĚ NENÍ ONO. Žádat o něj nemusíš, jen se domluv s doktorkou, at ti dá žádanku.
nevím odkud jsi a kde se u vás screening dělá

oki děkuji:):) nák to teda vykoumám):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.11.11 11:34
liliannoel píše:
jitule_b píše:

Lili- já bych si o screening klidně řekla, ne všichni dr. ho sami nabídnou a pak je pozdě. Dělá se kolem 11-13tt. Já na něj určitě půjdu.
tak to děkuji… no já když pujdu na kontrolu tak budu v 9tt, takže to budu mít tak akorád… a to ji mám řáct že by jsem chtěla jít na první screening??

Ano, řekni prvotrimestrální Nt screening.
Poradí kam zavolat a objednat se. Nebo se poptej holek v místě bydliště, kde jsou nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
1160
27.11.11 14:46

Achojte maminky,
mozem sa pridat? Cakame treti prirastok cca 26.7. ale bohuzial klepem zubami, lebo mam boreliozu a cakam na vysledky krvi, ak bude aktivna, tak ......... Drzte palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
27.11.11 17:30
To teda držím všechno co mám!! Hodně štěstí a vítej…
luli píše:
Achojte maminky,
mozem sa pridat? Cakame treti prirastok cca 26.7. ale bohuzial klepem zubami, lebo mam boreliozu a cakam na vysledky krvi, ak bude aktivna, tak ......... Drzte palce…
  • Citovat
  • Upravit
Andrejka88
27.11.11 19:00

Tak jsem právě začala špinit. Nebo jestli se tomu tak dá říct. Pobolívá mě břicho jako při MS, tak jsem šla na záchod a po čůrání ze mě vyšel takový malý tmavý cucek krve. To už asi nebude normální… Co myslíte? Každopádně hned ráno volám Dr.,snad mě někam nacpe.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.11.11 19:03
Andrejka88 píše:
Tak jsem právě začala špinit. Nebo jestli se tomu tak dá říct. Pobolívá mě břicho jako při MS, tak jsem šla na záchod a po čůrání ze mě vyšel takový malý tmavý cucek krve. To už asi nebude normální… Co myslíte? Každopádně hned ráno volám Dr.,snad mě někam nacpe.

To nemusí nic znamenat.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
27.11.11 19:13
Spíš je problém, že mám špatnou srážlivost krve a Rh faktor krve negativní a mám strach, že to s tím nějak souvisí… Připomíná mi to, jak když končí MS. Tak nějak to u mě vypadalo. Uvidíme, jak to bude pokračovat…
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
Tak jsem právě začala špinit. Nebo jestli se tomu tak dá říct. Pobolívá mě břicho jako při MS, tak jsem šla na záchod a po čůrání ze mě vyšel takový malý tmavý cucek krve. To už asi nebude normální… Co myslíte? Každopádně hned ráno volám Dr.,snad mě někam nacpe.
To nemusí nic znamenat.
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
27.11.11 19:15

Andrejko RH faktor nemá s tímto nic společného. To má každá druhá. Já taky.
Se srážlivosté krve neporadím.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
27.11.11 19:23
To vím, spíš to myslím tak, že je tu větší pravděpodobnost toho potratu. Prtz když mám Rh neg. a manžel pozitivní, tak se tomu tělo může bránit. Achjo, nejradši bych jela na UZ hned :lol: Ať vím na čem jsem a nepřemýšlím pořád dokola
lokofa píše:
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
27.11.11 19:24
Andrejka88 píše:
To vím, spíš to myslím tak, že je tu větší pravděpodobnost toho potratu. Prtz když mám Rh neg. a manžel pozitivní, tak se tomu tělo může bránit. Achjo, nejradši bych jela na UZ hned :lol: Ať vím na čem jsem a nepřemýšlím pořád dokola
lokofa píše:

Může, vytváří protilátky, ale ne tak brzo.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.11.11 19:24

Jsem rh -, manžel +. A problém nikde.

• Citovat
  • Upravit
3950
27.11.11 19:48

vítej taky čekáme 3 dítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
28.11.11 06:47
Díky, teď jsem vstala a opět krvácím, zatím jen, když jdu na malou, takže se oblíknu a jedu k doktorce na přepadovku, snad mě vezme přednostně… Držte mi prosím palečky, pěstičky a všechno co máte, ať to dobře dopadne…
Saricat píše:
To vůbec nemusí nic znamenat, špinila jsem chvilku taky, dostala jsem kvůli tomu Utrogestan. Pobolívání břicha je taky normální. Hlavně nepanikařit, stres tomu neprospěje. Sraženinka sama o sobě taky nemusí nic znamenat, pokud nemáš křeče, buď v klidu, ale k tý doktorce si každopádně dojdi (nepanikařit neznamená podceňovat problémy).
Andrejka88 píše:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex