Poradna duly
Jana Čurdová
Krásnou neděli všem
, teda aspoň u nás je nádherně, sluníčko a celkem i teplo- na listopad ![]()
Vítám Andrejku- neboj, bude vše OK, pokud nešpiníš tak bych se asi na krev vykašlala a počkala na kontrolu
Příjde mi to zbytečné. Ani u jednoho těhu jsem na krvi nebyla.
Lili- já bych si o screening klidně řekla, ne všichni dr. ho sami nabídnou a pak je pozdě. Dělá se kolem 11-13tt. Já na něj určitě půjdu.
jitule_b píše:
Krásnou neděli všem, teda aspoň u nás je nádherně, sluníčko a celkem i teplo- na listopad
![]()
Vítám Andrejku- neboj, bude vše OK, pokud nešpiníš tak bych se asi na krev vykašlala a počkala na kontrolu
Lili- já bych si o screening klidně řekla, ne všichni dr. ho sami nabídnou a pak je pozdě. Dělá se kolem 11-13tt. Já na něj určitě půjdu.Příjde mi to zbytečné. Ani u jednoho těhu jsem na krvi nebyla.
tak to děkuji… no já když pujdu na kontrolu tak budu v 9tt, takže to budu mít tak akorád… a to ji mám řáct že by jsem chtěla jít na první screening??
lokofa píše:liliannoel píše:nE TO URČITĚ NENÍ ONO. Žádat o něj nemusíš, jen se domluv s doktorkou, at ti dá žádanku.
ahojky holky:) chtěla sem se zeptat… kdy pujdtete, jestli pujdete, na prvotrimestiální screening? musíte si o něj zažádat?? už sem v 7+1tt a na další prohlídku jdu za 14dní… a tam mi prý budou brát krev a náký další věci, tak nevim jestli je to přímo už ono, a nebo je to jen náký základní…:/
nevím odkud jsi a kde se u vás screening dělá
oki děkuji:):) nák to teda vykoumám):)
liliannoel píše:jitule_b píše:tak to děkuji… no já když pujdu na kontrolu tak budu v 9tt, takže to budu mít tak akorád… a to ji mám řáct že by jsem chtěla jít na první screening??
Krásnou neděli všem, teda aspoň u nás je nádherně, sluníčko a celkem i teplo- na listopad
![]()
Lili- já bych si o screening klidně řekla, ne všichni dr. ho sami nabídnou a pak je pozdě. Dělá se kolem 11-13tt. Já na něj určitě půjdu.Příjde mi to zbytečné. Ani u jednoho těhu jsem na krvi nebyla.
Ano, řekni prvotrimestrální Nt screening.
Poradí kam zavolat a objednat se. Nebo se poptej holek v místě bydliště, kde jsou nejlepší.
Achojte maminky,
mozem sa pridat? Cakame treti prirastok cca 26.7. ale bohuzial klepem zubami, lebo mam boreliozu a cakam na vysledky krvi, ak bude aktivna, tak ......... Drzte palce…
luli píše:
Achojte maminky,
mozem sa pridat? Cakame treti prirastok cca 26.7. ale bohuzial klepem zubami, lebo mam boreliozu a cakam na vysledky krvi, ak bude aktivna, tak ......... Drzte palce…
Tak jsem právě začala špinit. Nebo jestli se tomu tak dá říct. Pobolívá mě břicho jako při MS, tak jsem šla na záchod a po čůrání ze mě vyšel takový malý tmavý cucek krve. To už asi nebude normální… Co myslíte? Každopádně hned ráno volám Dr.,snad mě někam nacpe.
Andrejka88 píše:
Tak jsem právě začala špinit. Nebo jestli se tomu tak dá říct. Pobolívá mě břicho jako při MS, tak jsem šla na záchod a po čůrání ze mě vyšel takový malý tmavý cucek krve. To už asi nebude normální… Co myslíte? Každopádně hned ráno volám Dr.,snad mě někam nacpe.
To nemusí nic znamenat.
lokofa píše:Andrejka88 píše:To nemusí nic znamenat.
Andrejko RH faktor nemá s tímto nic společného. To má každá druhá. Já taky.
Se srážlivosté krve neporadím.
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
To vím, spíš to myslím tak, že je tu větší pravděpodobnost toho potratu. Prtz když mám Rh neg. a manžel pozitivní, tak se tomu tělo může bránit. Achjo, nejradši bych jela na UZ hnedAť vím na čem jsem a nepřemýšlím pořád dokola
lokofa píše:
Může, vytváří protilátky, ale ne tak brzo.
Saricat píše:
To vůbec nemusí nic znamenat, špinila jsem chvilku taky, dostala jsem kvůli tomu Utrogestan. Pobolívání břicha je taky normální. Hlavně nepanikařit, stres tomu neprospěje. Sraženinka sama o sobě taky nemusí nic znamenat, pokud nemáš křeče, buď v klidu, ale k tý doktorce si každopádně dojdi (nepanikařit neznamená podceňovat problémy).Andrejka88 píše: