Poradna duly
Jana Čurdová
At to nezakriknem jsem rano byla na onko a na UTZ bylo nahodou volno, dela tam kolega z byvale prace ted uz ma po medine. Samozrejme viditelnost spatna ale je to tam
, pr. stredu uvidime. No mam stazenou prdel at uz je ten prvni trimestr v riti:D
Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě přidat? Předem všem moc gratuluji a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka, budou to krásné Vánoce! Pokusím se postupně prolouskat celou diskuzi, abych vás trošku poznala…
Jsem 5tt+3 a poslední MS byla 17.10. a cyklus mám 28 dní. Na UZ jsem objednaná na Mikuláše 5.12. a už jsem strašně nedočkavá. Čekáme naše první mimčo a vyšlo nám hezky 2. měsíc snažení
Zítra si ještě udělám kontrolní test jiné značky než jsem dělala minulý týden, ať vidím, jestli Hcg roste. Minulý týden jsem si dělala dva dny po sobě (2. a 3. den vynechání MS) testy různých značek, první měl slabší čárku a druhý elektronický byl pozitivní a ukázal i správně týden, tak snad to bude OK ![]()
Dotaz: nespinim, ale mam bolesti jako pri menzesu je to normalni?vystreluje mi to do zad. s Gitou jsem nic takovyho ze zacatku nemela. ![]()
Monjie píše:
Dotaz: nespinim, ale mam bolesti jako pri menzesu je to normalni?vystreluje mi to do zad. s Gitou jsem nic takovyho ze zacatku nemela.
Je, to je jak se roztahuje děloha.
Andrejka88 píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě přidat? Předem všem moc gratuluji a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka, budou to krásné Vánoce! Pokusím se postupně prolouskat celou diskuzi, abych vás trošku poznala…
Jsem 5tt+3 a poslední MS byla 17.10. a cyklus mám 28 dní. Na UZ jsem objednaná na Mikuláše 5.12. a už jsem strašně nedočkavá. Čekáme naše první mimčo a vyšlo nám hezky 2. měsíc snaženíZítra si ještě udělám kontrolní test jiné značky než jsem dělala minulý týden, ať vidím, jestli Hcg roste. Minulý týden jsem si dělala dva dny po sobě (2. a 3. den vynechání MS) testy různých značek, první měl slabší čárku a druhý elektronický byl pozitivní a ukázal i správně týden, tak snad to bude OK
Ahoj, vitame:)))
Velika gratulace, ja mam nejlepsi zkusenost s Blueclear, mela jsem ducha a ten mi detekoval tehu
Monjie píše:Andrejka88 píše:
Jsem 5tt+3 a poslední MS byla 17.10. a cyklus mám 28 dní. Na UZ jsem objednaná na Mikuláše 5.12. a už jsem strašně nedočkavá. Čekáme naše první mimčo a vyšlo nám hezky 2. měsíc snaženíZítra si ještě udělám kontrolní test jiné značky než jsem dělala minulý týden, ať vidím, jestli Hcg roste. Minulý týden jsem si dělala dva dny po sobě (2. a 3. den vynechání MS) testy různých značek, první měl slabší čárku a druhý elektronický byl pozitivní a ukázal i správně týden, tak snad to bude OK
Ahoj, vitame:)))
Velika gratulace, ja mam nejlepsi zkusenost s Blueclear, mela jsem ducha a ten mi detekoval tehu
nemolka píše:
vítám tě vánoce to budou moc hezké a kulaté
Jinak co se týče příznaků, tak jsem celkem na nule. Večer tedy usínám brzy a ráno jdu cca v 5 už na záchod, ale v pondělí jsem se vrátila z Thajska, kde je o 6 hodin víc, tak to spíš přičítám tomu. Nevolnosti jsem měla minulý týden trošku, když jsem vstala brzy, jinak vůbec nic, což mě trošku znervózňuje ![]()
Mně začalo být rochu nevolno koncem minulého týdne, takže 6 týden.
Pořádně to ale i v minulých těhu začalo až kolem 8t
tak to já mám žaludek „na vodě“ pořád stejně ale naštěstí nezvracím. Musím celý den jíst až v podstadě než jdu spát, protože večer mi bývá snad nejhůř - na noc už se nechci cpát ale bohužel je mi pak šoufl. Zatím mi nevadí kartáček při čištění zubů v puse a zatím ani vůně mi moc nevadí. Při prvním těhu to byla síla, ale ono to možná ještě přijde ![]()
Děkuji moc, je to paráda takové stránky, kde se můžete trošku uklidnit ![]()
Je fakt, že poprvé jsem měla podezření, že jsem těhotná, když mi strašně vadily voňavky a vůbec jsem pachy vnímala víc, ale nijak jsem si to nepřipouštěla, spíš zpětně. Zítra si budu ráno dělat test, tak pokud tam budou dálnice, tak je jasný, že se Hcg hodně zvedlo a je vše ok.
Přeji všem maminkám a mimčům v bříšku dobrou noc
Ahoj holky, tak mi hodně klesla nálada. Před chvílí jsem si dělala Mamatest 10, který je hodně citlivý a vyšla mi testovací čárka světlejší než kontrolní. Nevím, jestli je to normální, ale vzhledem k tomu, že bych měla být 5tt+4, tak jsem opravdu hodně znervózněla, že Hcg nenarostla. Předtím jsem Mamatest nedělala, tak nemám srovnání. Je fakt, že jsem v jedenáct večer vypila asi litr šťávy, ale nevěřím tomu, že to tak moc ovlivnilo. Přikládám obrázek a posuďte sami. Zítra ráno budu testovat znova a večer se budu snažit nepít a jestli vyjde zase takhle slabý, tak v pondělí volám na gyndu… Jsem na sebe hrozně naštvaná, že jsem si to tak začala připouštět a teď možná budu zklamaná
![]()
No o tom žádná