Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, gratuluju Všem kterým už bije
a těm které teprve jdou přeji, ať se jim miminko ukáže v plné kráse i se
![]()
Ahoj holky! Tak už jsem taky viděla a slyšela
!!! Odpovídáme 7+2, všechno v pořádku, jen dál beru Utrogestan, na další ko jdu 14.12., huráááááá! ![]()
HappyBirds píše:
Ahoj holky! Tak už jsem taky viděla a slyšela!!! Odpovídáme 7+2, všechno v pořádku, jen dál beru Utrogestan, na další ko jdu 14.12., huráááááá!
supéééér gratulace ![]()
HappyBirds píše:
Ahoj holky! Tak už jsem taky viděla a slyšela!!! Odpovídáme 7+2, všechno v pořádku, jen dál beru Utrogestan, na další ko jdu 14.12., huráááááá!
Gratuluju moc moc.
Jo a říkal mi o nějakym special screeningu, že se dělá až v 16tt, ale že on má nějaký papír na to udělat ho v tom 11tt - nevíte co měl na mysli? Prý to stálo 300 a od 1.12. to stojí 560 ![]()
HappyBirds píše:
Jo a říkal mi o nějakym special screeningu, že se dělá až v 16tt, ale že on má nějaký papír na to udělat ho v tom 11tt - nevíte co měl na mysli? Prý to stálo 300 a od 1.12. to stojí 560
To nevím.
v 16tt jsou jen triply, na tech nic specialniho nevidim. A ani bych na ne nechodila.
Ve 12 tt je prvotrimestrální nt screening. Na ten pujdu, ale en u nás stojí 1400
Happy jak píše Lokofa, to je screening v 1 trimestru a je mnohem přesnější než tripple test v 16tt. V tom prvním trimestru ti vezmou krev a udělají utz kde změří šíjové projasnění a zda má mimi nosní kůstku. U nás v Gynfemu to dělají za 500kč.
No prediko to má dražší.
Ale zase to mají propojené ještě s krví na triply (zadávají to pak všechno i z toho 12tt do nějakého programu)
A pak pujdu na 3D, za 950 (krásná fotka, dvd) stojí to za to.
Ahoj, dlouho jsem se tu neukázala
nějak jsem nestihala.
Vítám nové maminky a gratuluji všem, které byly, ke kontrolám ![]()
Dneska jsem byla na gyndě, gestační váček je vidět, ale
ještě ne, takže znovu jdu za dva týdny ![]()
HappyBirds, screening ve 12. týdnu u nás stojí 700,– a je to vyšetření z krve a ultrazvuku. V 16. týdnu je prý ten screening hodně nepřesný ( často vychází pozitivní), chtějí ho zrušit a nahradit tím ve 12. týdnu, ale asi je to na dlouho
než to schválí.
Lokofo- taky bysme šli na ten 3D utz, u obou holek jsme byli a máme doma jak půl hodinové DVD tak fotku. V Gennetu to bylo myslím za 1200kč.
Mari za 14 dnů tam bude tlouct, neboj. 5+5 je moc brzo. Jinak gratulace ke kontrole.
HappyBirds píše:
To je kráááása! Gratulace největší!!
HappyBirds píše:moc gratuluju
lokofa píše:
No prediko to má dražší.
Ale zase to mají propojené ještě s krví na triply (zadávají to pak všechno i z toho 12tt do nějakého programu)
já při prvním těhotenství taky byla v Prediku za 1400,–, ale teď jsem u jiné doktorky přímo v nemocnici a tam se chodí na nějakého Oskara, tak jsem zvědavá kdy mě tam objednají a kolik to stojí ![]()