Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
18.11.11 13:33

Ahoj holky, tak já dnes byla poprvé u doktorky, jsem 6+2 a :srdce: tam krásně bilo :-D a mimi je jen jedno a na správném místě. Moc mě to potěšilo :-)

Jinak žaludek jak na vodě stále stejně, prsa bolí jak čert a přidala se mi k tomu ještě zácpa :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 13:35
Frenn píše:
Ahoj holky, tak já dnes byla poprvé u doktorky, jsem 6+2 a :srdce: tam krásně bilo :-D a mimi je jen jedno a na správném místě. Moc mě to potěšilo :-)Jinak žaludek jak na vodě stále stejně, prsa bolí jak čert a přidala se mi k tomu ještě zácpa :-(

Dáváš mi naději, že když pujdu v pondělí, budu 6+0 (ovu možná byla o den dřív), že by už mohlo tukat i nám.

• Citovat
  • Upravit
447
18.11.11 13:40
Frenn, gratuluju k :srdce: !! to je krásnej pocit, co? Já si na to ještě do středy budu muset počkat, ale snad ho už taky uvidím :dance:
Frenn píše:
Ahoj holky, tak já dnes byla poprvé u doktorky, jsem 6+2 a :srdce: tam krásně bilo :-D a mimi je jen jedno a na správném místě. Moc mě to potěšilo :-)Jinak žaludek jak na vodě stále stejně, prsa bolí jak čert a přidala se mi k tomu ještě zácpa :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
18.11.11 14:26

Holky já vám ty kontroly tak zánidím :oops: , já si na tu první musím počkat ještě 3 týdny :roll:

Frenn gratuluji ke KO i k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.11.11 14:54

issobel: no ja jsem zvedava, kdy me objedna na kontrolu, dneska mel gyndar dovcu, takze volam v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.11 15:22

holky děkuju, je to super pocit! Hlavně že vím, že je zatím vše o.k. a hlavně že je tam jen 1 mimi :-) Já když jsem se objednávala tak sestřička mě právě objednala abych byla po tom 6tém týdnu, že to už bývá vidět i srdíčko a naštěstí jsem nešla teda zbytečně :lol: Ale zatím nic neměřila, až za 3 týdny jak tam půjdu znova, to už bude brát i krev, mám přinést moč a bude dělat ultrazvuk s měřením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.11.11 15:35

A dostala jsi už průkajdu?? :-D

Frenn píše:
holky děkuju, je to super pocit! Hlavně že vím, že je zatím vše o.k. a hlavně že je tam jen 1 mimi :-) Já když jsem se objednávala tak sestřička mě právě objednala abych byla po tom 6tém týdnu, že to už bývá vidět i srdíčko a naštěstí jsem nešla teda zbytečně :lol: Ale zatím nic neměřila, až za 3 týdny jak tam půjdu znova, to už bude brát i krev, mám přinést moč a bude dělat ultrazvuk s měřením :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.11 15:58
HappyBirds píše:
A dostala jsi už průkajdu?? :-D
Frenn píše:
holky děkuju, je to super pocit! Hlavně že vím, že je zatím vše o.k. a hlavně že je tam jen 1 mimi :-) Já když jsem se objednávala tak sestřička mě právě objednala abych byla po tom 6tém týdnu, že to už bývá vidět i srdíčko a naštěstí jsem nešla teda zbytečně :lol: Ale zatím nic neměřila, až za 3 týdny jak tam půjdu znova, to už bude brát i krev, mám přinést moč a bude dělat ultrazvuk s měřením :-)

Ano,dostala jsem průkazku i ten box pro nastávající maminky :-) Byla jsem teda překvapená, že tak brzo, protože když jsem byla těhotná s dcerou, tak jsem průkazku dostala docela později asi až v 10.týdnu. Ale to jsem chodila na gyndu jinam k soukromníkovi a teď chodím přímo do nemocnice. Každý ten doktor to dělá jinak, alespoň co vím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 15:59

Moje doktorka taky dává hned, jak je srdíčko.

• Citovat
  • Upravit
447
18.11.11 16:00

Frenn tak to je super, já už se taky těším, až si v ní počtu :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 16:00

Já mám hrozný strach.
Ted jsem si sáhla dovnitř a už není špinění jen růžové(byl to spíš narůžovělý výtok), ale ted už tam bylo i trochu krve.

Si říkám, že kdybych vysadila léky, tak se to snad rozjede.

• Citovat
  • Upravit
11725
18.11.11 16:02

Frenn velká gratulace k :srdce: Já mám KO až 29.11 :-(

Jinak mě doma už vadí snad každá vůně,jakmile otevřu myčku tak :poblion: Večer to bývá nejhorší. Naštěstí manža večer holky vykoupe a uloží je.

U nás dr. dává průkazku až v 10tt.

Lokofo a nechceš si zajít k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.11 16:12
HappyBirds píše:
Frenn tak to je super, já už se taky těším, až si v ní počtu :-) :lol:

já jsem si taky chtěla počíst, ale zatím tam mám kulové :mrgreen:

lokofa píše:
Já mám hrozný strach.
Ted jsem si sáhla dovnitř a už není špinění jen růžové(byl to spíš narůžovělý výtok), ale ted už tam bylo i trochu krve.Si říkám, že kdybych vysadila léky, tak se to snad rozjede.

já jsem při minulém těhu krvácela 4 dny čistou tmavou krev, měla jsem hematom a kdyby mi doktor nenasadil Duphaston a Askorutin, tak dceru nemáme :-( Držím palečky, aby jsi "jen " špinila a nekrválcela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 16:13
Frenn píše:
HappyBirds píše:
Frenn tak to je super, já už se taky těším, až si v ní počtu :-) :lol:

já jsem si taky chtěla počíst, ale zatím tam mám kulové :mrgreen:

lokofa píše:
Já mám hrozný strach.
Ted jsem si sáhla dovnitř a už není špinění jen růžové(byl to spíš narůžovělý výtok), ale ted už tam bylo i trochu krve.Si říkám, že kdybych vysadila léky, tak se to snad rozjede.
já jsem při minulém těhu krvácela 4 dny čistou tmavou krev, měla jsem hematom a kdyby mi doktor nenasadil Duphaston a Askorutin, tak dceru nemáme :-( Držím palečky, aby jsi "jen " špinila a nekrválcela :roll:

Uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
11035
18.11.11 16:41

lokofa já bych si na tvém místě dojela k Dr, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie