Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já dnes byla poprvé u doktorky, jsem 6+2 a
tam krásně bilo
a mimi je jen jedno a na správném místě. Moc mě to potěšilo ![]()
Jinak žaludek jak na vodě stále stejně, prsa bolí jak čert a přidala se mi k tomu ještě zácpa ![]()
Frenn píše:
Ahoj holky, tak já dnes byla poprvé u doktorky, jsem 6+2 atam krásně bilo
a mimi je jen jedno a na správném místě. Moc mě to potěšilo
Jinak žaludek jak na vodě stále stejně, prsa bolí jak čert a přidala se mi k tomu ještě zácpa
Dáváš mi naději, že když pujdu v pondělí, budu 6+0 (ovu možná byla o den dřív), že by už mohlo tukat i nám.
Frenn píše:
Ahoj holky, tak já dnes byla poprvé u doktorky, jsem 6+2 atam krásně bilo
a mimi je jen jedno a na správném místě. Moc mě to potěšilo
Jinak žaludek jak na vodě stále stejně, prsa bolí jak čert a přidala se mi k tomu ještě zácpa
Holky já vám ty kontroly tak zánidím
, já si na tu první musím počkat ještě 3 týdny ![]()
Frenn gratuluji ke KO i k ![]()
issobel: no ja jsem zvedava, kdy me objedna na kontrolu, dneska mel gyndar dovcu, takze volam v pondeli.
holky děkuju, je to super pocit! Hlavně že vím, že je zatím vše o.k. a hlavně že je tam jen 1 mimi
Já když jsem se objednávala tak sestřička mě právě objednala abych byla po tom 6tém týdnu, že to už bývá vidět i srdíčko a naštěstí jsem nešla teda zbytečně
Ale zatím nic neměřila, až za 3 týdny jak tam půjdu znova, to už bude brát i krev, mám přinést moč a bude dělat ultrazvuk s měřením ![]()
A dostala jsi už průkajdu?? ![]()
Frenn píše:
holky děkuju, je to super pocit! Hlavně že vím, že je zatím vše o.k. a hlavně že je tam jen 1 mimiJá když jsem se objednávala tak sestřička mě právě objednala abych byla po tom 6tém týdnu, že to už bývá vidět i srdíčko a naštěstí jsem nešla teda zbytečně
Ale zatím nic neměřila, až za 3 týdny jak tam půjdu znova, to už bude brát i krev, mám přinést moč a bude dělat ultrazvuk s měřením
HappyBirds píše:
A dostala jsi už průkajdu??
Frenn píše:
holky děkuju, je to super pocit! Hlavně že vím, že je zatím vše o.k. a hlavně že je tam jen 1 mimiJá když jsem se objednávala tak sestřička mě právě objednala abych byla po tom 6tém týdnu, že to už bývá vidět i srdíčko a naštěstí jsem nešla teda zbytečně
Ale zatím nic neměřila, až za 3 týdny jak tam půjdu znova, to už bude brát i krev, mám přinést moč a bude dělat ultrazvuk s měřením
Ano,dostala jsem průkazku i ten box pro nastávající maminky
Byla jsem teda překvapená, že tak brzo, protože když jsem byla těhotná s dcerou, tak jsem průkazku dostala docela později asi až v 10.týdnu. Ale to jsem chodila na gyndu jinam k soukromníkovi a teď chodím přímo do nemocnice. Každý ten doktor to dělá jinak, alespoň co vím ![]()
Frenn tak to je super, já už se taky těším, až si v ní počtu
![]()
Já mám hrozný strach.
Ted jsem si sáhla dovnitř a už není špinění jen růžové(byl to spíš narůžovělý výtok), ale ted už tam bylo i trochu krve.
Si říkám, že kdybych vysadila léky, tak se to snad rozjede.
Frenn velká gratulace k
Já mám KO až 29.11 ![]()
Jinak mě doma už vadí snad každá vůně,jakmile otevřu myčku tak
Večer to bývá nejhorší. Naštěstí manža večer holky vykoupe a uloží je.
U nás dr. dává průkazku až v 10tt.
Lokofo a nechceš si zajít k dr?
HappyBirds píše:
Frenn tak to je super, já už se taky těším, až si v ní počtu![]()
já jsem si taky chtěla počíst, ale zatím tam mám kulové ![]()
lokofa píše:
Já mám hrozný strach.
Ted jsem si sáhla dovnitř a už není špinění jen růžové(byl to spíš narůžovělý výtok), ale ted už tam bylo i trochu krve.Si říkám, že kdybych vysadila léky, tak se to snad rozjede.
já jsem při minulém těhu krvácela 4 dny čistou tmavou krev, měla jsem hematom a kdyby mi doktor nenasadil Duphaston a Askorutin, tak dceru nemáme
Držím palečky, aby jsi "jen " špinila a nekrválcela ![]()
Frenn píše:HappyBirds píše:
Frenn tak to je super, já už se taky těším, až si v ní počtu![]()
já jsem si taky chtěla počíst, ale zatím tam mám kulové
lokofa píše:já jsem při minulém těhu krvácela 4 dny čistou tmavou krev, měla jsem hematom a kdyby mi doktor nenasadil Duphaston a Askorutin, tak dceru nemáme
Já mám hrozný strach.
Ted jsem si sáhla dovnitř a už není špinění jen růžové(byl to spíš narůžovělý výtok), ale ted už tam bylo i trochu krve.Si říkám, že kdybych vysadila léky, tak se to snad rozjede.Držím palečky, aby jsi "jen " špinila a nekrválcela
Uvidíme.