Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
18.11.11 09:14

ahoj, jo to zname… ja s Gitou tehotna ohodila pana v metru–samozrejme ze jsem mu dala na cistirnu:), to byla ostuda. takze doporucuji igelitky vsude sebou hlavne ne, tescove… ty maji dirky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
18.11.11 09:41
Monjie píše:
ahoj, jo to zname… ja s Gitou tehotna ohodila pana v metru–samozrejme ze jsem mu dala na cistirnu:), to byla ostuda. takze doporucuji igelitky vsude sebou hlavne ne, tescove… ty maji dirky:D
:mrgreen: :mrgreen:

Já naštěstí ještě ne :poblion: , a doufám že ani nezačnu. I když teď nikam nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.11.11 10:14

Mě pomáhá suchý tmavý pečivo ráno, ale ne chleba. Jak to zvládáte v práci? Já se přiznám, že mi to myslí tak napůl, padá mi hlava a je mi šoufl. Zvažuju, jestli nezůstat doma, vím, že mě můj dr. ve středu na tuty bude chtít nechat doma, za prvý vůbec to martýrium, než se nám to povedlo, a pak inverze, zima, chřipky..tak jen promýšlím, co mu řeknu… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.11.11 10:16

no, me pomaha po ranu si dat hned jogurt.
Do prace nechodim, s Gitou jsem chodila do 3mesice, pak jsem delala na HO. Ale v praci mi bylo fakt blivno a porad jsem chodila na zachod:D

Jinak s tim ditkem to je taky prdel, objimam zachodovou misu a je mi blbe, do toho Gita ma svuj hysterickej zachvat :D parada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
18.11.11 10:21

Já jsem taky doma. Už 2 týdny na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.11.11 11:37

No já mám právě výčitky zůstat tak brzy doma kvůli lidem v práci, ale je zase pravda, že nějakej prvotřídní kolektiv to není a občas je to docela o stresu a odpovědnosti…takže si říkám, že na mě by ohled rozhodně taky nikdo nebral :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
18.11.11 11:58

No já si taky dělala výčitky typu- kdo dostane moje služby, musí za mně do práce … ale na druhou stranu kdybych tam byla, tak směnu více méně odsedím, protože dělám fyzicky náročnou práci. Nemohla bych dělat skoro nic. No a holky co by tam byly se mnou by to musely oddřít za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 12:02

a MNĚ POMÁHÁ COKOLIV, PROTOŽE MI NIC NENÍ

• Citovat
  • Upravit
447
18.11.11 12:03

Lokofa, jak jsi na tom? Je to lepší? Nebyla jsi u dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.11.11 12:11
HappyBirds píše:
No já mám právě výčitky zůstat tak brzy doma kvůli lidem v práci, ale je zase pravda, že nějakej prvotřídní kolektiv to není a občas je to docela o stresu a odpovědnosti…takže si říkám, že na mě by ohled rozhodně taky nikdo nebral :-? :-?

vycitky? a z ceho jako? at se treba pos*rou, nikdo ti nic neda kdyz se neco stane, jde predevsim o tebe a o male.A delam na HO nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 12:12
HappyBirds píše:
Lokofa, jak jsi na tom? Je to lepší? Nebyla jsi u dr.?

Nebyla. Jdu až v pondělí

• Citovat
  • Upravit
447
18.11.11 12:21
HO jde, ale blbě, protože dělám finančního analytika a musím s hodně lidma spolupracovat, šlo by to, ale ne určitě celá práce, protože mám hafo aplikací, který z domova nejdou..ale vidím to, že to nechám na dr., tudíž asi zůstanu doma..
Monjie píše:
HappyBirds píše:
No já mám právě výčitky zůstat tak brzy doma kvůli lidem v práci, ale je zase pravda, že nějakej prvotřídní kolektiv to není a občas je to docela o stresu a odpovědnosti…takže si říkám, že na mě by ohled rozhodně taky nikdo nebral :-? :-?
vycitky? a z ceho jako? at se treba pos*rou, nikdo ti nic neda kdyz se neco stane, jde predevsim o tebe a o male.A delam na HO nejde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.11.11 12:35

holky tak mě je taky neskutečně blivno,nepamatuju si,že by mi v prvním těhotenství bylo tak hrozně… :-( teď to je vůbec na prd,když se musím starat o Danečka a nemůžu si lehnout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 12:37

Vám ty blivno stavy docela závidím :lol:

• Citovat
  • Upravit
23033
18.11.11 12:50
kocunka píše:
holky tak mě je taky neskutečně blivno,nepamatuju si,že by mi v prvním těhotenství bylo tak hrozně… :-( teď to je vůbec na prd,když se musím starat o Danečka a nemůžu si lehnout :-(

presne, fakt jsme si to nemohly vybrat lip,co??? uz ma taky hysteraky jako Gita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí