Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
16.11.11 21:02

ahoj holky tak já byla včera u dr a už nám bilo :srdce: :dance: takže je všechno v pořádku jinak z žaludkem jsem na tom stejně a to je moje 3 těhu a je to poprvé co je mi na :poblion: takže mám premiéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.11.11 22:39

Ahoj vespolek:)

zatim nakukuju, no uvidime co bude a jak to pujde, rada se pridam a vsem moc velka gratulace a pohodove tehotenstvi!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.11.11 06:38
Monjie píše:
Ahoj vespolek:)zatim nakukuju, no uvidime co bude a jak to pujde, rada se pridam a vsem moc velka gratulace a pohodove tehotenstvi!:)

Nazdáááárek Monul

• Citovat
  • Upravit
447
17.11.11 06:58
Ahoj Nemol, moc gratuluju k :srdce: !!! Já už ho doufám 23. taky uvidím blikat!
nemolka píše:
ahoj holky tak já byla včera u dr a už nám bilo :srdce: :dance: takže je všechno v pořádku jinak z žaludkem jsem na tom stejně a to je moje 3 těhu a je to poprvé co je mi na :poblion: takže mám premiéru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
17.11.11 08:38

nemolka gratuluji k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
17.11.11 08:41

Nemolko taky gratuluji k :srdce:

Moni vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.11.11 08:43

jituko kofi:) ahooooooooooj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
17.11.11 09:19

Ahoj holky,
můžu se přidat?

• poslední MS byla 12.10 a skončila těsně před plánovanou laparoskopií
  • podstoupila jsem 18.10 laparoskopii průchodnosti vejcvodů
  • hned 10 a 11 den po operaci snaženíčko
  • asi 10 den po snaženíčku bolesti v podbřišku, silnější na levé straně vaječníku, trvaly asi 5 dní, –pak den klid, pak se bolesti opět vrátily na 1 den a zase je klid
  • gyndař měl podezření na zánět, byla jsem u něj 3 den bolestí, nasadil antibiotika
  • na kontrole 14.11 potvrdil vysokou sliznici, udělal odběry, potvrdil těhu, hcg z dopolední krve bylo 142
  • při odpolední kontrole mě poslal na podezření kvůli těm bolestem na mimoděložní těhotenství do nemocnice
  • v ten den opět večer odběry, hcg bylo 160, na UTZ nic nebylo vidět
  • hospitalizace,v klidu, bez bolestí
  • poslední hcg 330, na UTZ opět nic nebylo vidět

jsem dnes 21tý den po :hug: , zpožděná MS je dnes 8mý den…

• domů mě pustit nechtějí, pořád nejde nic vidět a hodnota hcg na to mi řekkly, že v tělě něco roste a neví se, kde, a že mám nízkou hodnotu hcg…
  • ..... a kvůli počínajícím bolestem na začátku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.11.11 11:08

Pastelkaaa

Ahoj Pastelko, drž se, až hcg roste jak z vody a ať tě brzy pustí domů s dutinkou v děloze! Držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
17.11.11 11:39
HappyBirds píše:
Ahoj Pastelko, drž se, až hcg roste jak z vody a ať tě brzy pustí domů s dutinkou v děloze! Držím palečky!!

Děkuji, ani nevíš, jak se na to těším, protože v nemocnici je to stráááášně dlooouhé, když mi nic nedělají a od rána do večera jen ležím…
Už ať tyto dny jsou zamnou a já jsem doma…
Snad bude zítra hcg zase vyšší a už půjde něco malinko vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
17.11.11 11:46
pastelkaa píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat?
  • poslední MS byla 12.10 a skončila těsně před plánovanou laparoskopií
  • podstoupila jsem 18.10 laparoskopii průchodnosti vejcvodů
  • hned 10 a 11 den po operaci snaženíčko
  • asi 10 den po snaženíčku bolesti v podbřišku, silnější na levé straně vaječníku, trvaly asi 5 dní, –pak den klid, pak se bolesti opět vrátily na 1 den a zase je klid
  • gyndař měl podezření na zánět, byla jsem u něj 3 den bolestí, nasadil antibiotika
  • na kontrole 14.11 potvrdil vysokou sliznici, udělal odběry, potvrdil těhu, hcg z dopolední krve bylo 142
  • při odpolední kontrole mě poslal na podezření kvůli těm bolestem na mimoděložní těhotenství do nemocnice
  • v ten den opět večer odběry, hcg bylo 160, na UTZ nic nebylo vidět
  • hospitalizace,v klidu, bez bolestí
  • poslední hcg 330, na UTZ opět nic nebylo vidět

jsem dnes 21tý den po :hug: , zpožděná MS je dnes 8mý den…

• domů mě pustit nechtějí, pořád nejde nic vidět a hodnota hcg na to mi řekkly, že v tělě něco roste a neví se, kde, a že mám nízkou hodnotu hcg…
  • ..... a kvůli počínajícím bolestem na začátku

Držím palečky, ať je vše v pořádku a mimís se ukáže tam kde má. A mimoichodem, většinou doktoří tvrdí, že na UZV je něco vidět až když je HCG nad 1000, takže to všechno může být ještě naprosto v pořádku, držím pěsti :andel:

Mě takhle sledovali hcg až do 5500 a nikde nic nebylo.Stále čekali, protože hcg rostlo ukázkově dvojnásobně. poslali mě na laparku, kde mimoděložní nepotvrdily. naknec se váček ukázal asi týden po laparce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
17.11.11 14:09

Vítám nové těhulky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
18.11.11 08:11

Ahoj, tak jestli můžu tak bych se ráda přidala :wink: ..dneska // juchůůůů :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
15301
18.11.11 08:29
Sifa píše:
Ahoj, tak jestli můžu tak bych se ráda přidala :wink: ..dneska // juchůůůů :dance: :dance: :dance:

gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.11.11 09:02

a mám za sebou první zvracečku. začalo to v divadle, dramaticky jsem to hodila na záchodcích do koše, bo do kabinky jsem nestihla doběhnout. následovaly další 3, masakr.

ovšem, půl hodiny po mém návratu začala i malá, a blinkala skoro celou noc. tak buď je těhotná i ona :lol: anebo to byla opět jednodenní střevní chřipka, co jsme absolvovaly už před měsícem.

což mě pěkně štve, co to za bordel lítá vzduchem, s tím jsem se ještě nepotkala. a taky strach o mimino, že …

držím palce ostatním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital