Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky tak já byla včera u dr a už nám bilo
takže je všechno v pořádku jinak z žaludkem jsem na tom stejně a to je moje 3 těhu a je to poprvé co je mi na
takže mám premiéru.
Ahoj vespolek:)
zatim nakukuju, no uvidime co bude a jak to pujde, rada se pridam a vsem moc velka gratulace a pohodove tehotenstvi!:)
Monjie píše:
Ahoj vespolek:)zatim nakukuju, no uvidime co bude a jak to pujde, rada se pridam a vsem moc velka gratulace a pohodove tehotenstvi!:)
Nazdáááárek Monul
nemolka píše:
ahoj holky tak já byla včera u dr a už nám bilo![]()
takže je všechno v pořádku jinak z žaludkem jsem na tom stejně a to je moje 3 těhu a je to poprvé co je mi na
takže mám premiéru.
Ahoj holky,
můžu se přidat?
jsem dnes 21tý den po
, zpožděná MS je dnes 8mý den…
Ahoj Pastelko, drž se, až hcg roste jak z vody a ať tě brzy pustí domů s dutinkou v děloze! Držím palečky!!
HappyBirds píše:
Ahoj Pastelko, drž se, až hcg roste jak z vody a ať tě brzy pustí domů s dutinkou v děloze! Držím palečky!!
Děkuji, ani nevíš, jak se na to těším, protože v nemocnici je to stráááášně dlooouhé, když mi nic nedělají a od rána do večera jen ležím…
Už ať tyto dny jsou zamnou a já jsem doma…
Snad bude zítra hcg zase vyšší a už půjde něco malinko vidět ![]()
pastelkaa píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat?
- poslední MS byla 12.10 a skončila těsně před plánovanou laparoskopií
- podstoupila jsem 18.10 laparoskopii průchodnosti vejcvodů
- hned 10 a 11 den po operaci snaženíčko
- asi 10 den po snaženíčku bolesti v podbřišku, silnější na levé straně vaječníku, trvaly asi 5 dní, –pak den klid, pak se bolesti opět vrátily na 1 den a zase je klid
- gyndař měl podezření na zánět, byla jsem u něj 3 den bolestí, nasadil antibiotika
- na kontrole 14.11 potvrdil vysokou sliznici, udělal odběry, potvrdil těhu, hcg z dopolední krve bylo 142
- při odpolední kontrole mě poslal na podezření kvůli těm bolestem na mimoděložní těhotenství do nemocnice
- v ten den opět večer odběry, hcg bylo 160, na UTZ nic nebylo vidět
- hospitalizace,v klidu, bez bolestí
- poslední hcg 330, na UTZ opět nic nebylo vidět
jsem dnes 21tý den po, zpožděná MS je dnes 8mý den…
- domů mě pustit nechtějí, pořád nejde nic vidět a hodnota hcg na to mi řekkly, že v tělě něco roste a neví se, kde, a že mám nízkou hodnotu hcg…
- ..... a kvůli počínajícím bolestem na začátku
Držím palečky, ať je vše v pořádku a mimís se ukáže tam kde má. A mimoichodem, většinou doktoří tvrdí, že na UZV je něco vidět až když je HCG nad 1000, takže to všechno může být ještě naprosto v pořádku, držím pěsti ![]()
Mě takhle sledovali hcg až do 5500 a nikde nic nebylo.Stále čekali, protože hcg rostlo ukázkově dvojnásobně. poslali mě na laparku, kde mimoděložní nepotvrdily. naknec se váček ukázal asi týden po laparce.
Ahoj, tak jestli můžu tak bych se ráda přidala
..dneska // juchůůůů
![]()
Sifa píše:
Ahoj, tak jestli můžu tak bych se ráda přidala..dneska // juchůůůů
![]()
![]()
gratulace ![]()
a mám za sebou první zvracečku. začalo to v divadle, dramaticky jsem to hodila na záchodcích do koše, bo do kabinky jsem nestihla doběhnout. následovaly další 3, masakr.
ovšem, půl hodiny po mém návratu začala i malá, a blinkala skoro celou noc. tak buď je těhotná i ona
anebo to byla opět jednodenní střevní chřipka, co jsme absolvovaly už před měsícem.
což mě pěkně štve, co to za bordel lítá vzduchem, s tím jsem se ještě nepotkala. a taky strach o mimino, že …
držím palce ostatním