Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11035
14.11.11 17:48
lokofa píše:
veve.m píše:
to mně špatně ještě není, je to brzy
Mně taky ne.
A čekám, jako v předchozích těhu, nevolnosti až kolem 8tt

mně je špatně už 2 týdny, hlavně k večeru. V minulým těhu mi celou dobu nebylo vůbec nic :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.11.11 18:00

Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřít :-D je to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška 12mm :lol: za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
14.11.11 18:21
artep88 píše:
Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřít :-D je to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška 12mm :lol: za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě :kytka:

gratuluji :) hlavně ať se daří :) Mi je sem tam taky špatně, ale spíš slabost než na zvracení, tak uvidím, co mě ještě potká. Ovu jsem měla později asi, tak to mám celé posunuté, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.11.11 18:28
artep88 píše:
Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřít :-D je to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška 12mm :lol: za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě :kytka:

Taky moc gratuluju

• Citovat
  • Upravit
275
14.11.11 18:31

Dekuju taky vam moc gratuluju hlavne at sou ty mimiška v poradku a zdravý :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.11.11 19:10

gratuluji ke kontrolám a vítám nové maminky :mavam:

mě teda zatím nic není, tak uvidíme. U malé mi bylo do konce 6. měsíce celý den špatně, ne že bych zvracela, ale pořád žaludek na vodě :poblion: doufám, že to teď tak hrozné nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
15.11.11 08:34

Ahoj holky,
můžu se k vám tak nějak v tichosti přidat? :-P Dnes ráno na testu //, jsem po IVF, tak mě čeká oficiální kontrola až v pondělí, ale už jsem to nemohla vydržet :lol: Podle mých propočtů mi vychází TP na konec července..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.11.11 09:46

Gratluju Hanulko a vítám tě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
15.11.11 10:50

hanulko gratuluji ke //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.11.11 10:53
hanulka píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám tak nějak v tichosti přidat? :-P Dnes ráno na testu //, jsem po IVF, tak mě čeká oficiální kontrola až v pondělí, ale už jsem to nemohla vydržet :lol: Podle mých propočtů mi vychází TP na konec července..

Gratuluju

• Citovat
  • Upravit
9223
15.11.11 11:11

zdravím novou maminku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
15.11.11 12:26
hanulka píše:
Ahoj holky,

vítej mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
15.11.11 13:23

Děkuji za pěkné přivítání, budu muset trochu dočíst, ať jsem v obraze :-D
Jinak je mi už celkem blb+, ale doufám, že to brzy odejde. V minulém těhu mi začalo být špatně taky tak brzy, ale to jsou mořní následky stimulace..a na konci 10.tt už mi byla skvěle, doufám, ře tentokrát taky tak.. :lol:
asi to bude náročnější s malým Tedíkem doma, ale zvládnout se to musí :lol: Dneska mi dal teda pěkně zabrat, ale spíš psychicky, tak se snaýím zachovávat chladnou hlavu :lol:
Jinak na večer chystám manželovi překvápko, ještě to neví..pozvu ho na večeři a tam to na něj vybalím :-P Počítal s tím, že budu testovat až o víkndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
15.11.11 18:42
hanulka píše:
Děkuji za pěkné přivítání, budu muset trochu dočíst, ať jsem v obraze :-D
Jinak je mi už celkem blb+, ale doufám, že to brzy odejde. V minulém těhu mi začalo být špatně taky tak brzy, ale to jsou mořní následky stimulace..a na konci 10.tt už mi byla skvěle, doufám, ře tentokrát taky tak.. :lol:
asi to bude náročnější s malým Tedíkem doma, ale zvládnout se to musí :lol: Dneska mi dal teda pěkně zabrat, ale spíš psychicky, tak se snaýím zachovávat chladnou hlavu :lol:
Jinak na večer chystám manželovi překvápko, ještě to neví..pozvu ho na večeři a tam to na něj vybalím :-P Počítal s tím, že budu testovat až o víkndu..

tak to bude hezké překvapení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
15.11.11 19:05

Ahojky,
tak jsem zpátky z KO. Těhu odpovídá 6+3, jen :srdce: ještě nebylo tak kontrola za 14 dnů. Tak snad bude vše v pořádku.

Hanulko ať se večeře vydaří :kytka:

Jinak špatně od žaludku je mi čím dál víc. Ještě, že jsou holky hodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí