Poradna duly
Jana Čurdová
lokofa píše:veve.m píše:Mně taky ne.
to mně špatně ještě není, je to brzy
A čekám, jako v předchozích těhu, nevolnosti až kolem 8tt
mně je špatně už 2 týdny, hlavně k večeru. V minulým těhu mi celou dobu nebylo vůbec nic ![]()
Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřít
je to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška 12mm
za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě ![]()
artep88 píše:
Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřítje to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška 12mm
za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě
gratuluji
hlavně ať se daří
Mi je sem tam taky špatně, ale spíš slabost než na zvracení, tak uvidím, co mě ještě potká. Ovu jsem měla později asi, tak to mám celé posunuté, tak jsem zvědavá…
artep88 píše:
Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřítje to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška 12mm
za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě
Taky moc gratuluju
Dekuju taky vam moc gratuluju hlavne at sou ty mimiška v poradku a zdravý
![]()
gratuluji ke kontrolám a vítám nové maminky ![]()
mě teda zatím nic není, tak uvidíme. U malé mi bylo do konce 6. měsíce celý den špatně, ne že bych zvracela, ale pořád žaludek na vodě
doufám, že to teď tak hrozné nebude.
Ahoj holky,
můžu se k vám tak nějak v tichosti přidat?
Dnes ráno na testu //, jsem po IVF, tak mě čeká oficiální kontrola až v pondělí, ale už jsem to nemohla vydržet
Podle mých propočtů mi vychází TP na konec července..
hanulka píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám tak nějak v tichosti přidat?Dnes ráno na testu //, jsem po IVF, tak mě čeká oficiální kontrola až v pondělí, ale už jsem to nemohla vydržet
Gratuluju
hanulka píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám tak nějak v tichosti přidat?Dnes ráno na testu //, jsem po IVF, tak mě čeká oficiální kontrola až v pondělí, ale už jsem to nemohla vydržet
vítej mezi námi ![]()
Děkuji za pěkné přivítání, budu muset trochu dočíst, ať jsem v obraze ![]()
Jinak je mi už celkem blb+, ale doufám, že to brzy odejde. V minulém těhu mi začalo být špatně taky tak brzy, ale to jsou mořní následky stimulace..a na konci 10.tt už mi byla skvěle, doufám, ře tentokrát taky tak.. ![]()
asi to bude náročnější s malým Tedíkem doma, ale zvládnout se to musí
Dneska mi dal teda pěkně zabrat, ale spíš psychicky, tak se snaýím zachovávat chladnou hlavu ![]()
Jinak na večer chystám manželovi překvápko, ještě to neví..pozvu ho na večeři a tam to na něj vybalím
Počítal s tím, že budu testovat až o víkndu..
hanulka píše:
Děkuji za pěkné přivítání, budu muset trochu dočíst, ať jsem v obraze
Jinak je mi už celkem blb+, ale doufám, že to brzy odejde. V minulém těhu mi začalo být špatně taky tak brzy, ale to jsou mořní následky stimulace..a na konci 10.tt už mi byla skvěle, doufám, ře tentokrát taky tak..
asi to bude náročnější s malým Tedíkem doma, ale zvládnout se to musíDneska mi dal teda pěkně zabrat, ale spíš psychicky, tak se snaýím zachovávat chladnou hlavu
Jinak na večer chystám manželovi překvápko, ještě to neví..pozvu ho na večeři a tam to na něj vybalímPočítal s tím, že budu testovat až o víkndu..
tak to bude hezké překvapení ![]()
Ahojky,
tak jsem zpátky z KO. Těhu odpovídá 6+3, jen
ještě nebylo tak kontrola za 14 dnů. Tak snad bude vše v pořádku.
Hanulko ať se večeře vydaří ![]()
Jinak špatně od žaludku je mi čím dál víc. Ještě, že jsou holky hodné.