Poradna duly
Jana Čurdová
Monnane, to je nějaký divný, ne? A jak ti je?? Kolik jsi měla hcg?
monanne, tak to jo, už tomu rozumím. Tak to je jasné, že musí vzít tu krev. Nemáš třeba nějaké delší cykly? Já mám totiž docela krátké - 25dnů. Takže asi proto mi u prvního těhu nebrali krev a neříkali to HCG. Už nevím v kolikátém týdnu jsem šla poprvné na gyndu, ale je fakt, už při prvním ultrazvuku bylo vše ok.
Dobré ráno, děkuji za přivítání. Já teda ještě žádné příznaky nemám kromě bolení břicha. Jdu volat na gyndu, tak jsem zvědavá na, kdy mě objednají
gratuluji nové mamině a držím palce monnane aby hcg narostlo.
já dnes byla na první KO a byl to maličko šok. doktor zapnul ultrazvuk a první co z něj vypadlo bylo, že těch dutinek vidí více … já jich v tu chvíli viděla asi milion, šla jsem do mdlob.
no a jsou tam dvě, každá zvlášť, jedna má žloutkový váček (nebo jak se tomu říká) a dokonce i srdíčko, měří 11 mm. druhá dutinka je poloviční, a pravděpodobně se už vstřebává.
další KO za 2 týdny, očekávám jedno velké miminko a druhé v klidu vstřebané, prý mám čekat špinění. tak snad nebudou komplikace.
podle doktora se tohle běžně stává, akorát co jsou ultrazvuky jsme o moc chytřejší, a dřív se o tom prostě nevědělo (většina těhotenství prý začíná jako vícečetná).
no, ale za mě jedno uf za srdíčko, a druhé uf za to, že je jen jedno (druhorodičky mi jistě rozumí, i když nechci být samo nevděčná).
Ahoj holky gratuluju novým těhulkám.
Já byla na KO 7/11 vše ok, černá dutinka umístěná správně, pořádně zachumlaná v děloze ![]()
nějaké novinky tady ?
pokusím se dočíst.
Cincin ty jo, to by bylo co dvojčátka
A máte v rodině dispozici k dvojčátkům? Jinak gratulace k srdíčku. Ty jsi teď kolikátý týden?
Monnane já jsem u prvního těhu měla srdíčko v 6tt a u druhého jsem šla na KO taky v 6tt a nic, prý je těhu mladší,za 4 týdny bylo vše jak má a prcek se tam krásně hemžil. Tak neboj, určitě bude vše v pořádku ![]()
no on je problém, že já teprve vysadila prášky, takže jsem neměla MS bez antikoncepce a nestihla ani dojít.. takže délku nevím.. hcg jsem měla minulý týden 69,7…
no dispozici k dvojčátkům si myslím nemám. teda tchyně je z dvojčat a taky sestřenky jsou dvojky. ale pokaždé jsou dvojvaječné, takže jsem si myslela, že za to „můžou“ matky, a s těma geneticky spřízněná nejsem.
dvojky by byly teda hukot hlavně manžel by to asi nevydýchal když vezmu klasické starosti jako prachy, prostor, dvojnásobná dřina a hlavně jsem měla problémy s dělohou … tak jsem ráda, že to příroda vyřeší za nás. a doufám, že to silnější prtě vydrží.
Měla bych být 6+0 tedy začínám sedmý týden (poslední ms 30.9.). ale mě tyhle těhotenský počty moc nešly, průkazku ještě nemám.
Ahoj holky jsem v 5tt, včera jsem byla u doktora a už to potvrdil, je tam terčík velký 7mm…
petriss píše:
Ahoj holky jsem v 5tt, včera jsem byla u doktora a už to potvrdil, je tam terčík velký 7mm…
tak to velký gratulace!!! ať se daří ![]()
Je stejně zajímavé, jak někomu jde vidět miminko už tak brzo a někomu až o 2 - 3 týdny později..
tak já se k vám taky přidám:):) u doktorky jsem byla v pondělí, ale jelikož to bylo moc brzy (2dny spoždění MS) tak mě ještě objednala na 21.11.
ale už tam byla malá černá tečička vidět:):)
ted jsem si zkoušela výpočet termínu porodu a vychází na 15.7.2012:):) tak uvidíme jestli se schodne s tím co řekne doktorka:D
liliannoel píše:
ted jsem si zkoušela výpočet termínu porodu a vychází na 15.7.2012:):) tak uvidíme jestli se schodne s tím co řekne doktorka:D
tak to také gratuluji.. ![]()
petriss píše:liliannoel píše:tak to také gratuluji..
děkuji děkuji moc:)