Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
11.11.11 08:04

Monnane, to je nějaký divný, ne? A jak ti je?? Kolik jsi měla hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.11.11 08:11

monanne, tak to jo, už tomu rozumím. Tak to je jasné, že musí vzít tu krev. Nemáš třeba nějaké delší cykly? Já mám totiž docela krátké - 25dnů. Takže asi proto mi u prvního těhu nebrali krev a neříkali to HCG. Už nevím v kolikátém týdnu jsem šla poprvné na gyndu, ale je fakt, už při prvním ultrazvuku bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
11.11.11 08:19

Dobré ráno, děkuji za přivítání. Já teda ještě žádné příznaky nemám kromě bolení břicha. Jdu volat na gyndu, tak jsem zvědavá na, kdy mě objednají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
11.11.11 11:12

tak jsem objednaná na 23.11. doufám, že už půjdu vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.11.11 13:26

gratuluji nové mamině a držím palce monnane aby hcg narostlo.

já dnes byla na první KO a byl to maličko šok. doktor zapnul ultrazvuk a první co z něj vypadlo bylo, že těch dutinek vidí více … já jich v tu chvíli viděla asi milion, šla jsem do mdlob.

no a jsou tam dvě, každá zvlášť, jedna má žloutkový váček (nebo jak se tomu říká) a dokonce i srdíčko, měří 11 mm. druhá dutinka je poloviční, a pravděpodobně se už vstřebává.

další KO za 2 týdny, očekávám jedno velké miminko a druhé v klidu vstřebané, prý mám čekat špinění. tak snad nebudou komplikace.

podle doktora se tohle běžně stává, akorát co jsou ultrazvuky jsme o moc chytřejší, a dřív se o tom prostě nevědělo (většina těhotenství prý začíná jako vícečetná).

no, ale za mě jedno uf za srdíčko, a druhé uf za to, že je jen jedno (druhorodičky mi jistě rozumí, i když nechci být samo nevděčná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
11.11.11 13:32

Ahoj holky gratuluju novým těhulkám.

Já byla na KO 7/11 vše ok, černá dutinka umístěná správně, pořádně zachumlaná v děloze :-)

nějaké novinky tady ?
pokusím se dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
11.11.11 13:38

Cincin ty jo, to by bylo co dvojčátka 8-o A máte v rodině dispozici k dvojčátkům? Jinak gratulace k srdíčku. Ty jsi teď kolikátý týden?

Monnane já jsem u prvního těhu měla srdíčko v 6tt a u druhého jsem šla na KO taky v 6tt a nic, prý je těhu mladší,za 4 týdny bylo vše jak má a prcek se tam krásně hemžil. Tak neboj, určitě bude vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
11.11.11 13:46

no on je problém, že já teprve vysadila prášky, takže jsem neměla MS bez antikoncepce a nestihla ani dojít.. takže délku nevím.. hcg jsem měla minulý týden 69,7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.11.11 16:19

no dispozici k dvojčátkům si myslím nemám. teda tchyně je z dvojčat a taky sestřenky jsou dvojky. ale pokaždé jsou dvojvaječné, takže jsem si myslela, že za to „můžou“ matky, a s těma geneticky spřízněná nejsem.

dvojky by byly teda hukot hlavně manžel by to asi nevydýchal když vezmu klasické starosti jako prachy, prostor, dvojnásobná dřina a hlavně jsem měla problémy s dělohou … tak jsem ráda, že to příroda vyřeší za nás. a doufám, že to silnější prtě vydrží.

Měla bych být 6+0 tedy začínám sedmý týden (poslední ms 30.9.). ale mě tyhle těhotenský počty moc nešly, průkazku ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.11.11 08:15

Ahoj holky jsem v 5tt, včera jsem byla u doktora a už to potvrdil, je tam terčík velký 7mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
12.11.11 08:24
petriss píše:
Ahoj holky jsem v 5tt, včera jsem byla u doktora a už to potvrdil, je tam terčík velký 7mm…

tak to velký gratulace!!! ať se daří :)

Je stejně zajímavé, jak někomu jde vidět miminko už tak brzo a někomu až o 2 - 3 týdny později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.11.11 08:26

tak já se k vám taky přidám:):) u doktorky jsem byla v pondělí, ale jelikož to bylo moc brzy (2dny spoždění MS) tak mě ještě objednala na 21.11. :) ale už tam byla malá černá tečička vidět:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.11.11 08:35

ted jsem si zkoušela výpočet termínu porodu a vychází na 15.7.2012:):) tak uvidíme jestli se schodne s tím co řekne doktorka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.11.11 17:47
liliannoel píše:
ted jsem si zkoušela výpočet termínu porodu a vychází na 15.7.2012:):) tak uvidíme jestli se schodne s tím co řekne doktorka:D

tak to také gratuluji.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.11.11 20:35
petriss píše:
liliannoel píše:
tak to také gratuluji.. :-)

děkuji děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí