Poradna duly
Jana Čurdová
HappyBirds píše:
Jj, vím, že teutonka je super kočár, ale já se nějak pořád nemůžu ztotožnit se sporťákem… jinak včera jsem vezla mamku do lázní, dohromady 8 hodin, byla jsem úplně vyřízená. Dneska se chystám na generálku pokojíčku, takže taky budu k.o. Co jinak? Jak je Vám?![]()
ale xlander není reverse? když jsem vybírala první kočár, tak se mi xlander hnusil, ale ty poslední modely vypadají dobře a hlavně funkčně, hlavně ta stříška. proč ne teutonka sporťák? nebo jsi spíš pro korbu a pak golfky? já nejezdím mhd, takže váhu neřeším, kopce tu taky moc nejsou.
jinak si připadám strašně netěhotná oproti prvnímu těhu. dokonce mám pocit, že jsem zhubla v pase
ale vono to ještě přijde, zatím je brzo …
No já si taky připadám netěhotně, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama!! No právě xq je reverse!! Hele, fakt to vypadá docela dobře, ptala jsem se ve dvou krámech a prý je minimum reklamací, tak nevím. Teutonka se mi prostě moc nelíbí, hluboká korba ještě oká, ale ten sporťák mi přijde jak z roku 1986
ale to je můj dojem, každopádně co se funkčnosti týče, asi jí nelze nic vytknout. Cincin, kdy jdeš k dr.? Já mám takovej nervní pocit, aby bylo vše oká, prostě nic necítím - kdyby mi bylo aspon trošku špatně
![]()
HappyBirds píše:
Jasně lokofo, vítej!! Nádhernej druhej proužek!!!!
Děkuju. Ještě mám strach, jsem před ms termínem.
AHOJ LOKOFO,taková dálnice
a to máš před termínem ms tak to gratuluju
to budou dvojky né ?
KIKOLETEK píše:
AHOJ LOKOFO,taková dálnicea to máš před termínem ms tak to gratuluju
to budou dvojky né ?
Neee, hcg bylo ve čtvrtek jen 52.
aha tak já se v hcg nevyznám ,co vím tak je tam velkej rozdíl
hlavně at je vše v pořádku ![]()
a máš nějaký příznaky když si tak moc brzy
já zas testovala pozdě ,protože jsem nemněla žádné ![]()
KIKOLETEK píše:
aha tak já se v hcg nevyznám ,co vím tak je tam velkej rozdíl
hlavně at je vše v pořádku
a máš nějaký příznaky když si tak moc brzyjá zas testovala pozdě ,protože jsem nemněla žádné
Nic moc jen mě bolí prsa a občas motá hlava.
tak na začátek to je dobrý
mně prsa vubec nebolely až ted začaly
Tak to já to mám festovní, nemůžu se jich ani dotknout, a to nejsem nijak zvlášť bolestínskej typ!!!
HappyBirds píše:
Tak to já to mám festovní, nemůžu se jich ani dotknout, a to nejsem nijak zvlášť bolestínskej typ!!!
Já jsem s prsama neměla problém ani v jednom těhotenství.