Poradna duly
Jana Čurdová
AHoj holky,
tak já hlásím, že jsem byla u doktorky dneska - na ultrazvuku nic, jen že za dělohou jakoby malá, asi 2 mm, bublinka. A brala mi krev a HCG 69,7 a že to těhotná jsem. Příští týden ve čtvrtek jdu znova, tak jsem zvědavá, co se dozvím..
Monnane gratuluju!!! Já měla taky poslední 1.10. a v úterý už byla vidět docela tlustá, asi jsi měla později ovulku, každopádně je to parádní zpráva!!!!! ![]()
HappyBirds píše:
Monnane gratuluju!!! Já měla taky poslední 1.10. a v úterý už byla vidět docela tlustá, asi jsi měla později ovulku, každopádně je to parádní zpráva!!!!!
Děkuji
I tobě gratulace!! Doktorka říkala, že jsem ji nejspíš měla posunutou o pár dní a že na ultrazvuku to jde dobře vidět od 6. týdne, tak uvidím příští týden, co se ukáže.
Je to tvoje první? Můj dr. si mě pozval až na 23. To budu 7+4. A to váhal, jestli nemám přijít až 30.
![]()
já jsem se pod nátlakem nedočkavého muže objednala, jdu 11.11. což je podle mě zbytečně brzo, srdíčko ještě nebude vidět a já pak budu měsíc nervní ![]()
ale na druhou stranu si budu moct zavčasu objednat sreening, ten mi bude vycházet na Vánoce a to bude určo všude nával.
jinak první příznaky - spavost a návaly horka, ty jsou fuj. a už řeším praktický věci, sice druhorodička, ale potřebuju novej kočár bla bla bla mám co dělat ![]()
cincin, tak teď jsi mě pobavila, protože já jsem taky druho a přesně tyhle věci řeším. Jsem totiž trošku kočárkovej maniak a v podstatě neexistuje kočár, o kterým bych nevěděla všechno
A spavá jsem taky, usínám v osm, ale ráno vstávám v pět, už prostě nezaberu. Jaký screening myslíš?
myslím gen. testy v 1. trimestru
ty jo tak mi poraď já mám požadavky jako kráva. už se těším až půjde ten můj speedy z domu
jj, je to moje první těhotenství. Ale doktorka tím, že dneska nevěděla co a jak a odpoledne, jak jsem si byla pro výsledky krve, tam už nebyla, tak mám dojít za týden. a pakj uvidím.
cincin píše:
myslím gen. testy v 1. trimestruty jo tak mi poraď já mám požadavky jako kráva. už se těším až půjde ten můj speedy z domu
Ahoj, ráda bych se k Vám přidala. Poslední MS jsem měla 5.10. a na testíku je dálnice, takže taky čekám červenčátko
Teda zatím nemám od doktorky nic potvrzeného, budu se muset nejdřív objednat ![]()
frenn vítám tě
já taky ještě nebyla u dr.a už jsem pěkně nervozní ![]()
Ahoj, jsem ráda že se můžu přidat
, již 5 dní pozitivní test a dnes potvrzeno hcg. ![]()
tak já jsem byla u doktorky včera a do teď si nadávám do pitomců…
pořád mě bolelo břicho,tak jsem šla,ale ona nic neviděla… poslala mě na krev a hcg mám 800,tak snad dobrý no…
jj, reverse chci taky, i když bude užší. já chci rozhodně na čertsvé mimino (klidně ho koupím zvlášť) aby mělo větrací síťku přes půl budky, aby se mi chudák hned v létě nepařil. taky aby nebyl tvrdý podvozek. tři nebo čtyřkolka je mi fuk. mc mura mi přijde malý sporťák, hlavně pro kluky.
zatím mám v merku teutonii spirit nebo mistral, jestli to je ten s přehazkou.
jo a koubovou rukojeť, sice se mi nelíbí, ale je praktičtější.
HappyBirds píše:
Já měla na Honzíka kočárků..nejdřív že vybere kočus manžel, nemohla jsem ho zvládnout, takže vybral těžkou krávu od Hoca, hned jak jsem mohla, kočár letěl. Pak jsem měla chvilku ppgt3, jako dobrý, ale strašně těžkej, chvilku jsem vozila v MC Mura4 a to bylo ještě horší a završila jsem golfanama od chicca, který byly super. Teď po neustálým (šestiletým) prohlížení mám dva základní požadavky. Aby to mělo reverse sedačku a jezdilo to dobře ve sněhu (a bylo to lehký a ne tak drahý). Zatím vede Jané slalom reverse, ale jsem teprve na počátku![]()
![]()
cincin píše:
myslím gen. testy v 1. trimestruty jo tak mi poraď já mám požadavky jako kráva. už se těším až půjde ten můj speedy z domu
Jj, vím, že teutonka je super kočár, ale já se nějak pořád nemůžu ztotožnit se sporťákem… jinak včera jsem vezla mamku do lázní, dohromady 8 hodin, byla jsem úplně vyřízená. Dneska se chystám na generálku pokojíčku, takže taky budu k.o. Co jinak? Jak je Vám?
![]()