Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
holky ať je na kontrolách vše ok
A ják vám jinak je? Já začínám mít žaludek jak na vodě ![]()
jitule_b píše:
Ahojky,holky ať je na kontrolách vše okA ják vám jinak je? Já začínám mít žaludek jak na vodě
Jituš mně není vůbec nic.
Holky, já měla v noci tak šílenou migrénu, na který vůbec netrpím, zvracela jsem, v půl druhý ráno jsem volala na pohotovost, co si můžu vzít a oni na to, že půlku paralenu:-) Šílený, hned to šlo ven. Teď jsem jak zmlácená, v práci udělám to nejnutnější a v jedenáct mažu pryč. Držím palečky u kontrol!!!! Dejte vědět!
tak jsme po kontrole,miminko má 8mm a na další kontrolu jdeme 21. a když bude vše ok,dostanu průkajdu ![]()
kocunka píše:
tak jsme po kontrole,miminko má 8mm a na další kontrolu jdeme 21. a když bude vše ok,dostanu průkajdu
Ty se máš
kocunka píše:
tak jsme po kontrole,miminko má 8mm a na další kontrolu jdeme 21. a když bude vše ok,dostanu průkajdu
tak u mě váček 5mm, děloha nezvětšená, 21. 11. na kontrolní utz a v pondělí pro výsledky krve, tak jsem zvědavá, jak hcg naroste
Monnane a kdy byla poslední ms? Já prvního října, příští týden tam k němu asi půjdu, budu 6plus4, to už by mohlo být snad něco vidět…ale tak stejně dobrý zprávy, ne?
HappyBirds píše:
Monnane a kdy byla poslední ms? Já prvního října, příští týden tam k němu asi půjdu, budu 6plus4, to už by mohlo být snad něco vidět…ale tak stejně dobrý zprávy, ne?
Jsem na tom jako ty – poslední MS 1. 10., ale podle doktorky byla ovu později, tak to takto vypadá a nic není vidět. Tak čekáme na toho 21. 11., protože 17. 11. je volno a ona jen tento den ordinuje.. tak si mě pozvala do poradny na utz.
Ahoj holky, ráda bych se přidala, jestli můžu
dneska jsem na testíku objevila //, poslední MS byla 14.10. Zítra budu volat k dr. a objednám se, ale půjdu až později, teď tam ještě nebude nic vidět
Mari20 píše:
Ahoj holky, ráda bych se přidala, jestli můžudneska jsem na testíku objevila //, poslední MS byla 14.10. Zítra budu volat k dr. a objednám se, ale půjdu až později, teď tam ještě nebude nic vidět
ahoj… vítej ![]()
Holky gratuluji ke KO ![]()
Happy to máme stejný datum poslední MS. Taky jsem ji měla 1.10. Jsem zvědavá na kontrolu, snad bude vše v pořádku.
Kocun už bylo vidět i srdíčko?
Vítám novou maminku ![]()
jitule_b píše:
Holky gratuluji ke KO![]()
Happy to máme stejný datum poslední MS. Taky jsem ji měla 1.10. Jsem zvědavá na kontrolu, snad bude vše v pořádku.
Kocun už bylo vidět i srdíčko?
Vítám novou maminku
ne ne,srdíčko ještě ne ![]()
ahoj holky, zdravím nové maminky
Já jsem objednaná na příští pátek 18.11., teda objednávala mě sestřička, že budu už 6+2 a už prý bude vidět i srdíčko. Poslední MS byla 5.10., tak jsem zvědavá ![]()
Jinak jsem někde blbě prochladla a byla jsem pěkně nachcíplá, takže jsem dala Paralen a vypadá to už je to za mnou. Co se týče těhu příznaků, tak už nejsem tak šíleně unavená, což jsem ráda že vydržím nespat přes den, ale od žaludku je mi šoufl pořád. Prsa mě taky bolí pořád ![]()
Jo a kde zjišťujete tu hladinu HCG? To chodíte na gyndu a tam Vám berou krev? Asi se ptám blbě, ale mě při prvním těhu na začátku krev vůbec nebrali a hodnotu HCG mi vůbec neříkali ![]()
Frenn píše:
ahoj holky, zdravím nové maminkyJá jsem objednaná na příští pátek 18.11., teda objednávala mě sestřička, že budu už 6+2 a už prý bude vidět i srdíčko. Poslední MS byla 5.10., tak jsem zvědavá
![]()
Jinak jsem někde blbě prochladla a byla jsem pěkně nachcíplá, takže jsem dala Paralen a vypadá to už je to za mnou. Co se týče těhu příznaků, tak už nejsem tak šíleně unavená, což jsem ráda že vydržím nespat přes den, ale od žaludku je mi šoufl pořád. Prsa mě taky bolí pořád
Jo a kde zjišťujete tu hladinu HCG? To chodíte na gyndu a tam Vám berou krev? Asi se ptám blbě, ale mě při prvním těhu na začátku krev vůbec nebrali a hodnotu HCG mi vůbec neříkali
Ahoj ![]()
Mi krev brali na gynekologii, protože se nevědělo, jestli jsem nebo nejsem těhotná a podle krve se to buď potvrdí nebo vyvrátí. A protože to není jisté ani teď, na utz pořád nic, tak mi ji vzali znova a podle toho, jestli se dobře navyšuje, se pozná, jestli je to dobré nebo je něco špatně..