Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1797
5.11.11 17:14

Lokofo
taky tě vítám :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.11.11 17:17
onionka píše:
Lokofo
taky tě vítám :)))

Díky

• Citovat
  • Upravit
49
5.11.11 19:54

teda holky, těm co se necítí těhotně tiše závidím :oops: To mě bolí prsa, bez podprdy ani ránu, žaludek téměř celý den jak na vodě a taky spím 2× denně :mrgreen: Je fakt, že při prvním těhu jsem to měla taky tak, takže mě to ani nepřekvapilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.11.11 19:58

Happy

aha, tak už mají i otočnej x-lander, musím ho prozkoumat.
máš pravdu, ta stříška na teutonce vypadá divně. ale oproti minulému výběru jsem rozhodnutá koupit funkční kočár, na design tolik nehledím. viděla jsi Hartan? to je asi kopie teutonky nebo co, ale asi tak stokrát škaredější :lol:
k mudrovi jdu 11.11. ale srdce podle mě ještě nebude.

jinak gratuluji novým těhulím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
5.11.11 23:54

jééé tady už se řešej kočárky :-)
vítám nové maminky :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.11.11 09:02

Kocun, já jsem trošku blázen, kočárky řeším pořád :oops: dámy, vrhám se na vaření, jsem docela nervní, takže se snad uklidním :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.11.11 09:06

Joo kočárky.
Zatím se držím při zemi, hledat kočárky začnu až po 13tt

• Citovat
  • Upravit
9223
6.11.11 09:22

no já jsem zvědavá,co vymyslím za kočárek já,mám spoustu požadavků :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.11.11 09:24
kocunka píše:
no já jsem zvědavá,co vymyslím za kočárek já,mám spoustu požadavků :-D

Já mám více méně vybráno.
Ale jak se znám, 100× to změním.
zatím bych vybírala mezi některým z mutsy nebo brio

• Citovat
  • Upravit
9223
6.11.11 11:01

já potřebuju kočárek,se kterým se mi bude dobře jezdit ve sněhu,na kterej půjde nějakej skate pro staršího sourozence,aby byl lehkej,je jedno jestli 3 nebo 4 kolečka,aby na něj šla nacvaknout autosedačka a aby byl tak do 10 000,nepotřebuju k němu spotťák,jen korbu a autosedačku :-D jo a kterej se dobře skládá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.11.11 11:03
kocunka píše:
já potřebuju kočárek,se kterým se mi bude dobře jezdit ve sněhu,na kterej půjde nějakej skate pro staršího sourozence,aby byl lehkej,je jedno jestli 3 nebo 4 kolečka,aby na něj šla nacvaknout autosedačka a aby byl tak do 10 000,nepotřebuju k němu spotťák,jen korbu a autosedačku :-D jo a kterej se dobře skládá…

No na autosedačce netrvám, kdyby to šlo, bylo by to super.
Skejty jdou téměř ke všem kočárkům, ten nepotřebujeme.
No a s cenou, budu kupovat ježděný kočárek, sporták potřeba bude, ale ten bych klidně dokoupila až bude prcek větší, někdy po zimě.

• Citovat
  • Upravit
9223
6.11.11 15:10
lokofa píše:
kocunka píše:
No na autosedačce netrvám, kdyby to šlo, bylo by to super.
Skejty jdou téměř ke všem kočárkům, ten nepotřebujeme.
No a s cenou, budu kupovat ježděný kočárek, sporták potřeba bude, ale ten bych klidně dokoupila až bude prcek větší, někdy po zimě.

já místo sporťáku koupím golfky,teď jsme sporťák měli a byl nám naprosto k prdu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
7.11.11 15:38

Ahoj holky,
ráda bych se přidala. Poslední ms jsem měla 1.10. tak by TP vycházel na 7.7. U nás je to trochu překvápko. K dr. moc nespěchám. U Adélky bylo srdíčko vidět trochu později a zbytečně jsem stresovala.
Jinak kočárek Teutonku moc doporučuju, měla jsem ji na holky a byla super, právě hlavně sporťák,který je super řešený a krásně krytý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.11.11 21:11

gratuluji další mamině.

když mě u té teutonky bolí srdce pro ty prachy … a nejradši bych dala mimino rovnou na leh do sporťáku, ale nevím, jestli v té vložné tašce není moc horko, a taky toho místa tam moc není, že …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.11.11 10:09

Ahojky, taky vítám další maminku!!! Už je nás tu hezky hodně, to je paráda. Já jsem tááák netrpělivá, až už je 23!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí