Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj mastávající maminky,
nezlobte se, že Vám sem lezu. Měla jsem termín v červenci, ale 2011. Teď mi tu spinká skoro 4 měsíční Baruška.
Já vím, že je to předčasné, ale kdo budete čekat holčičku, ráda bych prodala věci po malé. Mám všechno nové, něco neměla ani na sobě, všechno značkové - většinou Next, H&M, Lindex…Jsem líná se učit to dávat někam na Aukro nebo Mimibazar
. Já sama bych ráda takhle od někoho taky nakupovala věci, ale mám kolem sebe samé kluky. No tedy, když byste některá měla zájem, ráda nafotím a můžeme se domluvit. Opravdu to jsou pěkné věci, jsem totiž ulítlá na dětskou módu. Kontakt na mě: 732 132 255 nebo mail: sonakapustova@seznam.cz
A co se týká kočárků
- Teutonii Spirit S3 mám a jsem strašně spokojená
.
Přeju Vám krásné těhotenství a ještě krásnější a hlavně zdravá miminka. Ahoj Soňa
Ahoj holky! Jak se máte? Co je u vás novýho? Kdy Vás čeká dr.? Já už jsem pěkně netrpělivá ![]()
HappyBirds píše:
Ahoj holky! Jak se máte? Co je u vás novýho? Kdy Vás čeká dr.? Já už jsem pěkně netrpělivá
Já zítra.
Nepočítám, že bude ěnco vidět, ale dr si mě pozvala za týden, tak raději naklušu.
kocunka píše:
taky jdu zítra
No jo, ty už budeš v 7tt, to bude něco vidět 100%
lokofa píše:kocunka píše:No jo, ty už budeš v 7tt, to bude něco vidět 100%
taky jdu zítra
HappyBirds píše:
Tak hned koukejte dát vědět co všechno bylo vidět!! Držím palečky!
taky jdu zítra
Mnoo, myslím, že nic ![]()
ahoj já jdu v uterý jsem zvědavá jestli už něco bude vidět v 5 týdnu nebylo vidět skoro nic jen takoví flíček ![]()
nemolka píše:
ahoj já jdu v uterý jsem zvědavá jestli už něco bude vidět v 5 týdnu nebylo vidět skoro nic jen takoví flíček
A to já bych se spokojila i s flíčkem.
Hlavně, že budu vědět, že je v děloze
Ahojky,
já jdu taky v úterý na KO. No mohla mě sestřička objednat trochu později, budu teprve 6+3. Jinak přeji všem na KO jen dobré zprávy ![]()
taky jdu zítra
já už byla v úterý a minulej čtvrtek
kocunka píše:lokofa píše:já už byla v úterý a minulej čtvrtekkocunka píše:No jo, ty už budeš v 7tt, to bude něco vidět 100%
taky jdu zítra
HappyBirds píše:
A viděla dr. něco???kocunka píše:lokofa píše:já už byla v úterý a minulej čtvrtekkocunka píše:No jo, ty už budeš v 7tt, to bude něco vidět 100%
taky jdu zítra
minulej čtvrtek ne (byla jsem tam takhle brzo proto,že mě pořád bolelo břicho a bála jsem se mimoděložního),v pátek jsem byla na krvi pak po víkednu jsem byla u mury a už byla vidět tečka a dneska se teprve chystám…
DObré ráno,
tak já jdu v 9:15 k doktorce, tak jsem zvědavá. Minulý týden nebylo nic vidět, pořád špiním, což mě děsí, tak jsem zvědavá..