Poradna duly
Jana Čurdová
já našla taky čárky včera a dnes znovu, jsou to teda pěkné dálnice
ale k doktorovi jdu až 23. tak doufám že se nic nepokazí ![]()
Ahoj holky, já poslední ms 1.10.2011 a k dr. jdu taky 23, ale prostě pořád tomu nemůžu uvěřit. Dneska jsem si dělala testík a pěkný dvě dálnice, jsem 32 dc. Sílí to hezky. Držím nám všem palečky!!!
ahoj holky hlásím se k vám
poslední ms 19.9. ale u dr jsem ještě nebyla ![]()
tak at nám to všem dobře dopadne ![]()
Ahojte, přidávám se, v poledne jsem si dělala test, naměřili ho, a je tam ![]()
poslední ms 30.9. takže 9-3 je červen třicátého plus sedm … ty jo nevím, že by TP 7.7. ? mno, bazén si asi příští rok moc neužiju ![]()
cincin, super! Vítej! Já mám tp taky 7.7. Ale vím, že půjdu císařem, tak to bude asi o chvilku dřív. ![]()
HappyBirds píše:
cincin, super! Vítej! Já mám tp taky 7.7. Ale vím, že půjdu císařem, tak to bude asi o chvilku dřív.
tak na kaisru doufám neskončím, ale TP je taky s otazníkem - první jsem rodila 38+0 ![]()
nevíte kdy nejpozději bych měla jít k doktorovi? mě se tak nechce ![]()
já jdu zítra každopádně jsem myslela že mě obědnají na později to je tak když to člověk potřebuje čeká měsíc a když na to nespěchá tak je to hned
![]()
Pokud to u mě vyjde, tak podle poslední MS bych měla termín 8. 7.
A k doktorce jdu zítra - mám 2 pozitivní TT, i když slabé, ale začala jsem zase špinit (první bylo pátek - neděle a další dneska), tak raději si tam zajdu, co se to děje..
špinění znervozní, já minule špinila celý osmý nebo devátý týden. snad to dopadne dobře
jj, znervózní a ne málo. K doktorce bych jinak šla asi později, takto jdu raději dneska, ať vím a jsem klidnější nebo se to řeší, kdyby to bylo něco špatného.
Ahojky, já dneska byla na krevní testu a pozitivní
Takže už je to na tuty. Akorát u nás v poliklinice neuváděj hodnotu hcg, ale snad to bude oká. Hurá!!!
![]()
HappyBirds píše:
Akorát u nás v poliklinice neuváděj hodnotu hcg:dance:![]()
![]()
![]()
to čtu tedy poprvé.
Onionka: no fakt. Na tý sjetině mám jenom hcg pozitivní a víc mi neřekli ani na dotaz…ale aspon že tak ![]()
ahoj holky mně se poprvé udělalo nevolno a začínají pěkně bolet prsa au au ![]()
všem přeji pěkný den ![]()
monane at ko dopadne dobře ![]()