Poradna duly
Jana Čurdová
Lokofo- držím palce ať je to dobré ![]()
Happy mě malinko pomáhá nasekat trochu čerstvého zázvoru do čaje. Ale i tak je to hnus
U prvního těhu jsem měla 3 měsíce žaludek na vodě, u druhého jsem to prozvracela,ale byl to pro mě mnohem lepší stav, pač se mi vždy trochu ulevilo a teď zas žaludek na vodě,ale zase vím, že to za pár týdnů přejde a bude dobře a budeme si hladit pupíky ![]()
**** No vidíš, zázvor to je dobrej nápad, hned ho pofrčím zakoupit. Taky by mi pomohlo se vy
, ale to je jen mimořádně, spíš je na vodě, což je fakt horší. Už se těším, až to přejde! ![]()
přidávám se dámy do skupiny je mi na … u prvního mi teda bylo taky zle, ale stačilo se najíst a pohoda (taky jsem podle toho vypadala). ale teď ať jím, nejím, piju, nepiju, je mi furt divně, nevím kudy to půjde ven a ven nejde samo nic …
uff ať už jsou Vánoce, pak to bude doufám lepší v druhém trim.
tak ať je vám lépe a všechny máte na utz srdíčka
LokoFa - to je síla, tak ať tentokrát dojdeš ke zdárnému konci ![]()
Mě bylo při minulém těhu blbě jen do konce 10tt, tak snad to nebude teď horší, ale spíš neý na zvracení mi bylo na omdlení a bohužel jsem sebou 2× sekla na večejnosti..docela se toho ted bojím kvůli Tádovi, asi by měl z toho šok ![]()
a zkoušeli jste zátvorový lízátka na nevolnost? mě docela pomáhaly..
hanulka píše:
Zkoušela, ale bylo mi z nich blbě.
Už jen to, že jsem je dala do ust.
Ale to mně se ted navaluje i při čištění zubů.
HCG 211 není to málo ? Ale asi ne, když mi zaváděli 3-denní embryjko
veve.m píše:
HCG 211 není to málo ? Ale asi ne, když mi zaváděli 3-denní embryjko
Já bych řekla, že neni.
Ono embryjko sice zavedli, ale muselo se uchytit, tak je to skoro šul nul.
A každá vytváříme (nebo my ne)hcg jinak.
lokofa píše:hanulka píše:Zkoušela, ale bylo mi z nich blbě.
Ale to mně se ted navaluje i při čištění zubů.
mě taky… poslední dva dny se mi zvedá žaludek naprosto ze všeho až na kuřecí vývar a pomeranče (tak se tím živím
)
kocunka píše:lokofa píše:mě taky… poslední dva dny se mi zvedá žaludek naprosto ze všeho až na kuřecí vývar a pomeranče (tak se tím živímhanulka píše:Zkoušela, ale bylo mi z nich blbě.
Ale to mně se ted navaluje i při čištění zubů.)
Já mandarinky.
A rohlík s turistickou pomazánkou.
A mám stráááášnou chut na křídla z KFC
ahoj holky koukám že je tady všem blivno, mno tak se přidávám, nebleju, ale na vodě sem celej den .. tak uvidíme- U předešlých dvou to bylo horší, tak kééž by to zustalo takhle, i to s těma dvěma dětma teda stačí!!
Jo a koupila jsem si caj s citronem a zázvorem, nevim jestli pomáhá, ale chutná mi .-)) nicméně lízátka nechci ani vidět, to je hnus, nezabírali mi, bylo mi z nich akorát tak ještě hůř, vycucal je nakonec starší syn ![]()
onionka píše:
ahoj holky koukám že je tady všem blivno, mno tak se přidávám, nebleju, ale na vodě sem celej den .. tak uvidíme- U předešlých dvou to bylo horší, tak kééž by to zustalo takhle, i to s těma dvěma dětma teda stačí!!Jo a koupila jsem si caj s citronem a zázvorem, nevim jestli pomáhá, ale chutná mi .-)) nicméně lízátka nechci ani vidět, to je hnus, nezabírali mi, bylo mi z nich akorát tak ještě hůř, vycucal je nakonec starší syn
a co 7UP nebo něco podobného. To je zázvorová limonáda není??
Onionko ten čaj piju taky
, akorát už asi rok nebo dva
, je dobrej
Já jsem dneska téměř bez příznaků. První den a jsem z toho celá nervózní. Snad je vše v pořádku ![]()
Ahoj holky! Můžu se k vám přidat? Toto je druhý cyklus, kdy jsem si píchala pregnyl a poté následné snažení a snad to konečně vyšlo - dnes se mi na testu objevily //!
Poslední menstruace byla 22.10., takže jsem asi ještě hodně na začátku, asi 3tt+4? Je to moje první těhotenství a vůbec nevím, kdy se mám objednat k doktorovi? Asi počkám do pondělí a když bude čárka sílit, tak mu zavolám. O miminko se snažíme už asi rok a půl…
lokofa píše:kocunka píše:lokofa píše:mě taky… poslední dva dny se mi zvedá žaludek naprosto ze všeho až na kuřecí vývar a pomeranče (tak se tím živímhanulka píše:Zkoušela, ale bylo mi z nich blbě.
Ale to mně se ted navaluje i při čištění zubů.)
Já mandarinky.
A mám stráááášnou chut na křídla z KFC
A rohlík s turistickou pomazánkou.
ježíííííš tak já bych si dala ten pikantní kýbl s kukuřicema mňááááááááááááám