Poradna duly
Jana Čurdová
Monjie píše:kocunka píše:presne, fakt jsme si to nemohly vybrat lip,co??? uz ma taky hysteraky jako Gita?
holky tak mě je taky neskutečně blivno,nepamatuju si,že by mi v prvním těhotenství bylo tak hrozně…teď to je vůbec na prd,když se musím starat o Danečka a nemůžu si lehnout
má…
a běda,jak mu zasahuju do něčeho co dělá (např.sundávání vypranýho prádla ze sušáku) ![]()
Lokof,držím palce,ať to přejde a ty už si to těhotenství můžeš jen užívat
Ahoj, mohla bych se k vám ještě přidat? Také mám termín v červenci 2012…teď jsem 5 tt, těžko se stanovuje přesný termín, protože jsem měla úplně rozhozený cyklus. Jinak v pondělí jsem měla hcg 618 a ve středu na UTZ už doktor viděl dutinku ![]()
Lorelai1806 píše:
Ahoj, mohla bych se k vám ještě přidat? Také mám termín v červenci 2012…teď jsem 5 tt, těžko se stanovuje přesný termín, protože jsem měla úplně rozhozený cyklus. Jinak v pondělí jsem měla hcg 618 a ve středu na UTZ už doktor viděl dutinku
ahoj a vítej ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Jsem teď 6+4tt a ležím doma s nohama nahoře, páčjsem včera krvácela a mám tam hematom,prý velikej, tak beru ascorutin a utroš a musim býv klidu. Naštěstí dnes jsem byla u dr. a konečně naskočila srdeční akce ![]()
Marta78 píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Jsem teď 6+4tt a ležím doma s nohama nahoře, páčjsem včera krvácela a mám tam hematom,prý velikej, tak beru ascorutin a utroš a musim býv klidu. Naštěstí dnes jsem byla u dr. a konečně naskočila srdeční akce
Vítej.
A držte se. Hematom se vstřebá a bude dobře.
No snad jo, zkusila jsem si vzít homeopatika na vstřebání k tomu, tak uvidíme.
Mám doma 4letou rošťandu, tak nevim jak vydržím ležet:)
Co Ty Lokofo? Jak je? Četla jsem příspěvky, máme podobný osud co se týče těch těhotenství.
Marta78 píše:
No snad jo, zkusila jsem si vzít homeopatika na vstřebání k tomu, tak uvidíme.
Mám doma 4letou rošťandu, tak nevim jak vydržím ležet:)
Co Ty Lokofo? Jak je? Četla jsem příspěvky, máme podobný osud co se týče těch těhotenství.
Zatím špiním. Tak uvidíme, co se z toho vyklube.
Marta78 píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Jsem teď 6+4tt a ležím doma s nohama nahoře, páčjsem včera krvácela a mám tam hematom,prý velikej, tak beru ascorutin a utroš a musim býv klidu. Naštěstí dnes jsem byla u dr. a konečně naskočila srdeční akce
Drzim pesti
Monjie píše:Marta78 píše:Drzim pesti
lokof,držíme pěsti,hezky si lehni,nohy hore a nech se obskakovat
kocunka píše:
lokof,držíme pěsti,hezky si lehni,nohy hore a nech se obskakovat
No to pujde těžko. Když je manžel pořád pryč.
Já si myslím, že je to zbytečné.
Nic se mnou neudělajíé a na nějaké vyvrácení či potvrzení prosperujícího těhotenství je brzo.
Kdyby už bylo srdíčko, tak neřeknu, zajedu, kouknou a uklidním se, když ho uvidím.
Co takhle.