Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, nějak mi přestává být špatně a přestávaj mě bolet prsa, není to divný? ![]()
HappyBirds píše:
Holky, nějak mi přestává být špatně a přestávaj mě bolet prsa, není to divný?
Ne. Myslím, že je to normální.
Ahoj, taky se přidávám. Dnes bych měla být přesně v 5tt. Takže na samém začátku. K doktorovi jdu až příští pátek, tak snad bude vše v pořádku. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo stejné problémy jako já - jednou mě píchne tam, pak zase jinde, v podbřišku, v zádech atd. Tak jsem víc unavená a přitom se už asi 4 dnem budim pokaždé mezi 3 a 4 hod. ráno. V šest vstávám do práce a pak už většinou neusnu
Takové ty bolesti co vypadají jako že to máte dostat, ale prý to souvisí s roztahováním dělohy jsem měla zezačátku i přes den, ten většinou jen v noci. Díky za radu a všem přeju pohodový těhotenství ![]()
Peitra: to je úplně normální, děloha se roztahuje, všechno je citlivější, bolesti jako před ms normální, neboj, všechno bude good!! ![]()
Mari20,chtela jsem se te zeptat,jaky si tyden a zda jsi mela ges.vacek s plodem.Mam ten sam problem,vacek tam je,ale stale bez plodu a to jsem 7tt.Mam strach,ze jde o zamlkle tehu,uz jsem si tim prosla.v den kontroly jsem mela vytok jakoby se slabou smesi krvi,muze to byt znamka potratu nebo se to po vyš.stava? Jsem pekne na nervy a tak prosim o radu.
sisa31 píše:
Mari20,chtela jsem se te zeptat,jaky si tyden a zda jsi mela ges.vacek s plodem.Mam ten sam problem,vacek tam je,ale stale bez plodu a to jsem 7tt.Mam strach,ze jde o zamlkle tehu,uz jsem si tim prosla.v den kontroly jsem mela vytok jakoby se slabou smesi krvi,muze to byt znamka potratu nebo se to po vyš.stava? Jsem pekne na nervy a tak prosim o radu.
A co ti řekla doktorka? Zatím zůstaň v klidu. Třeba se mimís zatím jen někde pozapoměl, budu držet pěsti ![]()
HappyBirds píše:
Peitra: to je úplně normální, děloha se roztahuje, všechno je citlivější, bolesti jako před ms normální, neboj, všechno bude good!!
Díky, dneska je to docela dobrý, to včera byla krize
I tak se těšim k doktorovi, ať už něco vim a vidím ![]()
sisa31 píše:
Pokud nevíš, kdy byla ovu, vubec bych se nestresovala. Mimčo muže být klidně i o 14 dnu mladší, kdyby se ovu pošoupla.
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 1.10., dnes jsem 7+5, byla jsem na UTZ 14.11., tam bylo 8mm miminko a na příští kontrolu jdu 13.12. ![]()
LadyTommy píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 1.10., dnes jsem 7+5, byla jsem na UTZ 14.11., tam bylo 8mm miminko a na příští kontrolu jdu 13.12.
No jasně. Vítej
lokofa píše:LadyTommy píše:No jasně. Vítej
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 1.10., dnes jsem 7+5, byla jsem na UTZ 14.11., tam bylo 8mm miminko a na příští kontrolu jdu 13.12.
Aaa, známá tvář
Děkuji ![]()
vítám nové maminky…
píchání je normální a buzení taky… já ještě navíc nemůžu večer usnout ![]()
HappyB.-závidím,že ti není špatně… já stále trávím hodiny s hlavou v záchodě ![]()
sisa-klid a žádnej stres… kdyby bylo něco špatně mudr by se ozval(a) ![]()
holky, díky moc za podporu, bohužel když jsem byla teď v úterý na kontrole, tak už to chtěl dr. vzdát, jakože v 6tt jde už vidět srdíčko a já jsem 7tt bez plodu. Pak jsem se ho ale zeptala, čím to je, že už si mi to stalo tedy po druhé a on se podíval do pc a říká: víte co, ještě nic nebudeme lámat přes koleno, přijďte za týden a uvidíme… tak nevím,jestli mi chtěl dát nějakou naději nebo co si pod tím mám vysvětlit…jen říkal,že ges.váček z min.týdne malinko porost…mám nervy na dranc, počítám s horší variantou,už jsem si naplánovala v práci na př.týden dovču. Strašně bych si ale přála,aby byl opak pravdou,abych v to úterý přišla a byl tam mimísek i se srdíčkem.. jinak posl.menses jsem měla 10.10. takže jsem si ovu vypočítala dle pc, takže si myslím, že ovu asi byla tak, jak měla…
![]()
sisa31 píše:
holky, díky moc za podporu, bohužel když jsem byla teď v úterý na kontrole, tak už to chtěl dr. vzdát, jakože v 6tt jde už vidět srdíčko a já jsem 7tt bez plodu. Pak jsem se ho ale zeptala, čím to je, že už si mi to stalo tedy po druhé a on se podíval do pc a říká: víte co, ještě nic nebudeme lámat přes koleno, přijďte za týden a uvidíme… tak nevím,jestli mi chtěl dát nějakou naději nebo co si pod tím mám vysvětlit…jen říkal,že ges.váček z min.týdne malinko porost…mám nervy na dranc, počítám s horší variantou,už jsem si naplánovala v práci na př.týden dovču. Strašně bych si ale přála,aby byl opak pravdou,abych v to úterý přišla a byl tam mimísek i se srdíčkem.. jinak posl.menses jsem měla 10.10. takže jsem si ovu vypočítala dle pc, takže si myslím, že ovu asi byla tak, jak měla…![]()
Ms jsem měla jen den od tebe, 11.10.
A ovu jsem měla 12dc.
Ale podle počítače bych ovu nepočítala. Fakt ne. Mohla se šoupnout a i jeden týden dělá dost.
Oskar je zadarmo.
Ale mně to tam nějak nesedí, nevím proč.
Pujdu znova do predika. Jsem tam spokojena.