Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
24.11.11 06:48
Frenn píše:
HappyBirds píše:
Ahoj holky! Tak už jsem taky viděla a slyšela :srdce: !!! Odpovídáme 7+2, všechno v pořádku, jen dál beru Utrogestan, na další ko jdu 14.12., huráááááá! :dance:
moc gratuluju :potlesk:
lokofa píše:
No prediko to má dražší.
Ale zase to mají propojené ještě s krví na triply (zadávají to pak všechno i z toho 12tt do nějakého programu)
já při prvním těhotenství taky byla v Prediku za 1400,–, ale teď jsem u jiné doktorky přímo v nemocnici a tam se chodí na nějakého Oskara, tak jsem zvědavá kdy mě tam objednají a kolik to stojí :)

Oskar je zadarmo.
Ale mně to tam nějak nesedí, nevím proč.
Pujdu znova do predika. Jsem tam spokojena.

• Citovat
  • Upravit
447
24.11.11 06:50

Holky, nějak mi přestává být špatně a přestávaj mě bolet prsa, není to divný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.11.11 07:55
HappyBirds píše:
Holky, nějak mi přestává být špatně a přestávaj mě bolet prsa, není to divný? :think:

Ne. Myslím, že je to normální.

• Citovat
  • Upravit
1420
24.11.11 09:06

Ahoj, taky se přidávám. Dnes bych měla být přesně v 5tt. Takže na samém začátku. K doktorovi jdu až příští pátek, tak snad bude vše v pořádku. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo stejné problémy jako já - jednou mě píchne tam, pak zase jinde, v podbřišku, v zádech atd. Tak jsem víc unavená a přitom se už asi 4 dnem budim pokaždé mezi 3 a 4 hod. ráno. V šest vstávám do práce a pak už většinou neusnu :( Takové ty bolesti co vypadají jako že to máte dostat, ale prý to souvisí s roztahováním dělohy jsem měla zezačátku i přes den, ten většinou jen v noci. Díky za radu a všem přeju pohodový těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
24.11.11 09:24

Peitra: to je úplně normální, děloha se roztahuje, všechno je citlivější, bolesti jako před ms normální, neboj, všechno bude good!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sisa31
24.11.11 10:21

Mari20,chtela jsem se te zeptat,jaky si tyden a zda jsi mela ges.vacek s plodem.Mam ten sam problem,vacek tam je,ale stale bez plodu a to jsem 7tt.Mam strach,ze jde o zamlkle tehu,uz jsem si tim prosla.v den kontroly jsem mela vytok jakoby se slabou smesi krvi,muze to byt znamka potratu nebo se to po vyš.stava? Jsem pekne na nervy a tak prosim o radu.

• Citovat
  • Upravit
1420
24.11.11 10:25
sisa31 píše:
Mari20,chtela jsem se te zeptat,jaky si tyden a zda jsi mela ges.vacek s plodem.Mam ten sam problem,vacek tam je,ale stale bez plodu a to jsem 7tt.Mam strach,ze jde o zamlkle tehu,uz jsem si tim prosla.v den kontroly jsem mela vytok jakoby se slabou smesi krvi,muze to byt znamka potratu nebo se to po vyš.stava? Jsem pekne na nervy a tak prosim o radu.

A co ti řekla doktorka? Zatím zůstaň v klidu. Třeba se mimís zatím jen někde pozapoměl, budu držet pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
24.11.11 10:27
HappyBirds píše:
Peitra: to je úplně normální, děloha se roztahuje, všechno je citlivější, bolesti jako před ms normální, neboj, všechno bude good!! :palec:

Díky, dneska je to docela dobrý, to včera byla krize :lol: I tak se těšim k doktorovi, ať už něco vim a vidím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.11.11 10:27
sisa31 píše:

Pokud nevíš, kdy byla ovu, vubec bych se nestresovala. Mimčo muže být klidně i o 14 dnu mladší, kdyby se ovu pošoupla.

• Citovat
  • Upravit
14973
24.11.11 10:29

Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 1.10., dnes jsem 7+5, byla jsem na UTZ 14.11., tam bylo 8mm miminko a na příští kontrolu jdu 13.12. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.11.11 10:30
LadyTommy píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 1.10., dnes jsem 7+5, byla jsem na UTZ 14.11., tam bylo 8mm miminko a na příští kontrolu jdu 13.12. :)

No jasně. Vítej

• Citovat
  • Upravit
14973
24.11.11 10:33
lokofa píše:
LadyTommy píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 1.10., dnes jsem 7+5, byla jsem na UTZ 14.11., tam bylo 8mm miminko a na příští kontrolu jdu 13.12. :)
No jasně. Vítej

Aaa, známá tvář :mavam: Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
24.11.11 10:36

vítám nové maminky…
píchání je normální a buzení taky… já ještě navíc nemůžu večer usnout :roll:
HappyB.-závidím,že ti není špatně… já stále trávím hodiny s hlavou v záchodě :poblion:
sisa-klid a žádnej stres… kdyby bylo něco špatně mudr by se ozval(a) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sisa31
24.11.11 10:49

holky, díky moc za podporu, bohužel když jsem byla teď v úterý na kontrole, tak už to chtěl dr. vzdát, jakože v 6tt jde už vidět srdíčko a já jsem 7tt bez plodu. Pak jsem se ho ale zeptala, čím to je, že už si mi to stalo tedy po druhé a on se podíval do pc a říká: víte co, ještě nic nebudeme lámat přes koleno, přijďte za týden a uvidíme… tak nevím,jestli mi chtěl dát nějakou naději nebo co si pod tím mám vysvětlit…jen říkal,že ges.váček z min.týdne malinko porost…mám nervy na dranc, počítám s horší variantou,už jsem si naplánovala v práci na př.týden dovču. Strašně bych si ale přála,aby byl opak pravdou,abych v to úterý přišla a byl tam mimísek i se srdíčkem.. jinak posl.menses jsem měla 10.10. takže jsem si ovu vypočítala dle pc, takže si myslím, že ovu asi byla tak, jak měla… :( :,(

• Citovat
  • Upravit
kofola3
24.11.11 10:53
sisa31 píše:
holky, díky moc za podporu, bohužel když jsem byla teď v úterý na kontrole, tak už to chtěl dr. vzdát, jakože v 6tt jde už vidět srdíčko a já jsem 7tt bez plodu. Pak jsem se ho ale zeptala, čím to je, že už si mi to stalo tedy po druhé a on se podíval do pc a říká: víte co, ještě nic nebudeme lámat přes koleno, přijďte za týden a uvidíme… tak nevím,jestli mi chtěl dát nějakou naději nebo co si pod tím mám vysvětlit…jen říkal,že ges.váček z min.týdne malinko porost…mám nervy na dranc, počítám s horší variantou,už jsem si naplánovala v práci na př.týden dovču. Strašně bych si ale přála,aby byl opak pravdou,abych v to úterý přišla a byl tam mimísek i se srdíčkem.. jinak posl.menses jsem měla 10.10. takže jsem si ovu vypočítala dle pc, takže si myslím, že ovu asi byla tak, jak měla… :( :,(

Ms jsem měla jen den od tebe, 11.10.
A ovu jsem měla 12dc.

Ale podle počítače bych ovu nepočítala. Fakt ne. Mohla se šoupnout a i jeden týden dělá dost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex