Poradna duly
Jana Čurdová
sisa31 píše:
holky, díky moc za podporu, bohužel když jsem byla teď v úterý na kontrole, tak už to chtěl dr. vzdát, jakože v 6tt jde už vidět srdíčko a já jsem 7tt bez plodu. Pak jsem se ho ale zeptala, čím to je, že už si mi to stalo tedy po druhé a on se podíval do pc a říká: víte co, ještě nic nebudeme lámat přes koleno, přijďte za týden a uvidíme… tak nevím,jestli mi chtěl dát nějakou naději nebo co si pod tím mám vysvětlit…jen říkal,že ges.váček z min.týdne malinko porost…mám nervy na dranc, počítám s horší variantou,už jsem si naplánovala v práci na př.týden dovču. Strašně bych si ale přála,aby byl opak pravdou,abych v to úterý přišla a byl tam mimísek i se srdíčkem.. jinak posl.menses jsem měla 10.10. takže jsem si ovu vypočítala dle pc, takže si myslím, že ovu asi byla tak, jak měla…![]()
Já myslim, že jsi měla později ovulaci. Nejspíš i doktor na to pojal podezření, tak vydrž do příštího týdne. Vim, budou to nervy, ale snad tam to
bude. Drž se.
lokofa: a který jsi prosím týden? Psala si, že už jsi viděla srdíčko i mimíska a to jsi měla men. jen o jedem den… no moje nervy… už vidím předem, co mě čeká..
![]()
sisa31 píše:
lokofa: a který jsi prosím týden? Psala si, že už jsi viděla srdíčko i mimíska a to jsi měla men. jen o jedem den… no moje nervy… už vidím předem, co mě čeká..![]()
No já jsem v sedmém týdnu. Přesně 6+3.
Ale jak jsem psala, mimčo odpovídá o tři dny starší, čili ovu byla opravdu brzo.
Ahoj holky,
já jsem furt tak unavená, celý den bych prospala a v noci nemůžu usnout. Už si ani přes den nejdu lehnout a stejně v noci nespím. Ráno se taky vzbudím brzy, musím na záchod a pak ještě usnu. Pak celý den nejsem ani schopná nic dělat
.
Potřebuju psát bakalářku a vůbec mi to nemyslí. Napíšu odstavec za jeden den a to už jsem jí chtěla mít napsanou.
Saricat píše:
Ahoj, ráda bych se taky přidala do diskuse.![]()
Poslední MS jsem měla 23.9.2011, takže předpokládám termín na 1.7.2012 (počítáno podle ovulace). Jinak mi vůbec nedělali krevní testy, byla jsem u něj v 6tt, řekl mi, že je brzo, srdíčko není vidět na utz a mám přijít za 4 týdny. Takže ještě chvíli budu nervní. Beru Utrogestan a permanentně se mi šíleně motá šiška a je mi blivno (vyhodila jsem to zatím jen dvakrát, ale vždycky si zapumpuju
Je normální, že mi nebrali krev? Na utz byla dutinka a prý žloutkový váček, doktor říkal, že jsem v 6tt, i když já to měla spočítané na 7tt. Taky se mi nelíbí, že mě chce vidět až za tak dlouho…).
Ahojky, já jsem byla v 6+2 na UTZ, srdíčko vidět bylo, ale taky mě objednal až za měsíc ![]()
sisa31 píše:
holky, díky moc za podporu, bohužel když jsem byla teď v úterý na kontrole, tak už to chtěl dr. vzdát, jakože v 6tt jde už vidět srdíčko a já jsem 7tt bez plodu. Pak jsem se ho ale zeptala, čím to je, že už si mi to stalo tedy po druhé a on se podíval do pc a říká: víte co, ještě nic nebudeme lámat přes koleno, přijďte za týden a uvidíme… tak nevím,jestli mi chtěl dát nějakou naději nebo co si pod tím mám vysvětlit…jen říkal,že ges.váček z min.týdne malinko porost…mám nervy na dranc, počítám s horší variantou,už jsem si naplánovala v práci na př.týden dovču. Strašně bych si ale přála,aby byl opak pravdou,abych v to úterý přišla a byl tam mimísek i se srdíčkem.. jinak posl.menses jsem měla 10.10. takže jsem si ovu vypočítala dle pc, takže si myslím, že ovu asi byla tak, jak měla…![]()
já v 6.tt taky neměla srdíčko a v 7tt tam bylo… zajeď do nemocnice,že jsi slabě krvácela,oni se na tebe mrknou a třeba bude vidět… ![]()
Příspěvek upraven 24.11.11 v 11:35
kocunka píše:sisa31 píše:tak to teda promiň,ale dr je pěknej debil… já v 6.tt taky neměla srdíčko a v 7tt tam bylo… radím změnu… nebo zajeď do nemocnice,že jsi slabě krvácela,oni se na tebe mrknou a třeba bude vidět…
No jenže ono to neni jen o srdíčku.
Ale gestačním váčku, jeho velikosti a toho, co v něm má být.
Srdíčko už je třešinka na dortu ![]()
lokofa píše:kocunka píše:No jenže ono to neni jen o srdíčku.sisa31 píše:tak to teda promiň,ale dr je pěknej debil… já v 6.tt taky neměla srdíčko a v 7tt tam bylo… radím změnu… nebo zajeď do nemocnice,že jsi slabě krvácela,oni se na tebe mrknou a třeba bude vidět…
Ale gestačním váčku, jeho velikosti a toho, co v něm má být.
Srdíčko už je třešinka na dortu
ale jo,ale stresovat tím,že tam mělo bejt a není
to bude dr formát ![]()
Zdravime nove prichozi:)
btw. k cemu je Dula? to uz bych si radsi vzala porodni asistentku primo z porodnice ve ktere budu rodit. I kdyz v Podoli to ani neni treba, jelikoz tam je 8 porodnich garzonek s prislusenstvim kazda garzonka ma svou vlastni asistentku.
Ahojky, taky zdravím nové maminky ![]()
Monjie- mě teda u porodu stačil manžel, byla to dobrá podpora a PA u Apolináře byly moc hodné, tak bych o Dule ani neuvažovala. Pomáhá ti u porodu jak máš dýchat, jak ležet, takova psychická podpora, snaží se,aby dr. a PA dodržovali porodní plán pokud ho máš.
hehe tak od ceho tam mam potom chlapa?:D Ja tam nesnesla ani medicky ktery mi chtely pomahat, jsem je poslala nekam:D uplne jsem si vystacila sama v masazni vane a pak mi manzel daval herdy do zad:D nejhorsi byly ty monitory
pri kontrakcich ![]()
Monjie píše:
hehe tak od ceho tam mam potom chlapa?:D Ja tam nesnesla ani medicky ktery mi chtely pomahat, jsem je poslala nekam:D uplne jsem si vystacila sama v masazni vane a pak mi manzel daval herdy do zad:D nejhorsi byly ty monitorypri kontrakcich
ježiši… herdy do zad
![]()
Ono pokud si někdy v těhu neměla problémy, tak se ani nepředpokládají a prostě tě doktor chce vidět později.
Duležité je, že mimi bylo tam, kde má být. Tam se krev nebee, když je zřetelně vidět v děloze váček.