Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
28.11.11 07:46
Andrejka88 píše:
Díky, teď jsem vstala a opět krvácím, zatím jen, když jdu na malou, takže se oblíknu a jedu k doktorce na přepadovku, snad mě vezme přednostně… Držte mi prosím palečky, pěstičky a všechno co máte, ať to dobře dopadne…
Saricat píše:
To vůbec nemusí nic znamenat, špinila jsem chvilku taky, dostala jsem kvůli tomu Utrogestan. Pobolívání břicha je taky normální. Hlavně nepanikařit, stres tomu neprospěje. Sraženinka sama o sobě taky nemusí nic znamenat, pokud nemáš křeče, buď v klidu, ale k tý doktorce si každopádně dojdi (nepanikařit neznamená podceňovat problémy).
Andrejka88 píše:
Tak jsem právě začala špinit. Nebo jestli se tomu tak dá říct. Pobolívá mě břicho jako při MS, tak jsem šla na záchod a po čůrání ze mě vyšel takový malý tmavý cucek krve. To už asi nebude normální… Co myslíte? Každopádně hned ráno volám Dr.,snad mě někam nacpe.

Tak jak ???

• Citovat
  • Upravit
1160
28.11.11 08:38

Andrejka,
drzim palceky,
ja som pri Jakubkovi tiez krvacala, ale len jednorazovo, bola som hned na pohotovosti a povedali mi, ze to nic nieje, len mi proste praskla nejaka mala zilka, to bolo vsetko, nechali ma 2 tyzdne na PN, lebo vtedy som chodila do prace. Ale vobec sa neboj ihned ist niekam na kontrolu, nic za to nedas a aspon budes mat istotu, ja som chodila casto, lebo ako prvorodicka som sa bala vselicoho… Inac prsia a brucho ma bolelo pri oboch detoch ccca 3 tyzdne a teraz ma boli tiez, je to normalne. Drzim palceky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.11.11 08:40

To je super, kolik nás čeká třeťátko

• Citovat
  • Upravit
1160
28.11.11 08:50

No ja sa momentalne klepocem, lebo za chvilku musim volat ohladom vysledkov krvi na tu borku a mam od rana srajdu a chodim jak mura po dome.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.11.11 08:50
luli píše:
No ja sa momentalne klepocem, lebo za chvilku musim volat ohladom vysledkov krvi na tu borku a mam od rana srajdu a chodim jak mura po dome.........

A jo. Tak držím palečky.

• Citovat
  • Upravit
447
28.11.11 08:52
Luli, držím moc palečky, ať jsou výsledky v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ :hug:
luli píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.11 09:00

No takze vysledky krvi este nie su, mam volat zajtra, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.11.11 09:08
luli píše:
No takze vysledky krvi este nie su, mam volat zajtra, chjo

A říkali ti, co by bylo, kdyby byly blbé?

• Citovat
  • Upravit
1160
28.11.11 09:57

Lokofko
ak by bola borka aktivna, tak v prvom trimestri hrozi vazne poskodenie plodu, smrt plodu a najpravdepodobnejsie by som spontanne potratila a v tomto pripade lekari odporucaju prerusenie tehotenstva, takze na 90 percent by som musela na potrat. Zavisi aj ake vysoke hodnoty by ta borka mala, ale v takomto pripade by som do tohto rizika nesla… bohuzial

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.11.11 10:04
luli píše:
Lokofko
ak by bola borka aktivna, tak v prvom trimestri hrozi vazne poskodenie plodu, smrt plodu a najpravdepodobnejsie by som spontanne potratila a v tomto pripade lekari odporucaju prerusenie tehotenstva, takze na 90 percent by som musela na potrat. Zavisi aj ake vysoke hodnoty by ta borka mala, ale v takomto pripade by som do tohto rizika nesla… bohuzial

Bude to dobré. Když si Vás mimi našlo, bude to v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
28.11.11 10:10

Tak jsem zpět. Doktorka kontrolovala tu krev a říkala, že je tmavá. Pak mi dělala ultrazvuk a říkala, že je tam vidět počáteční těhotenství, ale zatím je to opravdu tak 3 týdny do oplodnění, takže nebylo nic vidět. Napsala mi Duphaston na udržení gravidity 2× denně, 3×2 prášky denně ascorutinu na zastavení krvácení, vzala mi krev (výsledky budou ve středu) a mám nařízený klidový režim, takže teď ležím v posteli s nožkama nahoře :) V pondělí jdu znova na UZ. Říkala, že jsou tři možnosti, jak to dopadne: 1. bude se to dále vyvíjíte, 2. rozjede se mi MS a samovolně to odejde z těla, 3. nebo to bude mimoděložní těhu, ale to zatím vyloučila, že to tam nevidí, ani cystu. Já mám vážnou poruchu krevní srážlivosti (nefunkční krevní destičky), tak snad je to způsobené jen tím a bude to ok. Tak teď budu poctivě hajat a hajat…

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
28.11.11 10:13
No ty máš taky hrozný trápení teda! Takhle tě napínat! Tak teď zase já držím palečky, pěstičky a všechno co mám, aby ti vyšly dobré výsledky a mimčo v tobě mohlo spokojeně vyrůstat…
luli píše:
Lokofko
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
28.11.11 10:14
Andrejka88 píše:
Tak jsem zpět. Doktorka kontrolovala tu krev a říkala, že je tmavá. Pak mi dělala ultrazvuk a říkala, že je tam vidět počáteční těhotenství, ale zatím je to opravdu tak 3 týdny do oplodnění, takže nebylo nic vidět. Napsala mi Duphaston na udržení gravidity 2× denně, 3×2 prášky denně ascorutinu na zastavení krvácení, vzala mi krev (výsledky budou ve středu) a mám nařízený klidový režim, takže teď ležím v posteli s nožkama nahoře :) V pondělí jdu znova na UZ. Říkala, že jsou tři možnosti, jak to dopadne: 1. bude se to dále vyvíjíte, 2. rozjede se mi MS a samovolně to odejde z těla, 3. nebo to bude mimoděložní těhu, ale to zatím vyloučila, že to tam nevidí, ani cystu. Já mám vážnou poruchu krevní srážlivosti (nefunkční krevní destičky), tak snad je to způsobené jen tím a bude to ok. Tak teď budu poctivě hajat a hajat…

Tak když vidí počáteční těhotensví, proč mele o mimoděložním.

Tak v klidu lež, ascorutinu mužeš klidně i tři tablety, kdyby nepomáhal.

• Citovat
  • Upravit
3950
28.11.11 10:18

holky teda jak vás čtu tak mě děsíte andrej ty buď v klidu teda hlavně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
28.11.11 10:33

lokofa: Ona sama říkala, že je to nepravděpodobný, že to ale zmínit musí kvůli tomu krvácení. Příští týden budeme chytřejší. Jinak děkuji moc za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex