Poradna duly
Jana Čurdová
lokofa píše:Monjie píše:Tak citlivější nebude.
Andrejko: ja nechapu co resis, ja delala mama test a blueclear. Mama test jsem mela ducha,proto jsem si delala digitalni tam bylo taktez 1-2,za par dni mi digital ukazal 2-3 a mama test byl silny. Nechapu, co resis?:) pro me je osobne rozhodujici ten digital:) zdali to postupuje dal.. on mi prijde ze je citlivejsi nez ostatni tt testy.
Kdo ví, jaký má nastavený rozptyl na hodnotu hcg
Loko:D no vidis, to by me nenapadlo:) aspon se tu clovek neco priuci…
Holky moc děkuji!! A omlouvám se za paniku, kterou tady vytvářím, ale jsem v tomto „oboru“ nováčkem, tak mě vykolejí každá abnormalita
Dneska si zajedu do lékárny pro ten elektronický test a pro test Dr.Morris, co jsem dělala minulý týden a ráno se uvidí. Když mi el.test ukáže 2-3 týden a víc a ten druhý test bude výraznější než minulý týden, tak se zase hodím do klidu
Vzpomněla jsem si, že jsem si dělala ten Mamatest před 14 dny a byl negativní, tak mě třeba jenom nemá rád ![]()
Andrejka88 píše:
Holky moc děkuji!! A omlouvám se za paniku, kterou tady vytvářím, ale jsem v tomto „oboru“ nováčkem, tak mě vykolejí každá abnormalitaDneska si zajedu do lékárny pro ten elektronický test a pro test Dr.Morris, co jsem dělala minulý týden a ráno se uvidí. Když mi el.test ukáže 2-3 týden a víc a ten druhý test bude výraznější než minulý týden, tak se zase hodím do klidu
Vzpomněla jsem si, že jsem si dělala ten Mamatest před 14 dny a byl negativní, tak mě třeba jenom nemá rád
Andrejko jestli mužu poradit, tak než vyhazovat 200 za digi test, si zajdi v pondělí radši na krev jako samoplátce a budeš vědět přesnou hodnotu
Za ty nervy do pondělí mi ty 200,– nestojí
Normálně nejsem taková hysterka, vážně
My jsme se snažili jen měsíc a půl a zadařilo se, takže jsem nestihla za testy utratit ještě ani 500, tak to prostě obětuju
Když by vyšel špatně, tak zajdu v pondělí na krev, když vyjde dobře, počkám do toho 5.12. a budu doufat, že tam bude mimčo i se ![]()
lokofa píše:Andrejka88 píše:Andrejko jestli mužu poradit, tak než vyhazovat 200 za digi test, si zajdi v pondělí radši na krev jako samoplátce a budeš vědět přesnou hodnotu
Holky moc děkuji!! A omlouvám se za paniku, kterou tady vytvářím, ale jsem v tomto „oboru“ nováčkem, tak mě vykolejí každá abnormalitaDneska si zajedu do lékárny pro ten elektronický test a pro test Dr.Morris, co jsem dělala minulý týden a ráno se uvidí. Když mi el.test ukáže 2-3 týden a víc a ten druhý test bude výraznější než minulý týden, tak se zase hodím do klidu
Vzpomněla jsem si, že jsem si dělala ten Mamatest před 14 dny a byl negativní, tak mě třeba jenom nemá rád
Andrejka88 píše:
Za ty nervy do pondělí mi ty 200,– nestojíNormálně nejsem taková hysterka, vážně
My jsme se snažili jen měsíc a půl a zadařilo se, takže jsem nestihla za testy utratit ještě ani 500, tak to prostě obětuju
Když by vyšel špatně, tak zajdu v pondělí na krev, když vyjde dobře, počkám do toho 5.12. a budu doufat, že tam bude mimčo i se
lokofa píše:Andrejka88 píše:Andrejko jestli mužu poradit, tak než vyhazovat 200 za digi test, si zajdi v pondělí radši na krev jako samoplátce a budeš vědět přesnou hodnotu
Jenže ono ti to takhle stejně nic neřekne, když neznáš číslo.
Digi test má velký rozptyl hcg na ty týdny, to je k ničemu.
lokofa píše:Andrejka88 píše:Jenže ono ti to takhle stejně nic neřekne, když neznáš číslo.
Za ty nervy do pondělí mi ty 200,– nestojíNormálně nejsem taková hysterka, vážně
Když by vyšel špatně, tak zajdu v pondělí na krev, když vyjde dobře, počkám do toho 5.12. a budu doufat, že tam bude mimčo i se
Digi test má velký rozptyl hcg na ty týdny, to je k ničemu.
Neuděláš, ale lepší je klid, to je jasné.
Já osobně jsem si šla na odběr krve a to mi stačilo.
lokofa píše:
Andrejka88 píše:Moc ti gratuluji k
Musí to být velká úleva
Já doufám, že ten příští týden bude na UZ vše vidět tak, jak má a hotovo. Začínám myslet pozitivně
Jsem děsný realista, tak mě to stojí trochu přemáhání, ale aspoň týden to vydržím.
Díky moc za rady!
lokofa píše:
Uleví se mi až po 13tt.
Pro mě ted byla uleva hlavne to, že je mimis v děloze
lokofa píše:Andrejka88 píše:Uleví se mi až po 13tt.Moc ti gratuluji k
Musí to být velká úleva
Já doufám, že ten příští týden bude na UZ vše vidět tak, jak má a hotovo. Začínám myslet pozitivně
Jsem děsný realista, tak mě to stojí trochu přemáhání, ale aspoň týden to vydržím.
Díky moc za rady!
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
To je jasný, uleví se ti až po poroduAle je příjemné slyšet, že je vše tak jak má a tam jak má
Přeji ať to malé hezky prospívá
lokofa píše:Andrejka88 píše:Uleví se mi až po 13tt.Moc ti gratuluji k
Musí to být velká úleva
Díky moc za rady!
lokofa píše:
Děkuju. Velká uleva, máš pravdu.
Ale jsem moc ráda, že extrovka a laparo me tentokrat nečeká
Saricat píše:
Tak nevím, mám spíš pocit, že už to nikdy nebude lepší… Jsem o 8 let starší než moje sestra a když si vzpomenu na všechny ty její úrazy, kterým se prostě nedalo zabránit… (naštěstí všechno přežila bez následků) skoro si říkám, že nejklidnější období bude teď, dokud je mimčo ještě v břiše a může jít jenom tam, kam jdu jáAndrejka88 píše:
To je jasný, uleví se ti až po poroduAle je příjemné slyšet, že je vše tak jak má a tam jak má
ahojky holky:) chtěla sem se zeptat… kdy pujdtete, jestli pujdete, na prvotrimestiální screening? musíte si o něj zažádat?? už sem v 7+1tt a na další prohlídku jdu za 14dní… a tam mi prý budou brát krev a náký další věci, tak nevim jestli je to přímo už ono, a nebo je to jen náký základní…:/
liliannoel píše:
ahojky holky:) chtěla sem se zeptat… kdy pujdtete, jestli pujdete, na prvotrimestiální screening? musíte si o něj zažádat?? už sem v 7+1tt a na další prohlídku jdu za 14dní… a tam mi prý budou brát krev a náký další věci, tak nevim jestli je to přímo už ono, a nebo je to jen náký základní…:/
nE TO URČITĚ NENÍ ONO. Žádat o něj nemusíš, jen se domluv s doktorkou, at ti dá žádanku.
nevím odkud jsi a kde se u vás screening dělá
HappyBirds píše:
Jj, stačí vteřina a je to!
Saricat píše:
Tak nevím, mám spíš pocit, že už to nikdy nebude lepší… Jsem o 8 let starší než moje sestra a když si vzpomenu na všechny ty její úrazy, kterým se prostě nedalo zabránit… (naštěstí všechno přežila bez následků) skoro si říkám, že nejklidnější období bude teď, dokud je mimčo ještě v břiše a může jít jenom tam, kam jdu jáAndrejka88 píše: