Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
26.11.11 11:38
lokofa píše:
Monjie píše:
Andrejko: ja nechapu co resis, ja delala mama test a blueclear. Mama test jsem mela ducha,proto jsem si delala digitalni tam bylo taktez 1-2,za par dni mi digital ukazal 2-3 a mama test byl silny. Nechapu, co resis?:) pro me je osobne rozhodujici ten digital:) zdali to postupuje dal.. on mi prijde ze je citlivejsi nez ostatni tt testy.
Tak citlivější nebude.
Kdo ví, jaký má nastavený rozptyl na hodnotu hcg

Loko:D no vidis, to by me nenapadlo:) aspon se tu clovek neco priuci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
26.11.11 15:33

Holky moc děkuji!! A omlouvám se za paniku, kterou tady vytvářím, ale jsem v tomto „oboru“ nováčkem, tak mě vykolejí každá abnormalita :) Dneska si zajedu do lékárny pro ten elektronický test a pro test Dr.Morris, co jsem dělala minulý týden a ráno se uvidí. Když mi el.test ukáže 2-3 týden a víc a ten druhý test bude výraznější než minulý týden, tak se zase hodím do klidu :D Vzpomněla jsem si, že jsem si dělala ten Mamatest před 14 dny a byl negativní, tak mě třeba jenom nemá rád :D

• Citovat
  • Upravit
kofola3
26.11.11 16:01
Andrejka88 píše:
Holky moc děkuji!! A omlouvám se za paniku, kterou tady vytvářím, ale jsem v tomto „oboru“ nováčkem, tak mě vykolejí každá abnormalita :) Dneska si zajedu do lékárny pro ten elektronický test a pro test Dr.Morris, co jsem dělala minulý týden a ráno se uvidí. Když mi el.test ukáže 2-3 týden a víc a ten druhý test bude výraznější než minulý týden, tak se zase hodím do klidu :D Vzpomněla jsem si, že jsem si dělala ten Mamatest před 14 dny a byl negativní, tak mě třeba jenom nemá rád :D

Andrejko jestli mužu poradit, tak než vyhazovat 200 za digi test, si zajdi v pondělí radši na krev jako samoplátce a budeš vědět přesnou hodnotu

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
26.11.11 16:11

Za ty nervy do pondělí mi ty 200,– nestojí :D Normálně nejsem taková hysterka, vážně :D My jsme se snažili jen měsíc a půl a zadařilo se, takže jsem nestihla za testy utratit ještě ani 500, tak to prostě obětuju :lol: Když by vyšel špatně, tak zajdu v pondělí na krev, když vyjde dobře, počkám do toho 5.12. a budu doufat, že tam bude mimčo i se :srdce:

lokofa píše:
Andrejka88 píše:
Holky moc děkuji!! A omlouvám se za paniku, kterou tady vytvářím, ale jsem v tomto „oboru“ nováčkem, tak mě vykolejí každá abnormalita :) Dneska si zajedu do lékárny pro ten elektronický test a pro test Dr.Morris, co jsem dělala minulý týden a ráno se uvidí. Když mi el.test ukáže 2-3 týden a víc a ten druhý test bude výraznější než minulý týden, tak se zase hodím do klidu :D Vzpomněla jsem si, že jsem si dělala ten Mamatest před 14 dny a byl negativní, tak mě třeba jenom nemá rád :D
Andrejko jestli mužu poradit, tak než vyhazovat 200 za digi test, si zajdi v pondělí radši na krev jako samoplátce a budeš vědět přesnou hodnotu
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
26.11.11 16:19
Andrejka88 píše:
Za ty nervy do pondělí mi ty 200,– nestojí :D Normálně nejsem taková hysterka, vážně :D My jsme se snažili jen měsíc a půl a zadařilo se, takže jsem nestihla za testy utratit ještě ani 500, tak to prostě obětuju :lol: Když by vyšel špatně, tak zajdu v pondělí na krev, když vyjde dobře, počkám do toho 5.12. a budu doufat, že tam bude mimčo i se :srdce:
lokofa píše:
Andrejka88 píše:

Jenže ono ti to takhle stejně nic neřekne, když neznáš číslo.
Digi test má velký rozptyl hcg na ty týdny, to je k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
26.11.11 16:39
To asi jo, no… Ale když si ho udělám a bude to růst, tak mi zůstane naděje, že je vše ok. Já jsem objednaná na příští pondělí, tak si říkám, že už to asi ten týden vydržím. Žádné problémy, bolesti nebo krvácení nemám, takže jestli to bude třeba zamlklé těhotenství, tak s tím stejně nic neudělám :roll:
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
lokofa píše:
Andrejka88 píše:
Jenže ono ti to takhle stejně nic neřekne, když neznáš číslo.
Digi test má velký rozptyl hcg na ty týdny, to je k ničemu.
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
26.11.11 16:42

Neuděláš, ale lepší je klid, to je jasné.
Já osobně jsem si šla na odběr krve a to mi stačilo.

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
26.11.11 16:50
:) Moc ti gratuluji k :srdce: Musí to být velká úleva :) Já doufám, že ten příští týden bude na UZ vše vidět tak, jak má a hotovo. Začínám myslet pozitivně :D Jsem děsný realista, tak mě to stojí trochu přemáhání, ale aspoň týden to vydržím.
Díky moc za rady! :hug:
lokofa píše:
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
26.11.11 16:53
Andrejka88 píše: :) Moc ti gratuluji k :srdce: Musí to být velká úleva :) Já doufám, že ten příští týden bude na UZ vše vidět tak, jak má a hotovo. Začínám myslet pozitivně :D Jsem děsný realista, tak mě to stojí trochu přemáhání, ale aspoň týden to vydržím.
lokofa píše:

Uleví se mi až po 13tt.
Pro mě ted byla uleva hlavne to, že je mimis v děloze

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
26.11.11 17:01
To je jasný, uleví se ti až po porodu :D Ale je příjemné slyšet, že je vše tak jak má a tam jak má :D Přeji ať to malé hezky prospívá :dance:
lokofa píše:
Andrejka88 píše: :) Moc ti gratuluji k :srdce: Musí to být velká úleva :) Já doufám, že ten příští týden bude na UZ vše vidět tak, jak má a hotovo. Začínám myslet pozitivně :D Jsem děsný realista, tak mě to stojí trochu přemáhání, ale aspoň týden to vydržím.
lokofa píše:
Uleví se mi až po 13tt.
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
26.11.11 17:07
Andrejka88 píše:
To je jasný, uleví se ti až po porodu :D Ale je příjemné slyšet, že je vše tak jak má a tam jak má :D Přeji ať to malé hezky prospívá :dance:
lokofa píše:
lokofa píše:
Uleví se mi až po 13tt.

Děkuju. Velká uleva, máš pravdu.
Ale jsem moc ráda, že extrovka a laparo me tentokrat nečeká

• Citovat
  • Upravit
447
27.11.11 08:15
Jj, stačí vteřina a je to! :nevim:
Saricat píše:
Tak nevím, mám spíš pocit, že už to nikdy nebude lepší… Jsem o 8 let starší než moje sestra a když si vzpomenu na všechny ty její úrazy, kterým se prostě nedalo zabránit… (naštěstí všechno přežila bez následků) skoro si říkám, že nejklidnější období bude teď, dokud je mimčo ještě v břiše a může jít jenom tam, kam jdu já
Andrejka88 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
27.11.11 09:11

ahojky holky:) chtěla sem se zeptat… kdy pujdtete, jestli pujdete, na prvotrimestiální screening? musíte si o něj zažádat?? už sem v 7+1tt a na další prohlídku jdu za 14dní… a tam mi prý budou brát krev a náký další věci, tak nevim jestli je to přímo už ono, a nebo je to jen náký základní…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.11.11 09:22
liliannoel píše:
ahojky holky:) chtěla sem se zeptat… kdy pujdtete, jestli pujdete, na prvotrimestiální screening? musíte si o něj zažádat?? už sem v 7+1tt a na další prohlídku jdu za 14dní… a tam mi prý budou brát krev a náký další věci, tak nevim jestli je to přímo už ono, a nebo je to jen náký základní…:/

nE TO URČITĚ NENÍ ONO. Žádat o něj nemusíš, jen se domluv s doktorkou, at ti dá žádanku.
nevím odkud jsi a kde se u vás screening dělá

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
27.11.11 09:37
No jo, dítě je hold zodpovědnost na celý život :) Ale krásná zodpovědnost :)
Tak jsem si dneska dělala po 9. dnech ten Clearblue a mám tam skok na 2-3 týdny, tak jak by to mělo být, ale už jsem tak vyjuchaná, že v pondělí zavolám na gyndu, jestli bych nemohla dojít na krev. Nechci se týden trápit všemi možnými horory v mé hlavě :D
HappyBirds píše:
Jj, stačí vteřina a je to! :nevim:
Saricat píše:
Tak nevím, mám spíš pocit, že už to nikdy nebude lepší… Jsem o 8 let starší než moje sestra a když si vzpomenu na všechny ty její úrazy, kterým se prostě nedalo zabránit… (naštěstí všechno přežila bez následků) skoro si říkám, že nejklidnější období bude teď, dokud je mimčo ještě v břiše a může jít jenom tam, kam jdu já
Andrejka88 píše:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex