Poradna duly
Jana Čurdová
Tý jo, chtěla jsem být tajná… hlavně pro Kocunku… máme stejně staré první sviště ![]()
Jako fakt jsem koukala, když jsem tě tu zahlídla… musela jsem se smááááát
![]()
Vařím rajskou pro manžílka, takže pa ať se mi s tím nic nepoděje… všem přeju pohodové dny bez blinkání a častého čůrání a tak… Hezky baštěte ať vám pupíky ukázkově rostou, dámy
Já mám nějak žaludek jak na vodě…
Papaya píše:
Tý jo, chtěla jsem být tajná… hlavně pro Kocunku… máme stejně staré první sviště
ty vole no nekecééééééééééééééj!!!!! ahoj Papulííííí
gratuluju
¨
pošli mi prosím třeba sz nějaký fotky Magiče,ať vidím,jaká je z ní slečna… ![]()
ahoj holky ![]()
doufám, že mě vezmete mezi sebe a budu se snažit chodit pravidelně, jen když mě ten starší nechá.
ráda bych se přidala k vám. Poslední MS jsem měla 14.10., takže budem taky červencoví
V pátek jdu k panu doktorovi, tak už se moc těším až mrňátko uvidím na ultrazvuku a dostanu průkazku ![]()
ahoj holky, já se s Váma loučím, nám bohužel přestalo bít srdíčko a zítra jdu na revizi ![]()
Ahoj, ja se taky rada pridam, ta druha diskuze je na me moc nejaka rozjeta.
Frenn to me mrzi! drz se!
kocunka píše:
když se na to pořádně zadíváte,jsou tam před tělíčkem vidět ručičky,jak s nima mimi šermovalo,má 21,9mmjo a taky mi konečně mudra sdělila předpokládanej termín porodu (4.7.),dostala jsem těhu průkajdu, jen mě teda mrzí,že na další kontrolu jdu až 2.1. to je hrozně dlouho
![]()
jé já mám také 4.7. ![]()
pettom píše:kocunka píše:jé já mám také 4.7.
když se na to pořádně zadíváte,jsou tam před tělíčkem vidět ručičky,jak s nima mimi šermovalo,má 21,9mmjo a taky mi konečně mudra sdělila předpokládanej termín porodu (4.7.),dostala jsem těhu průkajdu, jen mě teda mrzí,že na další kontrolu jdu až 2.1. to je hrozně dlouho
![]()
ahoj holky tak mi dneska jsme v 11 týdnu termin máme potvrzený na 4.7 miminko měří 34 mm a má se čile k světu večer hodím fotečku ![]()
tak schválně kdo z nás tří porodí jako první ![]()
Fren,moc mě to mrzí,drž se… ![]()
Frenn píše:
ahoj holky, já se s Váma loučím, nám bohužel přestalo bít srdíčko a zítra jdu na revizi
To snad neeeeee
Monjie píše:
Ahoj, ja se taky rada pridam, ta druha diskuze je na me moc nejaka rozjeta.Frenn to me mrzi! drz se!
Ahoj kočko
Frenn píše:
ahoj holky, já se s Váma loučím, nám bohužel přestalo bít srdíčko a zítra jdu na revizi