Poradna duly
Jana Čurdová
Frenn píše:
ahoj holky, já se s Váma loučím, nám bohužel přestalo bít srdíčko a zítra jdu na revizi
To mě moc mrzí. Drž se
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat. Mě vychází termín někdy na půlovinu července, ale ještě to nevím Od září jsem měla problémy s MS a tak doktorka nemá podle čeho určit termín. Podle odhadu jsem 7+4. Mezi svátkama jdu na první screening, tak tam to snad určí přesně.
ahoj holky,
já termín taky odhaduju, na 12.7. Protože jsem ještě kojila, MS byla, ale já si to nezapsala. Ale snad se mi to podařilo odvodit a uvidíme co v úterý MUDr.
Frenn ![]()
Holky já jsem tááák nešťastná. Doktor dnes prcka vůbec na ultrazvuku nenašel a to mu už mělo bít srdíčko. Jsem v 7+4 tt. Vůbec to nechápu. Mám přijít v úterý na kontrolu… Je to vůbec možný?
tetakata píše:
Holky já jsem tááák nešťastná. Doktor dnes prcka vůbec na ultrazvuku nenašel a to mu už mělo bít srdíčko. Jsem v 7+4 tt. Vůbec to nechápu. Mám přijít v úterý na kontrolu… Je to vůbec možný?
Ahoj
No spíš divné. Leda by jsi otěhotněla těsně kolem ms, ale to by si zase s vynechanou ms neměla pozitivní test.
Jak dlouho je to od pozitivního testu??
lokofa píše:tetakata píše:
Holky já jsem tááák nešťastná. Doktor dnes prcka vůbec na ultrazvuku nenašel a to mu už mělo bít srdíčko. Jsem v 7+4 tt. Vůbec to nechápu. Mám přijít v úterý na kontrolu… Je to vůbec možný?Ahoj
No spíš divné. Leda by jsi otěhotněla těsně kolem ms, ale to by si zase s vynechanou ms neměla pozitivní test.
Jak dlouho je to od pozitivního testu??
Holky právě, že našel jen váček… nebyl tam můj doktor, ale nějakej cizí jako záskok a já na něj hleděla jako blázen. Od domácího pozitivního testu je to 3,5 týdne. Ten doktor mi k tomu nic moc neřekl. Jen ať nepanikařím a příjdu za týden. A nechal mi od sestry vzít krev na těhotenskej test. Přitom ten mi dělal už před 3 týdnama (pozitivní) můj doktor. Furt nad tím musím přemýšlet a jediný, co mě napadlo je, že buď je tenhle doktor úplně pitomej a nebo, že se ten můj mrňousek prostě přestal vyvíjet ![]()
tetakata píše:
Holky právě, že našel jen váček… nebyl tam můj doktor, ale nějakej cizí jako záskok a já na něj hleděla jako blázen. Od domácího pozitivního testu je to 3,5 týdne. Ten doktor mi k tomu nic moc neřekl. Jen ať nepanikařím a příjdu za týden. A nechal mi od sestry vzít krev na těhotenskej test. Přitom ten mi dělal už před 3 týdnama (pozitivní) můj doktor. Furt nad tím musím přemýšlet a jediný, co mě napadlo je, že buď je tenhle doktor úplně pitomej a nebo, že se ten můj mrňousek prostě přestal vyvíjet
Ta krev proto, aby mohl porovnat nátust hcg a a potvrdit si prosperující těhu. Prostě se jen ujistit, že jsi opravdu otěhotněla později a utz s krví tak zhruba sedí.
Takže je možný, že mrně je prostě zatím moc maličké, ale jinak je vše OK? Od pátku už jsem se maličko sklidnila, ale je fakt, že chci, aby už bylo úterý a doktor mi řekl co a jak. Tahle nejistota mě fakt pěkně deptá
Každopádně děkuji za podporu děvčata.
lokofa píše:tetakata píše:Ta krev proto, aby mohl porovnat nátust hcg a a potvrdit si prosperující těhu. Prostě se jen ujistit, že jsi opravdu otěhotněla později a utz s krví tak zhruba sedí.
Holky právě, že našel jen váček… nebyl tam můj doktor, ale nějakej cizí jako záskok a já na něj hleděla jako blázen. Od domácího pozitivního testu je to 3,5 týdne. Ten doktor mi k tomu nic moc neřekl. Jen ať nepanikařím a příjdu za týden. A nechal mi od sestry vzít krev na těhotenskej test. Přitom ten mi dělal už před 3 týdnama (pozitivní) můj doktor. Furt nad tím musím přemýšlet a jediný, co mě napadlo je, že buď je tenhle doktor úplně pitomej a nebo, že se ten můj mrňousek prostě přestal vyvíjet
tetakata píše:
Takže je možný, že mrně je prostě zatím moc maličké, ale jinak je vše OK? Od pátku už jsem se maličko sklidnila, ale je fakt, že chci, aby už bylo úterý a doktor mi řekl co a jak. Tahle nejistota mě fakt pěkně deptáKaždopádně děkuji za podporu děvčata.
lokofa píše:tetakata píše:Ta krev proto, aby mohl porovnat nátust hcg a a potvrdit si prosperující těhu. Prostě se jen ujistit, že jsi opravdu otěhotněla později a utz s krví tak zhruba sedí.
No možné to je.
Ale vzhledem k tomu, že při zjištění // jsi mohla být ve 4týdnu, tak si přičti ty týdny od té doby a nějak mi pořád sedí ten 8 týden. Tak nevím.
Ach jo. Odmítám nad tím dál přemejšlet nebo mi praskne hlava
Uvidíme, co mi řekne v úterý můj doktor. Dám vědět…
zdravim Vas, vedle se nejak nechytam, hlavne s dvacitkama probirat jak jim je strasne spatne a boli je brisko a to je tak neco na me:)
muzu k Vam?:D
no to me samozrejme taky, ale to nemeni nic na tom, ze by za me nekdo uvaril,vyzehlil, uklidil atd:D
Tetokato: u me taky videl jen vacek, a v 6+3 bilo krasne
tak hlavne se nestresuj, urcite to bude v poradku!