Poradna duly
Jana Čurdová
grace: no už sem se objednala do toho ustí raději i na krev…:) takže tam příští týden jedu:)
jinak jo znám dost holek co rodily v mostě… jenže je to takový pul na pul no… jedna uplně super, jedna uplně katastrofa… tak nevim .. a prej tam taky hodně záleží na tom jestli máš sebou chlapa nebo ne…
Ahojte holky taky se k vám přidám jestli můžu.. taky čekáme mimi po IVF jako Marti30 , pslední MS jsem měla 28.9.2011 a termín dne D máme 4.-7.7.2012, dnes jsem byla na 1.creeningu a vše je v pořádku tak mám radost, jinak Marti30 taky jsme měli krevní hematom nějak v 6tt a ještě se k tomu přidalo pár komplikací tak jsme si poleželi pro jistotu týden v nemocnici ale zvládli jsme to..:)
de_la_idea píše:
Ahojte holky taky se k vám přidám jestli můžu.. taky čekáme mimi po IVF jako Marti30 , pslední MS jsem měla 28.9.2011 a termín dne D máme 4.-7.7.2012, dnes jsem byla na 1.creeningu a vše je v pořádku tak mám radost, jinak Marti30 taky jsme měli krevní hematom nějak v 6tt a ještě se k tomu přidalo pár komplikací tak jsme si poleželi pro jistotu týden v nemocnici ale zvládli jsme to..:)
Ahojík,já měla poslední ms 24.10.Já krom toho hematomu nemám žádné komplikace nekrvácím.Jen jsem stále taková nesvá,jak ještě nic není cítit.
jestli je vše OK.A do kontroly mám ještě 2 týdny.
Ahoj ženy,
tak se taky přidávám, pokud můžu. ![]()
Termín máme na začátku července 2012, teď jsem ve 14 týdnu. Komplikace zatím žádné. Byla jsem u dr. na screeningu ohledně vrozených vad (Downův syndrom atd…) a čekám, kdy se mi ozve.
Jinak malé má míň plodové vody, ale dr. řekl, že to ničemu nevadí. Zatím.
Nebude vadit, když se k vám přidám?
![]()
Zdravím a vítám nováčky,
všechny čekáte první? Snad nám ten poměr trochu vyrovnáte. ![]()
Grace píše:
Zdravím a vítám nováčky,všechny čekáte první? Snad nám ten poměr trochu vyrovnáte.
Ahojík díky za přivítání..já čekám první ![]()
Ahoj,
taktéž děkuji za přivítání.
My čekáme první a doufám, že né poslední. ![]()
taky vítám nové tehulky! Já druhé, 14.jsem byla na prvním screeningu a dobrý. Jinak jdu až 18. a zda se mi to šíleně za dlouho:-( ale musím vydržet. Holky roste vám už trošku pupík?
HappyBirds: Mě vůbec.
Jsem baculka tak se bojím, aby to vůbec šlo poznat. Nechcete sem dát fotky bříšek maminy?
Ahoj holky
Já včerejšek prospala, nějaký Silvestr mi byl někde.
Takže až teď přeju do nového roku všechno nej, hlavně zdraví, zbytek už nějak pujde sám.
Těhulkám krásné, zdravé a hodné miminka.
Ahojky,
také všem přeji v Novém roce vše nej ![]()
Jinak ve čtvrtek jsme měli screening tak podle utz je vše v pořádku, ještě si mám zavolat ve středu na výsledky s porovnáním z krve. A s největší pravděpodobností čekáme chlapečka ![]()
Mě už začíná být dobře, po 7 týdnech neustálého zvracení je to na malou oslavu ![]()
Aho ženy,
taky vám přeji krásný nový rok. Hodně zdraví a štěstí. Ten zbytek přijde sám. ![]()
Ať jsou vaše mimča zdravá! ![]()