Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný nový rok! ![]()
Aniralk píše:
HappyBirds: Mě vůbec.Jsem baculka tak se bojím, aby to vůbec šlo poznat. Nechcete sem dát fotky bříšek maminy?
Podle fotky teda vůbec nejsi baculka.
Taky jsem se bála a nakonec - i na konec (těhu) to na mě snad vidět bylo.
A teď jsem za špeky docela ráda, že mě hned od začátku nikdo nepodezíral. ![]()
Grace: Taky jsem vcelku ráda, že se to to okolí dozvídá až teď. Mít 50 kg i s postelí, tak to asi jen tak neutajím. Mě prozradil včerejší večer. Asi ten dětský šampus. ![]()
Tak nemám 100 kg, ale na svou výšku 162 cm mám k 80 kg, což je hodně. Bříško špekaté, prdel, stehna a prsa po mamině. Prostě takový ten typ Venuše. ![]()
Ahoj holky, taky přeju krásný nový rok!!!! Hlavně zdraví, to je nejdůležitější, že??
Já včera slavila s vineou, ale stejně jak lokofa, zalomila jsem to a nějaký silvestr mi byl ukradenej ![]()
Ahoj holky, vítám nové těhulky a zároveň vám všem přeji do nového roku hlavně zdravíčko, klídeček atd.
Mezi svátkama jsem byla na krvi na 1. screening a v polovině ledna mě čeká UTZ. Stále ještě nemám přesný termín porodu.
Všem Vám přeji krásný Nový rok hodně zdravíčka a zdravoučká miminka.
Já jsem šla spát ve 2 ráno.A ted už se zase těším do pelíšku,a to jsem už usnula u pohádky v 18hodin.Zítra zase do práce,se mi vůbec nechce.
Já jsem teda na Silvestra šla taky spát, vůbec nějak nebyla nálada snažit se vydržet. ![]()
Ani, já myslím, že pro mateřství je to ideální.
Já mám teda asi o 15 cm víc, ale taky o spoustu kilo. Ale přijde mi, že třeba ty pohyby tolik nebolí, narozdíl od těch hubených.
Po prvním porodu jsem měla o 8 kg míň, než když jsem otěhotněla a doufám, že se to povede i teď.
Pimpi, nesouhlasí velikost podle UZ s termínem podle poslední MS? Co si myslíš o termínu Ty?
Grace: Tak tiše doufám, že po porodu budu mít o pár kilo míň než před těhu.
Jsi mým vzorem. ![]()
Grace, já jsem poslední MS měla začátkem září a pak jsem to vůbec nedostala, tak jsem byla na vyvolávačce a dokonce jsem jeden měsíc baštila Proveru a pak jsem u doktorky zjistila, že jsem těhotná. Podle UTZ to teď vychází na cca 11 týden, ale přesně to budu vědět až kolem 18. ledna.
Ahojte holky,omlouvám se ale zanedbávala jsem teď o svátkách intas..
jinak jsem taky poprvé těhu a to po IVF.. Marti30 ten hematom jsem tam měla „jen“ týden a teď už jsem bez komplikací Pimpi mě taky nesedí termín ale spíš co se týče v kolikátém jsem tt ptž podle UTZ je to raz tak raz tak,furt + - týden.. ![]()
Ahoj maminy, můžu se k Vám taky ještě přidat? Jsem v 11 t.+něco málo a termín od gyndařky na 18.7.2012 ![]()
JaninkaJa píše:
Ahoj maminy, můžu se k Vám taky ještě přidat? Jsem v 11 t.+něco málo a termín od gyndařky na 18.7.2012
to máš termín jako já a já jsem 12+2
Lokofa no vidíš to, ale počítám s tím, že to určitě není poslední termín
já jsem přesně 11+5tt, už se těším na screening, až zase uvidíme mimi ![]()
JaninkaJa píše:
Lokofa no vidíš to, ale počítám s tím, že to určitě není poslední termínjá jsem přesně 11+5tt, už se těším na screening, až zase uvidíme mimi
Jak mužeš být 11+5, když máme stejně termín porodu dle ms???Musíš být stejně jako já 12+2