Poradna duly
Jana Čurdová
Rozárková, já tohle měla taky, neboj, třeba tři dny mě prsa vůbec nebolela a pak najednou zase jo, takže obavy jsou normální a taky jsem to měla takhle brzy. Držím palečky, uvidíš, všechno dobře dopadne!!!!!!!! ![]()
HappyBirds píše:
Rozárková, já tohle měla taky, neboj, třeba tři dny mě prsa vůbec nebolela a pak najednou zase jo, takže obavy jsou normální a taky jsem to měla takhle brzy. Držím palečky, uvidíš, všechno dobře dopadne!!!!!!!!
Mám to už od začátku. Jsem momentálně ve stavu, že si těhotná vůbec nepřipadám. Už se těším až začne prcek kopat a začne růst břicho. To už o tom pochybovat nebudu.
Musím teda říct, že já jsem taková věstonická Venuše, tak si říkám, že u mě se těm dětem musí dařit vyloženě luxusně. Ale když mi nic není, tak se taky začnu bát. Tak mě včera večer začal pěkně bolet podbřišek, vyloženě v místech jizvy po CŘ, ale už je to zas v pohodě. Kéž by to vydrželo až do porodu takhle. ![]()
Tak jsem jela pro klid duše přece jen na UZ. Vše v pořádku.
Děkuji moc za podporu.
![]()
Přeji krásná rostoucí bříška.
Rozárková píše:
Děkuji moc za podporu.![]()
HappyBirds píše:
No vidíš! Já jsem teda taky taková plašanka (promiň), tak jsem to vyřešila tím, že jsem si teď objednala angesounds - z UK, to mi poradila kámoška, vyjde to tam na půlku co tady, ale srdíčko bývá slyšet až tak od 12tt, takže by jsi si stejně musela ještě počkat…ale prý super věc!!!
Rozárková píše:
Já jsem na to četla docela rozporuplné recenze.
Ahoj ženy,
nějak moc jsem vás nedočítala, ale jak píše Grace… . Nic mi není a přemýšlím, co je špatně, něco mi je a přemýšlím, co je špatně.
![]()
Na začátku, kolem toho 11tt mě přestalo být asi na dva dny špatně a úplně jsem se děsila.
Pak se to vrátilo a litovala jsem toho, že jsem si nevážila toho krásného klidu bez nadavování, zápachů atd… . ![]()
No a teď jsem 14tt, skoro už 15 a bolelo mě bříško. Asi týden jako při MS. Křeče, píchání atd… . První dva dny jsem to brala a neřešila, pak už mě to začalo obtěžovat a děsila se, co se děje.
Ono to je těžké, a říkala jsem to i sestřičce u dr. Nechci vypadat jak plašanka, ale copak člověk ví, jestli to bolí, protože to má bolet a nebo to bolí, protože se něco děje? ![]()
Pohladit bříška. ![]()
Holky jak teď vypadáte? Já jsem ve 4 měsíci a bříško max špekaté. ![]()
lokofa píše:HappyBirds píše:Já jsem na to četla docela rozporuplné recenze.
No vidíš! Já jsem teda taky taková plašanka (promiň), tak jsem to vyřešila tím, že jsem si teď objednala angesounds - z UK, to mi poradila kámoška, vyjde to tam na půlku co tady, ale srdíčko bývá slyšet až tak od 12tt, takže by jsi si stejně musela ještě počkat…ale prý super věc!!!
Rozárková píše:
Ahoj děvčata,Happy já nad tím AngelSoudsem dost přemýšlím taky odkud že jsi ho objednala? Taky mám dny kdy si připadám že mi nic není a panikařím
jinak Lili já začnu nakupovat asi v březnu,čekám taky první tak toho budem mít taky dost k nakupování. Už máte některá vybraný kočárek?
zuzana29 píše:
Ahoj děvčata,Happy já nad tím AngelSoudsem dost přemýšlím taky odkud že jsi ho objednala? Taky mám dny kdy si připadám že mi nic není a panikařímjinak Lili já začnu nakupovat asi v březnu,čekám taky první tak toho budem mít taky dost k nakupování. Už máte některá vybraný kočárek?
HappyBirds píše:
Zuzko, jsem z Ústí nad Labem a objednávám přes ebay.cz. Objednávala jsem si i těhotenské a ovulační testy, v po jsem objednala a ve čtvrtek tu byly..navíc cena za 25 ovutestů kolem stovky…nesrovnatelný.zuzana29 píše:
Ahoj děvčata,Happy já nad tím AngelSoudsem dost přemýšlím taky odkud že jsi ho objednala? Taky mám dny kdy si připadám že mi nic není a panikařímjinak Lili já začnu nakupovat asi v březnu,čekám taky první tak toho budem mít taky dost k nakupování. Už máte některá vybraný kočárek?
Wau, tak to já nemám zatím páru. Vím, že bych chtěla čtyřkolku, kola gumová, hluboký. ![]()
Kočárek, vybraný mám. Kupovat budeme nejspíš v dubnu, jak vrátí peplatky z daní.