Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
8.1.12 09:49

Rozárková, já tohle měla taky, neboj, třeba tři dny mě prsa vůbec nebolela a pak najednou zase jo, takže obavy jsou normální a taky jsem to měla takhle brzy. Držím palečky, uvidíš, všechno dobře dopadne!!!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
8.1.12 10:41
HappyBirds píše:
Rozárková, já tohle měla taky, neboj, třeba tři dny mě prsa vůbec nebolela a pak najednou zase jo, takže obavy jsou normální a taky jsem to měla takhle brzy. Držím palečky, uvidíš, všechno dobře dopadne!!!!!!!! :hug:
:hug: Děkuji,že mě tak uklidňujete. Je to strašný,sestřička říkala po 1. UZ,kdy už bylo srdíčko,že teď to bude takový žití od UZ k UZ a měla sakra pravdu! Kdyby mi to nebylo hloupý,jela bych se někam přesvědčit,že je vše OK.
Už asi magořím. No není lepší první trimestr snad pro :poblion: ,aby si byl člověk aspoň trošku jistý?
Taky mi zaniklo jedno dvojče,když jsem byla u nás v práci na UZ,abych vůbec věděla kolik se jich chytilo,tak tam byli dvě-to jedno menší,ne o moc,ale v CAR na UZ už bylo jen jedno,tak si říkám,že se třeba zmírnily příznaky i proto. :think:
  • Citovat
  • Upravit
1317
8.1.12 12:08

Mám to už od začátku. Jsem momentálně ve stavu, že si těhotná vůbec nepřipadám. Už se těším až začne prcek kopat a začne růst břicho. To už o tom pochybovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
8.1.12 15:42

Musím teda říct, že já jsem taková věstonická Venuše, tak si říkám, že u mě se těm dětem musí dařit vyloženě luxusně. Ale když mi nic není, tak se taky začnu bát. Tak mě včera večer začal pěkně bolet podbřišek, vyloženě v místech jizvy po CŘ, ale už je to zas v pohodě. Kéž by to vydrželo až do porodu takhle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
8.1.12 17:53

Tak jsem jela pro klid duše přece jen na UZ. Vše v pořádku.
Děkuji moc za podporu. :hug: :kytka:
Přeji krásná rostoucí bříška.

• Citovat
  • Upravit
447
9.1.12 08:14
No vidíš! Já jsem teda taky taková plašanka (promiň :oops: ), tak jsem to vyřešila tím, že jsem si teď objednala angesounds - z UK, to mi poradila kámoška, vyjde to tam na půlku co tady, ale srdíčko bývá slyšet až tak od 12tt, takže by jsi si stejně musela ještě počkat…ale prý super věc!!! :mavam:
Rozárková píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.1.12 08:23
HappyBirds píše:
No vidíš! Já jsem teda taky taková plašanka (promiň :oops: ), tak jsem to vyřešila tím, že jsem si teď objednala angesounds - z UK, to mi poradila kámoška, vyjde to tam na půlku co tady, ale srdíčko bývá slyšet až tak od 12tt, takže by jsi si stejně musela ještě počkat…ale prý super věc!!! :mavam:
Rozárková píše:

Já jsem na to četla docela rozporuplné recenze.

• Citovat
  • Upravit
4619
9.1.12 08:25

Ahoj ženy,

nějak moc jsem vás nedočítala, ale jak píše Grace… . Nic mi není a přemýšlím, co je špatně, něco mi je a přemýšlím, co je špatně. :zed: :mrgreen:

Na začátku, kolem toho 11tt mě přestalo být asi na dva dny špatně a úplně jsem se děsila. :cert: Pak se to vrátilo a litovala jsem toho, že jsem si nevážila toho krásného klidu bez nadavování, zápachů atd… . :lol:
No a teď jsem 14tt, skoro už 15 a bolelo mě bříško. Asi týden jako při MS. Křeče, píchání atd… . První dva dny jsem to brala a neřešila, pak už mě to začalo obtěžovat a děsila se, co se děje.

Ono to je těžké, a říkala jsem to i sestřičce u dr. Nechci vypadat jak plašanka, ale copak člověk ví, jestli to bolí, protože to má bolet a nebo to bolí, protože se něco děje? :nevim:

Pohladit bříška. :srdce:

Holky jak teď vypadáte? Já jsem ve 4 měsíci a bříško max špekaté. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.12 08:38
Loko, já nejdřív taky. Ale teď jsem to viděla i u kámošky, která si to nemůže vynachválit hlavně posl. dva měsíce, kdy už pohyby nejsou tak častý. U prvního dítěte jsem šílela,protože to byl hroznej lenoch a skoro vůbec se pak už nehýbal, taky měl skoro 4 kilča, takže asi neměl moc místa…no prostě pro klid duše - 1500 bych za to asi nedala, ale těch 750 co to vyjde tam jsem se rozhodla obětovat…tak uvidíme… :)
lokofa píše:
HappyBirds píše:
Rozárková píše:
Já jsem na to četla docela rozporuplné recenze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.1.12 09:45

Ahoj děvčata,Happy já nad tím AngelSoudsem dost přemýšlím taky odkud že jsi ho objednala? Taky mám dny kdy si připadám že mi nic není a panikařím :zed: jinak Lili já začnu nakupovat asi v březnu,čekám taky první tak toho budem mít taky dost k nakupování. Už máte některá vybraný kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
9.1.12 09:50

Zuzi není na kočárek brzo??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.12 09:59
Zuzko, jsem z Ústí nad Labem a objednávám přes ebay.cz. Objednávala jsem si i těhotenské a ovulační testy, v po jsem objednala a ve čtvrtek tu byly..navíc cena za 25 ovutestů kolem stovky…nesrovnatelný.
zuzana29 píše:
Ahoj děvčata,Happy já nad tím AngelSoudsem dost přemýšlím taky odkud že jsi ho objednala? Taky mám dny kdy si připadám že mi nic není a panikařím :zed: jinak Lili já začnu nakupovat asi v březnu,čekám taky první tak toho budem mít taky dost k nakupování. Už máte některá vybraný kočárek?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.12 10:01
Jo a kočárek - brzy asi ještě je, ale v hlavě to může už člověk mít, ne :lol: ? Já mám zatím dva favority, první je jané slalom reverse, barva district anebo druhej x-lander xq barva desert. tak uvidíme… :oops: :pankac:
HappyBirds píše:
Zuzko, jsem z Ústí nad Labem a objednávám přes ebay.cz. Objednávala jsem si i těhotenské a ovulační testy, v po jsem objednala a ve čtvrtek tu byly..navíc cena za 25 ovutestů kolem stovky…nesrovnatelný.
zuzana29 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
9.1.12 10:14

Wau, tak to já nemám zatím páru. Vím, že bych chtěla čtyřkolku, kola gumová, hluboký. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.1.12 10:29

Kočárek, vybraný mám. Kupovat budeme nejspíš v dubnu, jak vrátí peplatky z daní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex