Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4162
6.1.12 13:45

Já jsem u Ríši díky ovulaci věděla přesně, kolik jsem a přesto ve 12+3 vypadal na 13+2. Teď to druhé v 9+5 vypadalo opravdu na 9+5, fakt zvláštní, to jsem zase přemýšlela i o PM. :lol: A mám teda 12.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
6.1.12 18:25

Ahoj holky, vítám nocě příchozí. To se tedy pěkně rozrůstáme.
Mám teď trochu hlavu v pejru. Byla jsem včera na EKG a doktorovi málem vypadli oči. Vůbec se mu to nelíbilo, tak musím v pondělí na kardiologii na kontrolní EKG. Doktor sice říkal, že to není nic vážného, ale stejně o tom člověk pořád přemýšlí. Nemáte s tím některá zkušenosti. Prý mám nějaký blok na levé straně srdce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
6.1.12 19:40

Pimpi: Já když byla u obvodní, tak mi naměřila tep 112, poslala mě na EKG a z tama mi dala jen papír se slovy rozloučení, takže asi nic vážného. Nevím. Ale chápu tě, taky mi to leželo furt v hlavě. Každopádně dej vědět. Uvidíš, že to bude ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
6.1.12 22:25

Pimpi, snad to bude v pohodě. Já se vždycky nestačím divit s tím tlakem a na EKG bych si taky měla pospíšit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
7.1.12 11:03
Grace píše:
Pimpi, snad to bude v pohodě. Já se vždycky nestačím divit s tím tlakem a na EKG bych si taky měla pospíšit. :oops:

no já si taky byla jistá dnem ovulace, tak nevim kde se stala chyba:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
7.1.12 11:06

Jinak holky už ste za tu dobu těhu byly nějak nemocné??? já sem z toho uplně vyřízená… před Vánocema jsem měla 2 dny teploty a bylo mi uplně zle,takže jsem ležela a ležela a ležela s čaji ( ani paralen bych si nevzala), pak to bylo dobrý no a po silvestru jsem zas něco chytla, celou noc zvracela, a další den 39 teploty… ale pak zase už dobrý… ale mám z toho uplně strach. stačí by na mě někdo kejchnul a hned to mám taky.:( a to se mužu oblíkat jak eskymák, jíst hodně vitamínu a je to houby platný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.1.12 11:12
liliannoel píše:
Jinak holky už ste za tu dobu těhu byly nějak nemocné??? já sem z toho uplně vyřízená… před Vánocema jsem měla 2 dny teploty a bylo mi uplně zle,takže jsem ležela a ležela a ležela s čaji ( ani paralen bych si nevzala), pak to bylo dobrý no a po silvestru jsem zas něco chytla, celou noc zvracela, a další den 39 teploty… ale pak zase už dobrý… ale mám z toho uplně strach. stačí by na mě někdo kejchnul a hned to mám taky.:( a to se mužu oblíkat jak eskymák, jíst hodně vitamínu a je to houby platný…

Jo měla jsem angínu. Těsně před váncoema.
A paralen v kidu můžeš, toho bych se nebála. Rozhodně menší zlo než teploty a nemoc.

• Citovat
  • Upravit
1122
7.1.12 11:17
lokofa píše:
liliannoel píše:
A paralen v kidu můžeš, toho bych se nebála. Rozhodně menší zlo než teploty a nemoc.

no když já se ho bála si vzít bez toho aniž by o tom věděla třeba doktorka… takže jsem si udělala octový ponožky a teplota šla pak dolu:D no a druhej den už mě bylo ale fajn.
je to ale hrozný, člověk se tak snaží neonemocnět a stejně je to k ničemu. hlavně že předtim sem 5 let nemocná nebyla:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.1.12 11:19
liliannoel píše:
lokofa píše:
liliannoel píše:
A paralen v kidu můžeš, toho bych se nebála. Rozhodně menší zlo než teploty a nemoc.
no když já se ho bála si vzít bez toho aniž by o tom věděla třeba doktorka… takže jsem si udělala octový ponožky a teplota šla pak dolu:D no a druhej den už mě bylo ale fajn.
je to ale hrozný, člověk se tak snaží neonemocnět a stejně je to k ničemu. hlavně že předtim sem 5 let nemocná nebyla:D

To budeš doktroce hlásit všechny farmaka, co vezmeš. Stačí číst leták

• Citovat
  • Upravit
1122
7.1.12 11:24

oki oki tak dík:):)
jinak už se blíží čas kdy je možné poprvé říct pohlaví miminka. já jedu v úterý do ústí ještě kvuli genetice, tak by to na tom 4dčku už mohli vidět,že? už sem ve 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.1.12 11:28
liliannoel píše:
oki oki tak dík:):)
jinak už se blíží čas kdy je možné poprvé říct pohlaví miminka. já jedu v úterý do ústí ještě kvuli genetice, tak by to na tom 4dčku už mohli vidět,že? už sem ve 14tt

Nevím, já byla ted ve 13tt a pohlaví určit je brzo. Na jistotu to bude až kolem 20tt a ještě ani to není jisté

• Citovat
  • Upravit
447
7.1.12 11:33

Ahojky, já byla předevčírem v nemocnici, začala jsem krvácet, asi stresem v práci, to jsem byla 13+5 a na pohlaví se mi skoro vysmáli…takže počkám do 18., to už budu v 16 a můj dr. je profík na utz a umí to docela už dřív, tak uvidíme, jinak se nechám překvapit. Jo a už jsem doma, tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
7.1.12 11:38

tak na kvalitním UTZ to mohou říct už ve 14tt,samo že záleží na tom jestli je správně natočenej a tak. no každopádně uvidíme:)

HappyBirds: tak to je mi líto. to já bych byla asi pak ještě ve větším stresu kdybych začala krvácet. ale hlavní je že jste v pořádku:):)

a už máte nakoupeno něco na mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.1.12 11:39
liliannoel píše:
tak na kvalitním UTZ to mohou říct už ve 14tt,samo že záleží na tom jestli je správně natočenej a tak. no každopádně uvidíme:)

HappyBirds: tak to je mi líto. to já bych byla asi pak ještě ve větším stresu kdybych začala krvácet. ale hlavní je že jste v pořádku:):)

a už máte nakoupeno něco na mimčo?

Není to tak rozpoznatelné. Proto to někteří doktoři i odmítají tak brzy sdělovat, protože je to 50 na 50.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
7.1.12 11:40

A nakoupené nemám nic a ani hned nakupúovat nebudu. Nejdřív po 28 týdnu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení