Kopie Termín porodu září 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
879
30.1.12 15:16

Tak budu chodit sem do diskuze a budu si číst knížky, stáhnu pár filmů a uteče to :) ale když už tam byla ta černá tečka, tak by mělo být stoprocentní,že to není mimoděl. že? Je to moje první těhu.. tak se tu budu učit i správný termíny :-) Díky!

• načítám...
5064
30.1.12 15:55

mimoděložní to není, když viděl ten ,,plod,, v děloze, neboj, bude to o.k. jen si naklusala k doktoru brzo a proto tam toho moc neviděl. já jsem zastánce navštívit doktora nejdřív v 7.týdnu :-) je to pak bez zbytečných stresů jestli tam něco je, či ne. můžu se zeptat kdy si měla poslední MS?

• načítám...
879
30.1.12 16:02

PM 16.12., ale nepravidelný cyk., tak uvidíme!

• načítám...
5064
30.1.12 16:11

viděla bych to na posunutou ovulaci, při tich nepravidelných cyklech to bejvá různě. bejt tebou tak to neřešim, kdyby se ti něco nezdálo snadno zaskočíš k doktoru dřív. častý kontroly jsou stejně zbytečný, jsou tak akorát pro potěšení maminky, miminku je úplně jedno kolikrát se na něj doktor podívá ;) kor ze začátku, důležitý jsou až vyšetření s jasnym účelem, za odhalením různých vad a nemocí :)

• načítám...
879
30.1.12 16:13

Jo, máš pravdu :-) Těším se na konec února :) a na jaro! Tak zatím a já jdu pokoupit nějakou prima knížku :)

• načítám...
5064
30.1.12 16:14
JarPe píše:
Jo, máš pravdu :-) Těším se na konec února :) a na jaro! Tak zatím a já jdu pokoupit nějakou prima knížku :)

pa

• načítám...
10895
30.1.12 20:48

Jarpe…klid. Já už mám jednoho drobka doma a termín podle MS a termín podle UTZ jsem měla od sebe 3 neděle…prostě jsem měla pozdější ovulaci, hned od začátku jsem měla vše takto posunuté, takže i to jde ;)

já se právě vrátila ze zumby. Chodím pravidelně dvakrát týdně, s cvičitelkou jsem hodila řeč, vynechala jsem jednu písničku celou a u ostatních poskoky a celkově jsem tolik nehopsala a super. Uvidím dál, momentálně jsem utahaná ale to jsem každý večer…zato mám super náladu :mrgreen:

• načítám...
4489
30.1.12 20:55
Loffda píše:
já se právě vrátila ze zumby. Chodím pravidelně dvakrát týdně, s cvičitelkou jsem hodila řeč, vynechala jsem jednu písničku celou a u ostatních poskoky a celkově jsem tolik nehopsala a super. Uvidím dál, momentálně jsem utahaná ale to jsem každý večer…zato mám super náladu :mrgreen:

To Tě obdivuju. Já jsem strašnej poseroutka a pomalu se bojím udělat rychlejší pohyb, aby se něco nestalo :) Ale po tom 3.měsíci bych se chtěla začít taky hýbat, alespoň nějaké těhu cvičení.

• načítám...
879
31.1.12 09:11

Loffda: děkuju za info! Jsi moc hodná! :) Já jsem si říkala, že bych tu Zumbu taky zkusila, ale ještě jsem se nerozhoupala :) musím říct, že chodím spát po osmý a to se od sedmi přemlouvám,at ještě vydržím :-D Zumba většinou bývá od půl osmý, takže bych tam určitě usla :-D Chodím spíš na procházky na vzdoušek s psíkama, už se těším na jaro!

• načítám...
170
31.1.12 12:28

Mimi

Ahojte holky, mohu se také přidat? pročítám zde Vaše příspěvky a ráda bych se zapojila do diskuze. TP přesně nevím, někdy září 2012, na druhý UZ jdu příští týden, snad budu pak chytřejší a doufám, že bude vše v pořádku. :potlesk:

• načítám...
31104
31.1.12 13:34

Já myslím, že Zumbou začínat právě teď není úplně nejvhodnější. Když jí člověk před těhu dělal a je naní zvyklý tak proč ne, když vynechá na radu cvičitelky co má.

• načítám...
5064
31.1.12 13:43
Nykyta16 píše:
Ahojte holky, mohu se také přidat? pročítám zde Vaše příspěvky a ráda bych se zapojila do diskuze. TP přesně nevím, někdy září 2012, na druhý UZ jdu příští týden, snad budu pak chytřejší a doufám, že bude vše v pořádku. :potlesk:

Vítáme tě :kytka:

• načítám...
170
31.1.12 14:08

Děkuji :lol: byla jsem na UZ údajně v 6+0 a srdíčko už tam bilo, přesně vím datum oplodnění a to 18.12. - kolikátý týden tedy jsem, když poslední MS odhaduji někde kolem 2. - 5.12. - přesně to totiž nevím :cert: poradí někdo? :mrgreen:

• načítám...
5064
31.1.12 15:51
Nykyta16 píše:
Děkuji :lol: byla jsem na UZ údajně v 6+0 a srdíčko už tam bilo, přesně vím datum oplodnění a to 18.12. - kolikátý týden tedy jsem, když poslední MS odhaduji někde kolem 2. - 5.12. - přesně to totiž nevím :cert: poradí někdo? :mrgreen:

podle MS by ti to vycházelo 8+něco :-) ale směrodatné je podle utz, protože takhle ze začátku v určitým týdnu musí mít to mrně určitou velikost, podle velikosti se pak určuje ten týden :-)

• načítám...
170
31.1.12 16:47

Díky, tak nějak jsem si to myslela, 7.2. jdu k dr., tak to snad upřesní. Na to, že mám doma již 7letou dceru už si nic nepamatuju, vše je zase nové. tak holky zatím páček. :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+