Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak budu chodit sem do diskuze a budu si číst knížky, stáhnu pár filmů a uteče to
ale když už tam byla ta černá tečka, tak by mělo být stoprocentní,že to není mimoděl. že? Je to moje první těhu.. tak se tu budu učit i správný termíny
Díky!
mimoděložní to není, když viděl ten ,,plod,, v děloze, neboj, bude to o.k. jen si naklusala k doktoru brzo a proto tam toho moc neviděl. já jsem zastánce navštívit doktora nejdřív v 7.týdnu
je to pak bez zbytečných stresů jestli tam něco je, či ne. můžu se zeptat kdy si měla poslední MS?
viděla bych to na posunutou ovulaci, při tich nepravidelných cyklech to bejvá různě. bejt tebou tak to neřešim, kdyby se ti něco nezdálo snadno zaskočíš k doktoru dřív. častý kontroly jsou stejně zbytečný, jsou tak akorát pro potěšení maminky, miminku je úplně jedno kolikrát se na něj doktor podívá
kor ze začátku, důležitý jsou až vyšetření s jasnym účelem, za odhalením různých vad a nemocí ![]()
Jo, máš pravdu
Těším se na konec února
a na jaro! Tak zatím a já jdu pokoupit nějakou prima knížku ![]()
JarPe píše:
Jo, máš pravduTěším se na konec února
a na jaro! Tak zatím a já jdu pokoupit nějakou prima knížku
pa
Jarpe…klid. Já už mám jednoho drobka doma a termín podle MS a termín podle UTZ jsem měla od sebe 3 neděle…prostě jsem měla pozdější ovulaci, hned od začátku jsem měla vše takto posunuté, takže i to jde ![]()
já se právě vrátila ze zumby. Chodím pravidelně dvakrát týdně, s cvičitelkou jsem hodila řeč, vynechala jsem jednu písničku celou a u ostatních poskoky a celkově jsem tolik nehopsala a super. Uvidím dál, momentálně jsem utahaná ale to jsem každý večer…zato mám super náladu ![]()
Loffda píše:
já se právě vrátila ze zumby. Chodím pravidelně dvakrát týdně, s cvičitelkou jsem hodila řeč, vynechala jsem jednu písničku celou a u ostatních poskoky a celkově jsem tolik nehopsala a super. Uvidím dál, momentálně jsem utahaná ale to jsem každý večer…zato mám super náladu
To Tě obdivuju. Já jsem strašnej poseroutka a pomalu se bojím udělat rychlejší pohyb, aby se něco nestalo
Ale po tom 3.měsíci bych se chtěla začít taky hýbat, alespoň nějaké těhu cvičení.
Loffda: děkuju za info! Jsi moc hodná!
Já jsem si říkala, že bych tu Zumbu taky zkusila, ale ještě jsem se nerozhoupala
musím říct, že chodím spát po osmý a to se od sedmi přemlouvám,at ještě vydržím
Zumba většinou bývá od půl osmý, takže bych tam určitě usla
Chodím spíš na procházky na vzdoušek s psíkama, už se těším na jaro!
Ahojte holky, mohu se také přidat? pročítám zde Vaše příspěvky a ráda bych se zapojila do diskuze. TP přesně nevím, někdy září 2012, na druhý UZ jdu příští týden, snad budu pak chytřejší a doufám, že bude vše v pořádku. ![]()
Já myslím, že Zumbou začínat právě teď není úplně nejvhodnější. Když jí člověk před těhu dělal a je naní zvyklý tak proč ne, když vynechá na radu cvičitelky co má.
Nykyta16 píše:
Ahojte holky, mohu se také přidat? pročítám zde Vaše příspěvky a ráda bych se zapojila do diskuze. TP přesně nevím, někdy září 2012, na druhý UZ jdu příští týden, snad budu pak chytřejší a doufám, že bude vše v pořádku.
Vítáme tě ![]()
Děkuji
byla jsem na UZ údajně v 6+0 a srdíčko už tam bilo, přesně vím datum oplodnění a to 18.12. - kolikátý týden tedy jsem, když poslední MS odhaduji někde kolem 2. - 5.12. - přesně to totiž nevím
poradí někdo? ![]()
Nykyta16 píše:
Děkujibyla jsem na UZ údajně v 6+0 a srdíčko už tam bilo, přesně vím datum oplodnění a to 18.12. - kolikátý týden tedy jsem, když poslední MS odhaduji někde kolem 2. - 5.12. - přesně to totiž nevím
poradí někdo?
podle MS by ti to vycházelo 8+něco
ale směrodatné je podle utz, protože takhle ze začátku v určitým týdnu musí mít to mrně určitou velikost, podle velikosti se pak určuje ten týden ![]()
Díky, tak nějak jsem si to myslela, 7.2. jdu k dr., tak to snad upřesní. Na to, že mám doma již 7letou dceru už si nic nepamatuju, vše je zase nové. tak holky zatím páček. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat