Březnátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
24.2.13 22:24

@sjuzenn jo ty kopance do žeber to je zážitek vždycky dloubá tak dlouho dokud si nestoupnu a pak přijde úleva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 22:31

Ano ano jsem to ja :pankac: Lenii. No termin mam opravdu za chvilinku a jak vas holky ctu o stouc hani do zeber tak musim rict, ze maly me opravdu setri…cele tehu ukazkove a i ted ke konci mam dny kdy se jako tehu fakt necitim, az sem z toho nervozni :D ale on si to urcite vybere pri porodu :cert: Jinak na otoky trpim jak kdy ale zacala sem brat zelezo a je to lepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.13 22:36

@Levandulka7 tak to závidím že tě nekope do žeber :palec: v úterý jdem na kontrolu tak mu řeknu že se to nedá vydržet ty otoky tak třeba něco vymyslí..
jinak hlavně v noci prsty na rukách mám tak nafouklé až to pálí a budí mě to :cert: tak to je asi na celém těhu to nejhorší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 23:00

@Lenčíí on je celkove strasne hodny, kopanecky jsou spis takove vlneni…no asi sem mela dobry tucny brisni zaklad :D ze ho tolik necitim. Ale pocitam, ze si vse vyberu pri a po porodu :pankac: na to otekani je dobre to zelezo nebo stridave tepla a studena voda…chudero, musi to byt neprijemne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.13 23:06

@Levandulka7 asi to železo to bude chtít zkusit jinak vodu praktikuji pořád a nic :,( já ty kopance pociťuji jako mega dloubání pod žebra asi si říká lezu lezu až tam vlezu přitom néní kam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.2.13 07:36

@Lenčíí Přesně tak. A co nám dělá ještě velikej problém když si lehnu. Tak malá nemůže nají polohu, aby se uvelebila. z jedné strany to chytám do močáky, když se otočím tak mě morduje žebra. Šíleně mě unavý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.13 09:18

To je sranda s těma prckama :-) u mě bylo období jen na zádech na pravým ani levým boku prostě nechtěla být to bylo nějakýho boxování teď už je to lepší :-) ale zase ty žebra no nějak se tam protáhnout musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.2.13 10:59

Je to opravdu boj s tema prckama v brisku :lol: nez si najdou svou polohu a kdyz uz si najdou tak se musime zase zvednout a jit se vycurat :lol: Jak uz sem psala tak kopance do zeber neznam, staci mi sem tam nejaky hmat na mocak :cert: a s polohou uz to zacina byt taky dost krusne…kolikrat musim vzbudit manzela aby mi pomohl se otocit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.2.13 11:53

No já třeba s chozením na záchod jsem neměla problém. To až teď to na mě přišlo. A jako 3× za noc vstat a jít se vyčůrat. Je to hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.2.13 12:22

@sjuzenn ani ja sem to doted neznala…prislo to zacatkem 9mesice…takze si vazne nemuzu taky moc stezovat, ale priznavam ze je to opravdu otrava kazdou noc se xkrat premistovat z loznice na zachod :zed: Uz bych se radeji premistovala do detskeho pokojicku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.2.13 13:18

@Levandulka7 No to jo. Kdo by se už raděj nepřemísťoval do dětského pokoje. :) A co máte holky za kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.13 17:15

S tím čůráním já kolikrát chodila i jednou za hodinu no šílenost a teď je tak cca 3 týdny klid a chodím tak 2 na wc :-) jinak kočárek máme Tako alive spark :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.2.13 08:17

@Lenčíí No jak jsem tak zjistila tak u mě to je jak kdy.. Dneska jsem spala celou noc. Ani malá moc před spaním nekopala. A kočárek mám taky Tako, ale nevím jakej přesně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.13 08:54

@sjuzenn dneska jsem byla v noci tak max 3 na wc což je dobrý jinak s kočárky to bylo těžký vždycky jsem si něco vyhlídla na netu a pak to šla okouknout do obchodu a a vždycky nic moc buď špatně jezdil nebo barva byla šílená až nám paní doporučila tako tak jsem se s ním projela a jel parádně tak jsme to hned vzali a bylo to :-) ale že je mega výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.2.13 08:59

@Lenčíí Já jsem nad kočárkama snad proseděla půlku těhu :D nemohla jsem najít žádnej hezkej. A když už mi nějakej padl do oka tak se zas nelíbil příteli. Takhle to bylo aji u vybírání jména pro malou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí