Poradna duly
Jana Čurdová
@sjuzenn jo ty kopance do žeber to je zážitek vždycky dloubá tak dlouho dokud si nestoupnu a pak přijde úleva ![]()
Ano ano jsem to ja
Lenii. No termin mam opravdu za chvilinku a jak vas holky ctu o stouc hani do zeber tak musim rict, ze maly me opravdu setri…cele tehu ukazkove a i ted ke konci mam dny kdy se jako tehu fakt necitim, az sem z toho nervozni
ale on si to urcite vybere pri porodu
Jinak na otoky trpim jak kdy ale zacala sem brat zelezo a je to lepsi ![]()
@Levandulka7 tak to závidím že tě nekope do žeber
v úterý jdem na kontrolu tak mu řeknu že se to nedá vydržet ty otoky tak třeba něco vymyslí..
jinak hlavně v noci prsty na rukách mám tak nafouklé až to pálí a budí mě to
tak to je asi na celém těhu to nejhorší ![]()
@Lenčíí on je celkove strasne hodny, kopanecky jsou spis takove vlneni…no asi sem mela dobry tucny brisni zaklad
ze ho tolik necitim. Ale pocitam, ze si vse vyberu pri a po porodu
na to otekani je dobre to zelezo nebo stridave tepla a studena voda…chudero, musi to byt neprijemne ![]()
@Levandulka7 asi to železo to bude chtít zkusit jinak vodu praktikuji pořád a nic
já ty kopance pociťuji jako mega dloubání pod žebra asi si říká lezu lezu až tam vlezu přitom néní kam… ![]()
@Lenčíí Přesně tak. A co nám dělá ještě velikej problém když si lehnu. Tak malá nemůže nají polohu, aby se uvelebila. z jedné strany to chytám do močáky, když se otočím tak mě morduje žebra. Šíleně mě unavý. ![]()
To je sranda s těma prckama
u mě bylo období jen na zádech na pravým ani levým boku prostě nechtěla být to bylo nějakýho boxování teď už je to lepší
ale zase ty žebra no nějak se tam protáhnout musí ![]()
Je to opravdu boj s tema prckama v brisku
nez si najdou svou polohu a kdyz uz si najdou tak se musime zase zvednout a jit se vycurat
Jak uz sem psala tak kopance do zeber neznam, staci mi sem tam nejaky hmat na mocak
a s polohou uz to zacina byt taky dost krusne…kolikrat musim vzbudit manzela aby mi pomohl se otocit
![]()
No já třeba s chozením na záchod jsem neměla problém. To až teď to na mě přišlo. A jako 3× za noc vstat a jít se vyčůrat. Je to hrozný.
@sjuzenn ani ja sem to doted neznala…prislo to zacatkem 9mesice…takze si vazne nemuzu taky moc stezovat, ale priznavam ze je to opravdu otrava kazdou noc se xkrat premistovat z loznice na zachod
Uz bych se radeji premistovala do detskeho pokojicku ![]()
@Levandulka7 No to jo. Kdo by se už raděj nepřemísťoval do dětského pokoje.
A co máte holky za kočárek?
S tím čůráním já kolikrát chodila i jednou za hodinu no šílenost a teď je tak cca 3 týdny klid a chodím tak 2 na wc
jinak kočárek máme Tako alive spark ![]()
@Lenčíí No jak jsem tak zjistila tak u mě to je jak kdy.. Dneska jsem spala celou noc. Ani malá moc před spaním nekopala. A kočárek mám taky Tako, ale nevím jakej přesně. ![]()
@sjuzenn dneska jsem byla v noci tak max 3 na wc což je dobrý jinak s kočárky to bylo těžký vždycky jsem si něco vyhlídla na netu a pak to šla okouknout do obchodu a a vždycky nic moc buď špatně jezdil nebo barva byla šílená až nám paní doporučila tako tak jsem se s ním projela a jel parádně tak jsme to hned vzali a bylo to
ale že je mega výběr ![]()
@Lenčíí Já jsem nad kočárkama snad proseděla půlku těhu
nemohla jsem najít žádnej hezkej. A když už mi nějakej padl do oka tak se zas nelíbil příteli. Takhle to bylo aji u vybírání jména pro malou. ![]()