Poradna duly
Jana Čurdová
@carrie13 píše:
Ahoj, mohla bych se taky pridat do diskuse? Termin mam 13.3… mate uz nejake bolesti? Me chytaj hlavne vecer-vzdycky je to takova ostra bolest do močového mechyre, ale podle doktora to poslicci nejsouneni to nijak pravidelny… no uz aby to skoncilo
ahoj tak já mám asi to stejný večer děsně mě něco bodá dole hrůza ale doktor říkal že se nemusím bát ono mi to hlavně dělá když malá v noci děsně řádí..
@sjuzenn mno já ještě do porodnice nechodím takže nevím
Ale myslím že mi kámoška říkala že jí dělali, ale ono to může být v každé nemocnici jiný.. @13majda13 tak to máš ještě co dělat
My kočárek doma ještě nemáme ale tak za 14 dní ho asi dovezem od našich uvidíme.. Stejně nějakou dobu s kočárem nikde ven nepůjdem jen autem k doktorce a tak a autosedačku máme připravenou dnes jsme ještě prala nanožník a boudičku..
Ja mam taky tehotenstvi bez jakychkoli problemu
zadny nevolnosti na zacatku, zadny chute, zadny otoky - totalne vubec nic
a jen 7kg nahore, jen poslednich par dnu bolest zad a tyhle vecerni bolesti, nevim jak se poznaji poslici- jestli je to stejna bolest nebo uplne jina, abych si to nahodou pozdeji nespletla se zacinajicim porodem - jsem prvorodicka ![]()
Kocarek mame jeste u rodicu, koupili jsme na doporuceni Dorjan, tak jsem na nej zvedava. Uz mate vybavenej pokojik pro prcka? my zatim jeste ne, postylku postavi manzel az budu v nemocnici, ted by se na ni akorat jen zbytecne prasilo, navic nemusim byt u toho, az ji bude skladat a vztekat se u toho, jak to nejde a jsou vsechny navody spatne ![]()
Jak oblecete prcka z porodnice? Venku uz se pomalu otepluje…
Tak holky ja mam termin 8.3 ale jelikoz nemam bolesti ani nic tak si myslim ze budu prenaset ![]()
jinak pri utechu ja mam nahore 22kg!!!:‚(:‘(:'(
Jinak to s tim mocakem jak vas tam picha… Muj doktor rika ze to je z toho jek se pomalu otevira hrdlo.
Tak já mám taky těhhotenství docela v klidu naštěstí.. bolesti asi posličci mám většinoou v noci trochu větší bolesti jako při MS mno jsou o dost větší než při MS
Kolikrát i říkám mno a to to bude ještě horší
Tak postýllku máme hotovou já bych na chlapovi nenechávala povlíkání a připravování postýlky to by dopadlo.. mno tak oblečení mám nachystaný bodyno dupačky mikinku a slabej overálek ponožky slabý rukavičky a teplá čepička + fusak do autosedačky..
@13majda13 tak já mám zatím 12 doufám že se vejdu do 15 ale už bych nejraději nepřibírala snad už to ty tři týdny nebude tak hrozný.. Tak uvidíš může to být z ničeho nic třeba přenášet nebudeš ještě máš pár dní čas
Mě taky doktor říkal že to nic není tak aspon se bude brzo něco dít..
S tim povlecenim mas pravdu, jeste si to mozna rozmyslim
nebo to udelam v den prijezdu ![]()
s tim mocakem-muj doktor ze je to pry jak se prcek hejbe, tak tam drazdi ruzny nervy, ktery se dole nachazeji…
No tak já mám nabraných 15 kilo. A tedka už je mi to nějak jedno jestli naberu nebo ne. Protože se těším až všechno budu mít za sebou. A věřím, že zas tak těžko to shazovat nebudu. A tady vám přidávám fotku oblečení co mám pro malou z porodnice.
@sjuzenn teeeda krásný oblečky
My budeme mít všechno bílé to jsem kupovali když jsem ještě nevěděli co čekáme a já jsem dost na ty děti v bílým
Takže když jsem prala oblečky velikosti 56 a 62 zjisitli jsme že máme skoro všechno bílé až na pár kousků ![]()
Mno já jsem zvědavá jak budu zhazovat hrozně ráda bych se dostala aspon na přibližnou hmotnost jako dřív tak uvidíme za jak dlouho se to podaří a jestli vůbec ![]()
@sjuzenn oblečky jsou nádherný
jinak já mám 20 kg nabraných ![]()
@marillynka i bílé oblečky jsou pěkné a hlavně když člověk neví co bude mít tak je těžký něco vybrat
@marillynka No já bych taky raděj chtěla bílé. Ale hormony se zbláznily. A jak jsem neměla ráda růžovou, tak teď máme snad všechno růžové ![]()
@sjuzenn no já jsem taky říkala v žádným případě nic růžovýho a taky máme nějaký oblečky růžové a aji povlečení růžový
ale co jsem si všimla tak je problém sehnat červený oblečky ![]()
@Lenčíí No tak červený mám jenom maličký tepláčky. A pak spíš ještě fialovou a žlutou ![]()
@sjuzenn Jůůů fialovou to mám snad jeden kousek
jinak v obchodech mraky modrého a růžového
ještě máme něco oranžovýho a zelenýho ale jinak vede bílá s něčím ![]()
Mno to já taky moc růžového nechtěla ale ty větší oblečky máme růžový aspon něco.. Fakt sehnat něco fialového se skoro nedá :/ Ještě něco máme žlutého ale jinak nic moc.. A jak říkáte červený se snad skoro sehnat ani nedá
nevím proč všechno musí dělat růžový hrůza..A povlečení taky máme růžový a jedno žlutý chtěla jsem fialový ale neměli tak jsem musela vzít růžový.. Tak aspon kočárek a lehátko máme fialový ![]()