Březnové snažení 2022

622
7.3.22 21:11

Březnové snažení 2022

Ahoj :kytka:
S přítelem se snažíme o miminko teprve krátce. V prosinci 2021 jsem vysadila antikoncepci, MS dorazila až 13.2 a další mi vychází na 16.3 :) pokoušíme se snažit každý den, ale někdy na to není chuť a ani čas 🙈
Snaží se tu také někdo tenhle měsíc? Ráda bych v tom nebyla sama, jak se říká :roll: podporovaly by jsme se navzájem a krátily si dlouhé chvíle před testováním :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
818
7.3.22 22:35

Ahojky. Každý den přece nemusíte pokud teda nechcete. Nejlepší je to zkoušet v období ovulace, ale nejlépe ob den ne každý den. Spermie pak nejsou tak dozrálé, když je tak ždímete chudáky :lol: zkus si dělat ovulační testy třeba od 9 dne cyklu. Určitě není na škodu jíst vitamíny před početím. Já mám třeba Ogestan. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.3.22 23:52

Ahojky :) my se snažíme přes dva roky :jazyk: na klinice mi přišli na zánět a mykoplasmu, momentálně jsem vyléčená a můžeme začít znovu snažení 🙏🏼 Ms mi vychází za 16 dni, zítra bude ovulace dle dnešního ultrazvuku :potlesk: držím Ti pěsti ať to brzy vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.3.22 17:04

Ahoj! 🙂

My na tom teď taky pracujeme krátkou dobu, teprve měsíc. Šli jsme do toho s tím, že to určitě nemusí vyjít hned, že to může nějakou dobu trvat, jenže já už od toho prvního „oplodňovacího“ sexu hledám všelijaký změny na mým těle, i když vím, že k oplodnění dojít nemohlo 😃 no prostě blázen…
Teď bych zrovna měla mít ovulaci, tak jsem zvědavá. Objednala jsem si i těhotenský testy do zásoby, ale musela jsem je schovat, jinak bych byla schopna začít testovat moc brzo 🙈
Držím vám všem palce, ať to brzy vyjde tak, jak si přejete 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 21:08

Ahoj, taky se přidávám 🤗
HA jsem vysadila v lednu 2022, přišla pouze pseudomenstruace a pak už ne. Nejspíš po vysazení HA ještě ani ovulace nebyla (podle ovulačních testů). Nyní týden zpoždění, těhotenský test negativní. Takže vyčkávám na opožděnou MS. :( Snad se brzy povede.

• Citovat
  • Upravit
622
9.3.22 22:23

Ta HA je pěkná mrcha :roll: po vysazení jsem byla úplně celkově rozhozená a ta pleť.. no hrůza 🤦🏼‍♀️

Jinak jsem ráda, že je nás tu hned o několik více :dance: držím palce a věřím v to, že se to tu začne brzy plnit pozitivními testy :dance:

@Aledaze také už jsem přemýšlela, že bych objednala 🙈 😁

S jakou značkou testů jste byly nejspokojenější? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.3.22 23:16

Holky každopádně je lepší objednat domu za rozumnou cenu, než litat obden do lékárny 😄 já na začátku snažení tam byla pořad a těch pohledu :lol: teď už to po tich dvou letech neřeším. Nějaký půl rok už jsem v klidu a od ty doby co mi zjistili, kde je problém mám hned lepší období. :srdce: Je fajn, ze je nás tu víc 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
10.3.22 00:37

Ahoj :kytka: chtěla bych se přidat. My se snažíme od června. V jiné skupině jsem četla, že doktoři doporučuji obden a jiní zas každý den :D takže to je otázka:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.3.22 06:34

Ahoj holky, taky se přidám :) HA jsem vysadila v srpnu a teď je to první měsíc, co jsme tomu dali volný průběh. Prvně jsem chtěla, aby se tělo vyčistilo a srovnalo, i když jsem měla pravidelnou menstruaci hned po vysazení HA. Já měla poslední menstruaci 19.2 a ovulace byla nejspíše podle příznaků mezi 4.3 až 7.3. S manželem jsme se snažili 1,3,4,6 a 7.3, tak ovulaci bychom měli trefit :) Nyní jsem 3-6 DPO. Tento měsíc jsem začala užívat vitamíny femibion 1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
10.3.22 08:18

Ahoj, vítám tu nové snažilky :kytka: :)

Já jsem akorát objednala testy z jednoho e-shopu a zařekla jsem se, že do lékárny nevkročím :lol: balíček by měl přijít až v pondělí, tak snad to pak ty 2 dny do MS vydržím🙈 nejradši bych testovala hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.3.22 11:35

Jeee, tak to jsem zvědavá, až budete testovat! 😇
Já jsem dnes 17DC, dle aplikace by dnes měla být ovulace (tímto údajem se ale neridim, beru to jako priblizne), i jsem si myslela, že už opravdu přichází, dle postupné změny hlenu. Ale nevím, přijde mi to takový zvláštní- měřím si BT, která byla každým dnem nižší a nižší. včera a dnes se BT lehounce zvedla oproti předešlým dnům, ale nebyl tam ten teplotní skok. Už pár dni cítim mírne bolesti v podbřišku, občas ta bolest ale bývá větší (cítím i jakoby tlak na hrázi), no a tak jsem tedy usoudila, že ta ovulace zanedlouho proběhne, ale ta teplota mě nějak mate😂
Snad to tedy opravdu přichází a nijak se neprodlouží, za pár dní totiz odjíždím, tak bychom už neměli šanci na tom tenhle cyklus pracovat 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
13.3.22 07:16

Ahoj holky :mavam: přidám se k vám… Já vysadila antikoncepci minulý rok v srpnu, druhý cyklus se zadařilo ale potratila jsem v 6 týdnu, od té doby nic… Teď jsem 5 den cyklu a začala jsem užívat kapky gynex, všude jsou na ně samé chváli tak snad se nám už zadaří :kytka: jinak už mám dvě děti z předchozího vztahu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
13.3.22 13:52

@Teskka ahoj 😊 také už mám dcerku z předchozího vztahu🙂
Jinak na co jsou kapky přesně dobré? Zatím jsem o nich neslyšela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
13.3.22 14:56
@Dee10 píše:
@Teskka ahoj 😊 také už mám dcerku z předchozího vztahu🙂
Jinak na co jsou kapky přesně dobré? Zatím jsem o nich neslyšela :roll:

Ahoj, prej napomáhají k otěhotnění a na úpravu cyklu a ovulace pokud s tím má někdo problém, podívej se tady na emiminu na diskuze, snad 70% holek tu píše že co to začali brát tak hned ten cyklus otěhotněli 🙂 takže dobré recenze a snad pomůžou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.3.22 12:23

Ahoj holky, blíží se některé testování? Já mám termín MS 19-21.3. Testovat začnu buď ve čtvrtek nebo v pátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí