Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
S přítelem se snažíme o miminko teprve krátce. V prosinci 2021 jsem vysadila antikoncepci, MS dorazila až 13.2 a další mi vychází na 16.3
pokoušíme se snažit každý den, ale někdy na to není chuť a ani čas 🙈
Snaží se tu také někdo tenhle měsíc? Ráda bych v tom nebyla sama, jak se říká
podporovaly by jsme se navzájem a krátily si dlouhé chvíle před testováním ![]()
Ahojky. Každý den přece nemusíte pokud teda nechcete. Nejlepší je to zkoušet v období ovulace, ale nejlépe ob den ne každý den. Spermie pak nejsou tak dozrálé, když je tak ždímete chudáky
zkus si dělat ovulační testy třeba od 9 dne cyklu. Určitě není na škodu jíst vitamíny před početím. Já mám třeba Ogestan. Hodně štěstí ![]()
Ahojky
my se snažíme přes dva roky
na klinice mi přišli na zánět a mykoplasmu, momentálně jsem vyléčená a můžeme začít znovu snažení 🙏🏼 Ms mi vychází za 16 dni, zítra bude ovulace dle dnešního ultrazvuku
držím Ti pěsti ať to brzy vyjde ![]()
Ahoj! 🙂
My na tom teď taky pracujeme krátkou dobu, teprve měsíc. Šli jsme do toho s tím, že to určitě nemusí vyjít hned, že to může nějakou dobu trvat, jenže já už od toho prvního „oplodňovacího“ sexu hledám všelijaký změny na mým těle, i když vím, že k oplodnění dojít nemohlo 😃 no prostě blázen…
Teď bych zrovna měla mít ovulaci, tak jsem zvědavá. Objednala jsem si i těhotenský testy do zásoby, ale musela jsem je schovat, jinak bych byla schopna začít testovat moc brzo 🙈
Držím vám všem palce, ať to brzy vyjde tak, jak si přejete 🍀 🍀
Ahoj, taky se přidávám 🤗
HA jsem vysadila v lednu 2022, přišla pouze pseudomenstruace a pak už ne. Nejspíš po vysazení HA ještě ani ovulace nebyla (podle ovulačních testů). Nyní týden zpoždění, těhotenský test negativní. Takže vyčkávám na opožděnou MS.
Snad se brzy povede.
Ta HA je pěkná mrcha
po vysazení jsem byla úplně celkově rozhozená a ta pleť.. no hrůza 🤦🏼♀️
Jinak jsem ráda, že je nás tu hned o několik více
držím palce a věřím v to, že se to tu začne brzy plnit pozitivními testy ![]()
@Aledaze také už jsem přemýšlela, že bych objednala 🙈 😁
S jakou značkou testů jste byly nejspokojenější? ![]()
Holky každopádně je lepší objednat domu za rozumnou cenu, než litat obden do lékárny 😄 já na začátku snažení tam byla pořad a těch pohledu
teď už to po tich dvou letech neřeším. Nějaký půl rok už jsem v klidu a od ty doby co mi zjistili, kde je problém mám hned lepší období.
Je fajn, ze je nás tu víc 😅
Ahoj
chtěla bych se přidat. My se snažíme od června. V jiné skupině jsem četla, že doktoři doporučuji obden a jiní zas každý den
takže to je otázka:DDD
Ahoj holky, taky se přidám
HA jsem vysadila v srpnu a teď je to první měsíc, co jsme tomu dali volný průběh. Prvně jsem chtěla, aby se tělo vyčistilo a srovnalo, i když jsem měla pravidelnou menstruaci hned po vysazení HA. Já měla poslední menstruaci 19.2 a ovulace byla nejspíše podle příznaků mezi 4.3 až 7.3. S manželem jsme se snažili 1,3,4,6 a 7.3, tak ovulaci bychom měli trefit
Nyní jsem 3-6 DPO. Tento měsíc jsem začala užívat vitamíny femibion 1 ![]()
Ahoj, vítám tu nové snažilky
![]()
Já jsem akorát objednala testy z jednoho e-shopu a zařekla jsem se, že do lékárny nevkročím
balíček by měl přijít až v pondělí, tak snad to pak ty 2 dny do MS vydržím🙈 nejradši bych testovala hned ![]()
Jeee, tak to jsem zvědavá, až budete testovat! 😇
Já jsem dnes 17DC, dle aplikace by dnes měla být ovulace (tímto údajem se ale neridim, beru to jako priblizne), i jsem si myslela, že už opravdu přichází, dle postupné změny hlenu. Ale nevím, přijde mi to takový zvláštní- měřím si BT, která byla každým dnem nižší a nižší. včera a dnes se BT lehounce zvedla oproti předešlým dnům, ale nebyl tam ten teplotní skok. Už pár dni cítim mírne bolesti v podbřišku, občas ta bolest ale bývá větší (cítím i jakoby tlak na hrázi), no a tak jsem tedy usoudila, že ta ovulace zanedlouho proběhne, ale ta teplota mě nějak mate😂
Snad to tedy opravdu přichází a nijak se neprodlouží, za pár dní totiz odjíždím, tak bychom už neměli šanci na tom tenhle cyklus pracovat 🙁
Ahoj holky
přidám se k vám… Já vysadila antikoncepci minulý rok v srpnu, druhý cyklus se zadařilo ale potratila jsem v 6 týdnu, od té doby nic… Teď jsem 5 den cyklu a začala jsem užívat kapky gynex, všude jsou na ně samé chváli tak snad se nám už zadaří
jinak už mám dvě děti z předchozího vztahu 🙂
@Teskka ahoj 😊 také už mám dcerku z předchozího vztahu🙂
Jinak na co jsou kapky přesně dobré? Zatím jsem o nich neslyšela ![]()
@Dee10 píše:
@Teskka ahoj 😊 také už mám dcerku z předchozího vztahu🙂
Jinak na co jsou kapky přesně dobré? Zatím jsem o nich neslyšela
Ahoj, prej napomáhají k otěhotnění a na úpravu cyklu a ovulace pokud s tím má někdo problém, podívej se tady na emiminu na diskuze, snad 70% holek tu píše že co to začali brát tak hned ten cyklus otěhotněli 🙂 takže dobré recenze a snad pomůžou ![]()
Ahoj holky, blíží se některé testování? Já mám termín MS 19-21.3. Testovat začnu buď ve čtvrtek nebo v pátek ![]()