Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ať si zajde znovu k doktorovi.. můžeme tady říct něco ale může to být něco úplně jiného. Přeji hodně štěstí ![]()
Kdyby jo, tak to zjistí a neptám se. Takže bohužel. Ne
Ale to já vím…
Že určování diagnóz na netu je nesmysl, ale prostě pro klid duše..nechce hned člověk myslet na nejhorší..ale prostě ![]()
Asi tukova boulickav kuzi, nejspis ji tam ma dlouho, nepozorovala. Zhoubne nadory jsou tvrde, absces by bolel a brisni organy jsou pod vrstvou svaloviny, to by tak nevylezalo ohranicene a nedala by se posoudit konzistence.
@Anonymní píše:
@smile_xxxAle to já vím…
Že určování diagnóz na netu je nesmysl, ale prostě pro klid duše..nechce hned člověk myslet na nejhorší..ale prostě
Chápeš že ta věta nedává absolutně žádný smysl? Buď jedno nebo druhý.
A mě zase nedává smysl, že to komentuješ a vůbec se otravuješ s tím to číst, když nejsi lékař.
Mě je úplně jedno jestli to smysl dává, nebo ne. nechci po nikom určovat diagnózu. Chci vědět zkušenost. Zhruba o co se jedná. Nejsem d*ebil, chci prostě jen uklidnit. Je tu kategorie zdraví, tak se prostě ptám. Pokud ti to vadí, nečti.
@Anonymní píše:
@CenariusA mě zase nedává smysl, že to komentuješ a vůbec se otravuješ s tím to číst, když nejsi lékař.
Mě je úplně jedno jestli to smysl dává, nebo ne. nechci po nikom určovat diagnózu. Chci vědět zkušenost. Zhruba o co se jedná. Nejsem d*ebil, chci prostě jen uklidnit. Je tu kategorie zdraví, tak se prostě ptám. Pokud ti to vadí, nečti.
„Zhruba o co se jedná“ = určovat (předběžnou) diagnózu.
Lékař ti neřekne takhle online, o co se jedná. Od toho je vyšetření. A laik tomu zas nerozumí a nemá cenu, aby ti tu někdo plácal možné problémy, vysvětlení je spousta. Od vážných problémů po neškodné. Podle toho, co píšeš, to vypadá spíš neškodně, ale doktora budete za chvíli, tak se snažte být do té doby trpělivé a co nejmíň sondovat po internetu a hlavně po diskuzích, jakkoli chápu to nutkání. To tě podle mě rozhodně neuklidní
Přeji hodně štěstí a klidnou hlavu do návštěvy lékaře.
Zdravím všechny, chtěla bych poprosit nějakého lékaře, odborníka…trošku trnu hrůzou…
Moje mamča 55 let, si dnes objevila bouli v tomto místě viz obrázek. Boule je jak rosol, vejde se do dlaně. Byla dnes u Dr. jelikož má už třetí den průjem, má obavy se salmonely, nebo nějaké bakterie..
Nevšimla si toho samozřejmě..takže to neukázala, všimla si toho když si přejela takto po břiše ve frontě v lékárně
..
A teď je celá hotová a já teda taky..ukázala mi to a je to viditelné. Na pohmat měkké a jakoby rosol
nebolí jí to. Chystá se to jít ukázat znova, ale víte co. Trnem a strach je silnější, tak se ptám…díky moc. Prosím anonym.