Břicho v 2. těhotenství - je větší než v prvním?

408
28.6.18 09:02

Bricho v 2.tehotenstvi

Ahoj, vsude čtu, ze bříško v 2. těhotenství bývá větší nez v prvním. Je to tak vzdycky nebo je tu nekdo kdo mel podruhé menší? Upřímně si nedokážu predstavit větší nez jsem mela poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1801
28.6.18 09:10

Ja mela u druheho vyrazne mensi.U tretiho neco mezi.(A odpovidalo to i velikosti deti,prvni 4060g,druhy 3110g,treti 3640g)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.6.18 09:17

Ahoj, asi záleží částečně na tvých genetických predispozicích, časovém rozestupu mezi dětmi, popř. věku. Já jsem teď těhotná podruhé, rozestup mezi dětmi bude 26 měsíců, a teď u druhého miminka jsem měla na přelomu druhého a třetího trimestru bříško jak u první dcery před porodem. Ale od té doby už nijak výrazně nevyrostlo, teď jsem 37+1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
28.6.18 09:26

Ahoj tak já při prvním skoro žádné a teď při druhém,jsem v 18.tydnu a břicho mám jak u prvního na konci tehotenstvi :) Takže u mě je to pravda a jsem z toho opravdu nešťastná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
28.6.18 09:29

Ja mám urco teď u druhého menší břicho, a úplně jinak tvarovane. Celé tehu mám jiné než první ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
28.6.18 09:32

Teď mám břicho zhruba stejné jako při prvním těhotenství, ale je pravda, že těhotně jsem začala vypadat asi tak o měsíc dřív než když jsem čekala syna. Prtě má ještě cca 2 týdny do termínu, tak možná břicho ještě povyroste. Ae je fakt, že velikost břicha je u mě momentálně hodně proměnlivá, závisí jak se to škvrně uvnitř uvelebí. Sukně co jsem měla včera hodně na těsno v pase je mi dneska docela volná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
28.6.18 09:48

Já jsem zatím teprve v 6.mesici, ale břicho mám možná menší než v prvním těhotenství, zatím je i menší váhový přírůstek. Holt pořád lítám za dcerou a nemám čas se prejidat :lol: Ale řekla bych, že takove to prvotní bříško mi vyskočilo dřív, jenom hrozně dlouho vypadalo jako po vydatné večeři :) Rozestup mezi dětmi bude 20 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
28.6.18 10:03

Ne…u dcery jsme mela 113cm prez bricho a 16kg na víc a videt to na mě bylo od 16tt

Ted druhé těhotenství mam 103 prez břicho a 5kg na víc a videt to na bylo od 29tt
(rodim za měsíc a fakt pochybuji ze to dozenu)
Rozdíl mezi dětmi 5let. Ted čekám kluka. A tvá břicha mam stejný jako predtim i dle fotek…jen daleko menší…kazdy typuje ze jsem v 5mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.6.18 10:18

První a druhý bylo nastejno, ale to třetí 8o

• Citovat
  • Upravit
656
28.6.18 10:29

Tak u mě teda velký rozdíl, u dcery před šesti lety jsem měla o hodně menší pupek, ale ona byla malinká, jen 2,2kg a teď čekám kluka a váhový odhad mám 3,14kg a termín mám za 14 dní a u obou jsem přibrala stejně, necelých 9 kilo ale teď mám o hodně větší břicho.

@Janli fakt?? no nestraš, manžel si myslí že mě časem přemluví ještě na jedno, ale to už bych teda byla asi slonice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí