Brigáda COVID linka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda COVID linka
Dobrý den,
ráda bych se zaptala na Vaše zkušenosti s prací na COVID infolince (1221). Čekám teď na podpis smlouvy a po pročtení prospektů, které mi přišly mailem si nejsem jistá, jestli jí chci podepsat. Zdá se mi, že informace, které zazněly během hovoru a ty, co přišly e-mailem jsou jiné. Zejména tedy výplata a podmínky pro dosažení plné hodinové mzdy.
Je to taková ta klasika - 120 kč/hod. řekli po telefonu, 100 kč/hod píšou ve smlouvě - ale to jen za dodržení čtyř podmínek, z nichž některé jsou dost těžko ověřitelné z mojí strany (např. dostatečná příjemnost) - takže se obávám, aby pak takové odůvodnění nepoužívali jako oprávnění srážet mi už tak malou mzdu (která se samozřejmě ještě daní).
Třeba to není tak špatné jako se mi teď zdá, tak bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenost s prací přímo na COVID lince. Našla jsem na e-miminu jen jednu zkušenost a ta mě tedy zrovna nepřesvědčila, abych podepsala. ![]()
Mockrát děkuji za odpovědi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nepodepsala bych. Už jen z toho důvodu, že ti řekli, že dostaneš jinou mzdu než je uvedeno ve smlouvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilaUna vždyť jsou hovory nahrávané
Jinak bych za 100 Kč na hodinu ale nedělala, no.. covid linka není příjemná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley píše:
Comdata myslím uvádí 130 kc/hod, tak na to mrkni.
Z toho jsem právě trochu jelen. Teď co googlím, tak koukám, že tu covid linku zřejmě provozuje nejen MediaCall, ale i jiné společnosti. Je to tak? I ty platy se liší. Na stránce operátor z domova dokonce nabízejí až 160 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamaradka dela pres operator z domova a je spokojena, ale ma to jen jako privydelalk teda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilaUna píše:
Dobrý den,
ráda bych se zaptala na Vaše zkušenosti s prací na COVID infolince (1221). Čekám teď na podpis smlouvy a po pročtení prospektů, které mi přišly mailem si nejsem jistá, jestli jí chci podepsat. Zdá se mi, že informace, které zazněly během hovoru a ty, co přišly e-mailem jsou jiné. Zejména tedy výplata a podmínky pro dosažení plné hodinové mzdy.
Je to taková ta klasika - 120 kč/hod. řekli po telefonu, 100 kč/hod píšou ve smlouvě - ale to jen za dodržení čtyř podmínek, z nichž některé jsou dost těžko ověřitelné z mojí strany (např. dostatečná příjemnost) - takže se obávám, aby pak takové odůvodnění nepoužívali jako oprávnění srážet mi už tak malou mzdu (která se samozřejmě ještě daní).
Třeba to není tak špatné jako se mi teď zdá, tak bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenost s prací přímo na COVID lince. Našla jsem na e-miminu jen jednu zkušenost a ta mě tedy zrovna nepřesvědčila, abych podepsala.
Mockrát děkuji za odpovědi!
Taky jsem v minulosti pracovala jako operátorka.
Hovory jsou nahrávány, takže se nemusíš bát.
Příjemná být musíš, to je základ operátorky.
Stovka na hodinu nic moc, ale třeba už je to čistá mzda?
Asi lepší než nic a budeš v teple domova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@megginka300 100 kč je čistá mzda. Nicméně, je pravda, že být doma je obrovská výhoda, proto mám o tu brigádu zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam dělala, pak sem přešla na jiný projekt, klidně napiš jestli tě něco zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mediacall i operátor z domova maji ve smlouve pry opravdu 100,– kc, ale pry davaji 120,– kc
ja jsem u comdaty a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kenista tohle je jen brigadne. To je snad ve vsech call centrech ale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit