Zkušební doba a odchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušební doba a odchod
Ahoj, ![]()
nastoupila jsem do své první práce, co jsem odmaturovala. Jenže je problém v tom, že tato práce prostě není pro mě, proto to chci ukončit, dokud je čas…
Nyní jsem stále ve zkušební době, a proto chci také odejít. Zkusila jsem si pořád říkat, že to ještě vydržím, ale prostě to nejde.. Co pro to musím udělat?
Vím, že stačí mít vyplnění „papír“ o zrušení poměru ve zkušební době. Jenže, jak to prosím provést? Řekněme, že bych to chtěla zrušit ihned v pondělí (13.12.2021). Takže napíšu zrušení ke dni 13.12.2021, donesu (ráno) do práce a budu to chtít potvrdit. Co pak? Musím oddělat ještě směnu (odpolední) v to pondělí, či muset již nebudu, když tedy napíšu zrušení ke dni 13.12.2021?
(náhrada tam za mě je, vždy tam je jedna osoba, která tam je se mnou a zaučuje mě)
Děkuji moc… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když zrusis k 13. Tak ten den ještě odpracujes směnu a víc už nepřijdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, směnu bys měla odpracovat nebo napsat ukončení k dřívějšímu datu. Ale před ukončenķm bych si sehnala jinou práci.
- Citovat
- Upravit
Napsala bych 12.12, to je neděle, ale připadá mi to trochu „svinské“. Může se tam psát datum víkendu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U vás se o víkendu pracuje? Já jednou končila ve zkušební době a nechtěla jsem ten den uź odpracovat, tak jsme napsaly konec o den dřív. Personální mi to napsala a já to podepsala.
- Citovat
- Upravit
@Jolka86
Neříkám, že všichni, ale ano, pracuje. Nechám to na toho 13.12. To ještě tedy oddělám. ![]()
Stačí tento vzor?
https://www.skrblik.cz/…usebni-dobe/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaneLx píše:
@Jolka86Napsala bych 12.12, to je neděle, ale připadá mi to trochu „svinské“. Může se tam psát datum víkendu?
No, 12.12. tam napsat muzes, ale musela bys to nejpozději toho 12. zaměstnavateli i doručit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit