Brigáda doplňování zboží a vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda Doplňování zboží
Ahoj, je tu někdo, kdo brigádničil na pozici doplňování zboží? Jdu na první směnu, noční a nevím co od toho čekat. Jak vaše směna vypadala? Od začátku do konce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doplňování zboží jsem dělala kdysi dávno jako studentskou brigádu - v Tesku a Bille. Byla to neuvěřitelná nuda a půlku pracovní doby jsem se snažila si najít nějakou smysluplnou práci, abych těch 8 hodin vůbec přežila
Ale dělala jsem i horší brigády ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru Tak to mě uklidňuje. Jinde čtu jaká je to dřina. Já jdu do Tesca.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobní zkušenost nemám Našeho řemeslníka žena tuhle brigádu dělá v Tescu. Celou RD chodí pravidelně na noční směny. Před RD tam dělala vedoucí nějakého úseku. Teď má malé dítě. Tak bere pouze pár dnů v týdnu noční. Že přes den chce být s dítětem. Evidentně jí to takhle vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdelaMaty01 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo brigádničil na pozici doplňování zboží? Jdu na první směnu, noční a nevím co od toho čekat. Jak vaše směna vypadala? Od začátku do konce.
Dělávala jsem je v Tescu na Národní, tenkrát za 44kč na hod. ![]()
Jak co, chlaďák mě štval, protože mi byla pořád zima, měla jsem přes 40 kg, po polovině jsem mívala krizi, dělalo se 12 nebo 14 hodin, jak chtěla agentura.
Bavilo mě krájení chleba
Psychicky jsem si odpočinula ![]()
Většinou Ti někdo řekne, kde co je, chodíš a doplňuješ a nikdo si Tě moc nevšímá, v noci bych řekla, že bude větší klid ![]()
Příspěvek upraven 03.06.22 v 22:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Doplňování zboží jsem dělala kdysi dávno jako studentskou brigádu - v Tesku a Bille. Byla to neuvěřitelná nuda a půlku pracovní doby jsem se snažila si najít nějakou smysluplnou práci, abych těch 8 hodin vůbec přežilaAle dělala jsem i horší brigády
A proč to není smysluplné? Sama nakupuješ ráda v obchodech s prázdnými nedoplněnými regály, protože ty brigádníky nemají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
A proč to není smysluplné? Sama nakupuješ ráda v obchodech s prázdnými nedoplněnými regály, protože ty brigádníky nemají?
Tou smysluplností jsem nemyslela doplňování zboží jako takové, ale to, že za 8hodinovou směnu bylo spoustu hluchých chvil, kdy všechno zboží bylo doplněné a nebylo do čeho píchnout a hledala jsem co dělat, abych se nenudila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru Tak to ano, špatná organizace, když plati lidi a nemají pro ně práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdelaMaty01 píše:
Začala jsem dělat brigádu v Kauflandu po svou měsících zkrácený úvazek po dalším půl roce hlavní pracovní poměr další rok jsem byla vedou oddělení a o další rok později jsem byla manažerka s fotkou nad informacemi
po pěti letech sefovani jsem si pořídila místo práce děti
každopádně přijdeš na směnu dostaneš od vedoucího zadamou práci nejspíš paletu na nějakém úseku asi tě k někomu přiřadí ty se ptej na vše co tě zajímá to už je asi otázka s jakým budeš dělat člověkem… dej tomu šanci za chvíli si zapamatujes co kam patří a budeš chodit s keabicema po slepu… asi záleží i na tom vedoucím ja jsem si brigádníky vždy držela u sebe aby jim toho co nejvíc vysvětlila a udělala si z nich lidi na které se mohu spolehnout a snažila jsem se aby měli směnu příjemnou… ale tak samozřejmě jestli to bylo nepoužitelné jelito tak to prostě bylo akorát zdržování moji práce je to jedno s druhým
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, kolik je Ti let a jakou máš fyzičku. Někde je doplňování a upravování regálu skutečně pohybem během cele směny, nošení, zvedání, klekání si… První dny to můžeš pociťovat, pak si zvyknes. Pokud jdeš do oddělení s mrazenym zbožím, tam je zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
Tak pro studenta VŠ (zvláště ve vyšších ročnících) to smysluplná brigáda opravdu není
Je lepší se pokusit najít brigádu ve svém oboru, která jim něco dá (vzhledem k budoucí profesi) a bude pro ně použitelnější do životopisu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takco bylo to v pohodě. Jak jsem celou noc něco dělala, vůbec jsem nebyla unavená. To přišlo až když jsem si sedla do vlaku a málem jela až do Berlína.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milly2 Já mám toto jen na léto. Pak mám domluvenou brigádu v muzeu, kde budu pomáhat se tříděním artefaktu, jakožto studentka archeologie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdelaMaty01 píše:
@Milly2 Já mám toto jen na léto. Pak mám domluvenou brigádu v muzeu, kde budu pomáhat se tříděním artefaktu, jakožto studentka archeologie.
Smysluplné to je, když nemáš nic lepšího (ať už práce nebo jiná aktivita - já bych třeba na tvém místě preferovala výjezd na vykopávky, nebo průvodcování). Nicméně, třídění artefaktů je taky vlastně práce ve skladu, tak co.
Jen teda tuším, že práce v obchodu je líp placená než v muzeu, což může být frustrující. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit