Fabriky Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Fabriky Praha
Dobrý den, obracím se s prosbou. Nevíte o nějaké fabrice v Praze nebo i klidně poblíž bez nočních? Nebo cokoliv i jiného kde by mohli vzít člověka se základní školou?😅 Umím i pájet, ale připadá mi, že pájení tady skoro není. Něco jsem našla, ale jen pro brigádníky. Zkusím klidně i něco nového, anglicky umím, na PC též. Pokud víte o nějaké příležitosti, kde by mě mohli vzít a i vy jste tam třeba spokojený, tak by jsem Vám byla vděčná. Hledám něco dlouhodobého kde se zaměstnanci nestřídají každý týden. Moc Vám děkuju za návrhy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebylo by jednodušší si doplnit vzdělání nebo se za prací přestěhovat? Případně se dívat po nabídkách skladniků nebo prodavaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě za prací jsem šla sem do Prahy. Najít práci nebyl problém až teď. Je hodně uchazečů. A momentálně už studovat nemůžu mám placení a rodina mi nepomůže. Napadl mě nějaký kurz nebo VZV 🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lowewolf96 No u Prahy spíš logistická centra než vyloženě fabriky. Zkoušela jsi Amazon?
Co agenturní zaměstnání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volala jsem agenturám, ale teď hlavně dávají přednost Ukrajincům takže volná místa nemají. No vidíš na Amazon jsem zapomněla ☺️️ Sice mi hodně lidí řeklo, že je to tam strašné, ale když člověk nic jiného nesežene 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lowewolf96 píše:
Právě za prací jsem šla sem do Prahy. Najít práci nebyl problém až teď. Je hodně uchazečů. A momentálně už studovat nemůžu mám placení a rodina mi nepomůže. Napadl mě nějaký kurz nebo VZV 🤔
No jít jen se základním vzděláním do nejdražšího města v republice s tím, že se vždycky něco najde mi nepřijde úplně rozumné. A s VZV budeš mít asi stejný problém co teď, všude trismenny provoz nebo krátký/dlouhý. Co ta prodavačka? Nebo nějaká pečovatelka, tam by mohl stačit kurz. Proč nemůžeš chodit na noční?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo uklízečka? A vím, že třeba k nám do školky sháněli kuchařku, ale tam asi jen ZŠ stačit nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit