Brigáda na MD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
645
15.4.12 11:20

brigáda na MD

Ahoj maminky,

mám na Vás takový dotázek, jsem na MD, ale zhruba za měsíc budu přecházet na rodičák, no a co si budeme povídat všichni víme že jeho výše je pěkně mizerná, chtěla bych si najít nějakou brigádku na doma třeba lepení obálek nebo kompletace nějakých komponentů je mi celkem jedno co, ale musí to být z domu protože mi malou nemá kdo pohlídat. Tak jsem se chtěla zeptat nemáte zkušenosti s nějakou férovou firmou? nerada bych někomu naletěla na lep jak se říká :D Děkuji mockrát za tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pce
13873
15.4.12 11:30

taky bych něco brala…ale všude chtějí poslat peníze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.4.12 11:38
@Pce píše:
taky bych něco brala…ale všude chtějí poslat peníze :cert:

přesně, když už si člověk konečně myslí, že něco našel, tak chtějí oeníze dopředu nebo pošlou jen papíry, kde je možné práci sehnat, zkoušela jsem prodávat moje háčkované čepičky, ale v dnešní době háčkuje hodně lidí a zakázky jsem měla spíše jednorázově, pečení dortů by mě vcelku taky bavilo, ale je to stejné jako u háčkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.4.12 11:44

mě by bavilo třeba kompletovat nějaké zboží, balit obálky nebo něco na PC… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.4.12 12:48

ahoj, také jsem zkoušela hledat nějaké práce na doma a je to fakt bída, všude chtějí vstupní poplatek nebo je to celé dost pochybné, třeba klikání na emaily atd…, je to buď o velkém štěstí nebo o známých, ale pokud bude mít někdo dobré zkušenosti, sem s nimi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.4.12 12:49

ještě jsem hledala třeba přepisování textu na PC, pač píšu všemi deseti a celkem by mě to i bavilo…, ale je to všechno stejné…, jediné z čeho se dá trochu „přivydělat“ je prodej věcí po dětech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.4.12 12:54
@MR píše:
ještě jsem hledala třeba přepisování textu na PC, pač píšu všemi deseti a celkem by mě to i bavilo…, ale je to všechno stejné…, jediné z čeho se dá trochu „přivydělat“ je prodej věcí po dětech

Tak tím si moc nepřivydělám, veškeré peníze posíláme malý na účet. Zatím vyžijem a jednou se jí budou hodit :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaculovakacka
15.4.12 12:54

o tak holky všechny tyhle firmy, které chtějí po Vás peníze jsou pěkní podvodníci, nejde o nic jiného než o tzv. letadlo .. Ty jim pošleš 50,– a oni tobě pošlou papír, že si máš hledat lidi, kteří ti budou taky posílat těch 50,– .. hovadina totální a když ti to náhodou někdo pošle tak tě pak ještě bude chtít žalovat… Upřímně = žádná brugáda na lepení obálek doma neexistuje, ani skládaní komponentů, všechno podvod… poradím ti, zkus třeba hlídaní starších dětí přez den na inzeráty, nebo roznášení letáků .. mimčo fukneš do kočárku a můžeš roznášet, není to nic moc ale já ještě před MD jsem si na tom vydělala kolem 6.000,–/měsíc, ale tahala jsem toho dobrou haldu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
15.4.12 13:13

a kde se dá roznášení letáků sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.4.12 13:56

no u nás na dědince roznášení letáku asi nehrozí, už to tu vyžrali studenti :lol: a já bych potřebovala nějakou práci z domova, nemám totiž kdo by mi jinak hlídal malou jsou ji necelé 4 měsíce… dneska to je hrůza všude samý podvodník :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
15.4.12 14:07

:roll: já během posledních dvou týdnů odpověděla na dva inzeráty podobného typu…každý komunikoval do té vteřiny, kdy jsem se zeptala o jakou jde firmu a co vlastně vyrábí…šlo o administrativní výpomoc …

no takže počítám s tím, že to byli nějaký podvodníci, nebo psali o výpomoc v administrativě, vyplňování objednávek atd, ale přitom šlo o nějaký „nabízeče blbostí“ na ulici… :zed:
takže to asi budu muset ještě vydržet, než bude moct malej být i s někým jiným dýl než hodinu, dvě a dát prcka k babičce a jít na kasu do tesca… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.4.12 14:39
@Pce píše:
mě by bavilo třeba kompletovat nějaké zboží, balit obálky nebo něco na PC… :nevim:

Něco takového hledám už půl roku a neúspěšně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.4.12 14:51

Tak u nás občas nabízí brigády, ale většinou jde o nabízení magnetků pro nějakou organozaci a platí 200Kč za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.4.12 16:05

to je jak avon a upřímně, mě to docela otravuje, když mi pořád známý cpou katalogy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
17.4.12 23:11

zapojila jsem svoji blond hlavičku do procesu bolestivého (myšlení) a chtela bych znát Váš názor třeba na brigádu na rozvoj fantazie a zlepseni zrucnosti. Mám umprumku a za s sebou 3 roky pod vedenim ak.malíře v telieru tak premyslim kde to zužitkovat:) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat