Nevhodné zaměstnání a nemocenská - jaký důvod pro doktorku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
co si mam vymyslet?
Ahoj. mam takovy problem uz sem tady davala nake nove tema kvuli tomu ze mi doktorka nechce dat nemocenskou jsem v 9 tt ale zamestnavatel mi musi dat jinou praci. Jde o to ze delam v casinu a mam nocni smeny ktery delat nemuzu. mam se sefama docela velky problemy protoze mi zadnou jinou praci dat nechce. a dnes mi rekl ze tam budu uklizet a ze mi to tam tak zneprijemni ze radsi odejdu. abych pravdu rekla tak tam uz chodit nechci abych jim nekde uklizela prace mi nevadi ale naky ponizovani atd to nesnesu. nechc tam porad potkavat zamestnavatele aby se mi tam vysmivali. Jak to mam rict doktorce ze tam nechci ze budu radsi marodit nez chodit tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
hlavně nepodepisuj dohodu!! neměla bys nárok na odstupné což si myslim že jinak nárok máš.Doktorovi tvůj důvod přece musí být jasný a pokud ti nechce dát neschopenku,běž k doktorovi jinému,máš právo na to být doma.Co se týče zaměstnavatele,asi bych mu pohrozila že ho nahlásim kuli diskriminaci,že ti vyhrožuje a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo vi o tom ze delam v casinu proto mi napsala papir aby me prevedli na jinou praci misto ty nocni. a dnes mi rekli ze tam budu uklizet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo vi o tom ze delam v casinu proto mi napsala papir aby me prevedli na jinou praci misto ty nocni. a dnes mi rekli ze tam budu uklizet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to nemůžeš říct, že ti je v práci strašně zle, že nevydržíš stát, máš pocity na omdlení, zvracíš atd… na těhu se dá svíst věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mně Dr. taky napsal převedení na jinou práci a zaměstnavatel mi jí nechtěl dát, měl strašně keců (jako že všem vezme část platu, aby mě mohl zaplatit…). Dohodla jsem se s Dr. a nastoupila jsem na neschopenku. Normálně jsem Dr. řekla, jak se věci mají a bez řečí mi to napsala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Komunikuj s nimi jen pisemne. Pisemne pozadej o prevedeni na denni smeny kvuli tehotenstvi. Pokud mas ve smlouve, jakou pozici vykonavas(krupier, servirka?), nemuzou z tebe udelat uklizecku. Co ti rika, bych nebrala vazne, zakon je na tve strane. Pokud budou delat problemy, pohroz( a skutecne se obrat) na inspektorat prace http://www.suip.cz/…pekce-prace/ snad to pomuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ditu, jaký právo být doma? Má právo na to, aby jí dal na jinou práci a pokud jinou práci pro ní nemá, tak může být doma, ale platí to zaměstnavatel. Na nemocenskou se chodí s potížema a ne, že někdo nechce být v práci. I když zakladaelku chápu a věřím, že to příjemné není..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a kdyby tě převedli na jinou práci, která by bylo hůř placená, tak by ti rozdíl doplatili, ALE peněžitá pomoc v mateřství (ta je 28 týdnů) by se počítala z té převedné práce bez toho doplatku, takže finančně by pro tebe asi bylo lepší, když budeš na neschopence…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit