Brigáda na víkend
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda na víkend
Ahoj holky! Dá se prosím vás sehnat seriozní brigáda na víkend? Když ano, tak kde? Jsem z Prahy.
Dle posledních změn mám od ledna snížený rodičák na 3600,–Kč. Víc asi nemusím psát, z toho se vyžít nedá
.
Díky za tipy,
barb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj,ja vim ze sla takhle kamaradka nekam pravidelne na kasu do Alberta, tesco je prej hruza, jinak treba nejakou drogerii, nebo sedet na zakaznicke lince,operator call centra,fastfood,restaurace? nebo nejake pracovni agentury? typu index plus, neco je treba na http://www.jobs.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkus www.jobs.cz nebo www.sprace.cz nebo www.hyperinzerce.cz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bude to asi systém pokus-omyl. Těch nabídek na víkend není zas tak moc ![]()
Ale díky za tipy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevím, o jaký druh práce stojíš… ale napadá mě třeba úklid soukr. domácností. Já platím „své“ paní cca 4tis. měsíčně, což se mi zdá jako slušný přivýdělek. Pak si můžeš zkusit dát inzerát nebo roznést letáčky ve vilových ulicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, uklid domacnosti nebo kancelari neni spatny.. jednou nebo dvakrat tydne.. coz mas 4-8krat mesicne.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, chtěla jsem se zeptat. Našla jsem si při mateřské brigošku jako servírka, jen víkendy. Dělala jsem servírku spoustu let, dokonce jsem poslední roky vlastnila bar. Takže praxi mám. Ovšem, tam kde dělám je to platově velice fajn, sice se nadřu, ale stojí nto za to. Moje šéfová mi příjde, že nikdy nepodnikala, nerozumí tomu, ale je strašně „chytrá“.Vzala na brigošku do kuchyně jako kuchaře a na víkend. grilování kluka „16let“.Nevěřím mu. Zlodějina mu kouká z očí. Však taky ano. Dělali jsme spolu směnu, samozřejmě jsem měla zamklý šuplík. Pořád chodil, že se nudí, ať mu půjčím klíče, že mi spočítá peníze. Poslala jsem ho slušně někam, že za ty prachy zodpovídám a že neexistuje.Ten den se tam pořád ochomejtali jeho kamarádíčci, večer s nimi šel na zábavu a já dělám účet a 3 marlbora a semtex chyběli. Zapřel mi to!!! Další směnu mi šéfka řekla, že mám mít šuplík otevřený, že mi ten kluk v tom frmolu chtěl pomoct, ale že byl šuplík zavřený a nemohl vracet peníze..řeklajsem, že bude zamčený..na to ona, ať ho odemknu, že to takhle nejde..A jak to dopadlo? Chybělo mi 1000,–…nikdy se mi nic takovýho nestalo. Opět to zapřel. Peníze potřebuju, ale za takovou cenu? Co by jste dělaly v mé situaci? Díky za podporu a názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jak a kde si přivyděláváte na mateřský?? Já třeba chodím na víkendy do škodovky, ale ještě by se mi něco hodilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte některá z vás nebo někdo z vašeho okolí zkušenost s prací pro Uber Eats? Nemyslím klasický Uber, ale jejich novou službu pro rozvoz jídel. Na stránkách píšou, že garantují min. hodinovku 160 Kč (uvádějí že až 200 Kč/hod se dá vydělat, ale pochybuju, že na to hodně lidí dosáhne), a volnou pracovní dobu od 11h do 23h, podle toho, kdy se vám to bude hodit. Spolupráci chtějí buď na IČO, nebo DPP.
Pár tisíc navíc by se hodilo, auto mám, momentálně žiju sama a večery mám volné, tak jsem zvažovala, že bych párkrát v týdnu takhle po práci jezdila. Třeba 3h večer, pátky a víkendy víc hodin..
Nemáte někdo s tomhle zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lacri přítel jezdil pro klasický uber, jako asi budeš mít těch 160 na hodinu, ale zároveň budeš mít náklady na benzín plus daně… Takže v součtu budeš mít tak 100 korun čistého zisku, a to ještě možná přeháním ![]()
Anonym info o příteli
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@lacri přítel jezdil pro klasický uber, jako asi budeš mít těch 160 na hodinu, ale zároveň budeš mít náklady na benzín plus daně… Takže v součtu budeš mít tak 100 korun čistého zisku, a to ještě možná přeháním
Anonym info o příteli
Aha, no. Já se právě koukám po nějakém rozumném přivýdělku ve svém volném čase, po klasické praci a případně o víkendech. Hlasila jsem se i do kavárny, kde souhlasili s výpomoci na celé 2 víkendy v měsíci, ale na pohovoru jim to najednou vadilo, že prý předpokládali, že budu moc i v týdnu ![]()
Zas kdybych tady odjezdila třeba jenom jeden víkend, a pak po 2h týdne večer, pár tisíc by to dalo, tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit